Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Áh, a mai Fringe állítólag frenetikus volt, elég nagy a hype. Azt hiszem nem várom meg a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Ne szenyóz má' Én meg felirat nélkül nem sokra jutok :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Ne szenyóz má' Én meg felirat nélkül nem sokra jutok Én még csak a hatos felénél tartok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Én még csak a hatos felénél tartok... Hogy tetszik a sori? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Láttam a Sarah Connor 2. részét. Hát, még mindig nehéz elrugaszkodni a filmektől. Spoiler: Nem értem, hogy Cromartie, hogyan tudta aktiválni magát 8 év után. Furcsa lesz, hogy mindenféle álca nélkül téblábol majd (ha nem számítjuk bele azt a cuccot, amivel bebugyolálta magát) Érdekes, hogy több termi is lesz a sorozatban más küldetésekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Láttam a Sarah Connor 2. részét. Hát, még mindig nehéz elrugaszkodni a filmektől. Spoiler: Nem értem, hogy Cromartie, hogyan tudta aktiválni magát 8 év után. Furcsa lesz, hogy mindenféle álca nélkül téblábol majd (ha nem számítjuk bele azt a cuccot, amivel bebugyolálta magát) Érdekes, hogy több termi is lesz a sorozatban más küldetésekkel. Mindenre választ fogsz kapni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Akkor jó. Türelmesen kivárom a további epizódokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Hogy tetszik a sori? Nagyon. Tegnap megnéztem két és fél részt, most pedig befejezem a hatost. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. (szerkesztve) Maga az ISTEN volt az új Lost. Imádom, imádom, imádom. A következő is hasonlóan jó lesz majd: Ez ráadásul a SW-al kapcsolatos: A 14. epizód címe Some Like it Hoth lesz. Szerkesztve: 2009. Február 12. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Folytatódik a Beugró. Sajna elég későn... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Folytatódik a Beugró. Sajna elég későn... Már alig várom. De amúgy szerintem fogják ezt ismételni más adókon is, mint jelenleg is, és némileg korábbi időpontban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. (szerkesztve) Leszedtem a LOST -ot, de jelszavas. Érdekes, hogy a legtöbben ezt szedik. Tudtok valamit erről? Szerkesztve: 2009. Február 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Próbáld meg ezt: saythanks Ez az egyetlen kód, amit hallottam a résszel kapcsolatban. Mindenképp próbáld megnézni, nagyon jó rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Próbáld meg ezt: Ez az egyetlen kód, amit hallottam a résszel kapcsolatban. Mindenképp próbáld megnézni, nagyon jó rész. Közben letöröltem, mert állítólag fake. Xor verzió volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. (szerkesztve) Jah, igen. Azt viszont hallottam, hogy jó pár fake release jött ki. Mindez azért, mert elég későn tették fel az "eredeti"-t Fqm-es verziót keress... Szerkesztve: 2009. Február 12. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Comedy-n most elkezdték a legelejéről adni a Beugrót. Annó ezeket nem láttam Mit mondjak, most végre bepótolhatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Áh, a mai Fringe állítólag frenetikus volt, elég nagy a hype.Nekem egy kicsit az előző jobban bejött de azért ezt is rendben találtam. Wal ebben nagyon elemében van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. (szerkesztve) Nagyon frankó a mostani LOST. Spoiler: Ben apó csak nem hazudott amikor kikiabált a zsoldosnak hogy a csajszi nem az ő lánya. Mondjuk én el is hittem neki úgyhogy nem mondhatnám hogy meglepett. Szerkesztve: 2009. Február 13. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Spoiler: Már a 4x01-ben is mondta Rousseau, hogy Ben nem Alex apja, illetve az 1x08-ban említette, hogy a Többiek ellopták a fiát, így eléggé egyértelmű volt, hogy Ben nem lehet Alex apja... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Remek volt a LOST! Spoiler: Emlékszik valaki arra, hogy Ruosseau felismerte e Jint amikor először meglátta? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. M1, Beugró, most kezdődik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Spoiler: Nem ismerte fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Spoiler: Már a 4x01-ben is mondta Rousseau, hogy Ben nem Alex apja, illetve az 1x08-ban említette, hogy a Többiek ellopták a fiát, így eléggé egyértelmű volt, hogy Ben nem lehet Alex apja... Túl rég láttam ahhoz hogy emlékezzek rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Donát. Akkor ez most hiba? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. (szerkesztve) Nem feltétlen. Spoiler: Rousseau 16 évet töltött a szigeten, és kissé megzakkant. Elfogadható, ha nem emlékezett Jinre, akit kb. 2-3 óráig látott életében. Szerkesztve: 2009. Február 14. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Donát, hol tartasz a 24ben? Nemrég kezdtem el nézni, és eszméletlenül tetszik. Ha itthon vagyok este, akkor csak azt nézem. Én most a 3. évad hajnali 5-6ig. Nagyon ütős! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Én a hatodik évadot is megnéztem már, a hetedikbe viszont nem kezdek bele, majd csak ha kész lesz, egybe ledarálom az egészet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Én a hatodik évadot is megnéztem már, a hetedikbe viszont nem kezdek bele, majd csak ha kész lesz, egybe ledarálom az egészet. És jó lesz a 4-5-6 is? Mert eddig az első 3 nagyon király. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Az általános vélekedés az hogy elég nagy a minőségromlás a 4-5-6 évadra, de nekem azok is tetszettek a hatodik kivételével. Az tényleg elég gyenge volt. Az ötödik évad nagyon ütős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hát már a 3. végén tartok, szóval lehet h egyből kezdem is majd a 4.et. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.