Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
BSG

Azért, mert nem mutatják, még nem biztos, hogy eltűnt :P Mostanában ritkán mutatják Baltar esetében is Sixet. Hmm... azért érdekes, hogy közben meg egy hajón vannak. Jah, hát ha nincs villany, akkor a sötétség leple alatt sok mindent meg lehet csinálni :P Főleg, mivel nem mutatták be részletesen, hogy és mikét őrzik Boomert :P

Ott állt az őr a cellaajtóban. :P Lehet, hogy megidézték? :P :P

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
BSG

Főnök jól összeomlott amikor rájött, hogy elárulta Boomer. :P

Na és még ha rájönn, hogy dugott Heloval.....

Eh, néznem kéne a Vad Angyalt, hogy belejöjjek ennek a sok megcsalatásnak az élvezetébe. :P

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

BSG

Spoiler:

Én sajnáltam is a Főnököt, hogy így bevette Boomer dumáját. Pedig már járt a Galacticán a nő, akkor bezzeg undokabb volt. Ha annyira akart volna, stb., akkor itt maradhatott volna a Főnökkel, de ő visszament Cavillékhoz.

Jaj már, Szívem, ennyire azért nem bonyolult história ez :P

Hozzászólás ideje:
Na ide is..Most megy a Tv6-on egy másik animációs sorozat. Elég pihent, nagyon jóóó :P

Én is kedvelem ezt a rajzfilmet, de a Family Guy jobban tetszik. Ugyan azok csinálták, érdemes bepróbálnod.

Hozzászólás ideje:
Én is kedvelem ezt a rajzfilmet, de a Family Guy jobban tetszik. Ugyan azok csinálták, érdemes bepróbálnod.

Majd bepótolom hiányosságomat. De ami most megy Texas királyai se rossz :P :P

Hozzászólás ideje:

Az Amerikai Fater nagyon bejövős! Főleg a CIA-os poénok tetszenek! És tessék megkövezni, de ez jobban tetszik nekem, mint a Family Guy. Nem tudom miért, lehet, hogy azért, mert nagyon elszánt Simpsons rajongó vagyok, fene tudja. Mind1 az Amerikai Fater iszonyat jó! :P

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:

Two and a half Watchmen. Érdekes ötlet, én mint Két Pasi és egy Kicsi fan jópofának találom ez a vegyítést, de néhol erőltett, hogy lássátok, miről beszélek, íme a videó! Amúgy ti szoktátok a Két Pasi meg egy Kicsi-t nézni? Én igen, nem hiába az egyik legjobb sitcom amerikában.

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:

Enterprise

Megint csak remek volt. ;) Reed meg Hayes kakaskodása ott volt a szeren. ;) Elégé töltelékíze volt amúgy ez a rész a sorozatnak, de egye fene, kell ilyen is. :)

Hozzászólás ideje:
Two and a half Watchmen. Érdekes ötlet, én mint Két Pasi és egy Kicsi fan jópofának találom ez a vegyítést, de néhol erőltett, hogy lássátok, miről beszélek, íme a videó! Amúgy ti szoktátok a Két Pasi meg egy Kicsi-t nézni? Én igen, nem hiába az egyik legjobb sitcom amerikában.

Én szoktam nézni, bár csak a magyaron, így enyhén szólva le vagyok maradva.

Hozzászólás ideje:

Klassz a mostani LOST. Nem vágott annyira mellbe mint a múlt heti de attól még érdekes.

Spoiler:

Jó kis Dzsémsz-Kati-Juli szerelmi háromszögre van lehetőség. :rock:

Hozzászólás ideje:

Csillagkapu 8.évad 6. rész AVATAR

Hát nem rossz kis Avataros rész volt.

Remélem Cameron Avatarja sokkal jobb lesz. Furcsa hogy ezt a címet adták ennek a résznek, talán olvasták Cameron korai forgatókönyvét? Hehe.

Abba is a főhös egy ilyen székbe ül, és rákapcsolják az agyát az Avatarára..

Hozzászólás ideje:

He-he! :) Jake a legnagyobb Avatar fan a világon, vagy legalábbis a fórumon! ;) Amúgy, az igen, h szinte minden második hozzászólása erről szól! :)

Jake ne vedd sértésnek, csak csodállak, hogy mekkora fan vagy. Bocsi az OFF-ért!

Hozzászólás ideje:
Csillagkapu 8.évad 6. rész AVATAR

Hát nem rossz kis Avataros rész volt.

Remélem Cameron Avatarja sokkal jobb lesz. Furcsa hogy ezt a címet adták ennek a résznek, talán olvasták Cameron korai forgatókönyvét? Hehe.

Abba is a főhös egy ilyen székbe ül, és rákapcsolják az agyát az Avatarára..

Még egy apró OFF

Jake, van egy Forgotten Realms regényciklus, aminek Avatar a főcíme. Ott az isteneket száműzik és földi Avatarokként látnak napvilágot.

Apró OFF vége.

Hozzászólás ideje:

Jake most nagy fan, aztán meg a legnagyobb utáló lesz, már ha az AVPR-ből indulok ki. Bár azért Cameront inkább nem vetem össze a Strause fivérekkel, de azért kíváncsi leszek Jake véleményére decemberben. Remélhetőleg élőben ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.