Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. (szerkesztve) BSG Azért, mert nem mutatják, még nem biztos, hogy eltűnt Mostanában ritkán mutatják Baltar esetében is Sixet. Hmm... azért érdekes, hogy közben meg egy hajón vannak. Jah, hát ha nincs villany, akkor a sötétség leple alatt sok mindent meg lehet csinálni Főleg, mivel nem mutatták be részletesen, hogy és mikét őrzik Boomert Ott állt az őr a cellaajtóban. Lehet, hogy megidézték? :P Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. (szerkesztve) BSG Főnök jól összeomlott amikor rájött, hogy elárulta Boomer. Na és még ha rájönn, hogy dugott Heloval..... Eh, néznem kéne a Vad Angyalt, hogy belejöjjek ennek a sok megcsalatásnak az élvezetébe. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. BSG Spoiler: Én sajnáltam is a Főnököt, hogy így bevette Boomer dumáját. Pedig már járt a Galacticán a nő, akkor bezzeg undokabb volt. Ha annyira akart volna, stb., akkor itt maradhatott volna a Főnökkel, de ő visszament Cavillékhoz. Jaj már, Szívem, ennyire azért nem bonyolult história ez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Jut fejembe, a TSCC-ben is volt egy apró kis villantás mely...khm....elégé lemeztelenítette az egyik jeles karaktert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Na ide is..Most megy a Tv6-on egy másik animációs sorozat. Elég pihent, nagyon jóóó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Na ide is..Most megy a Tv6-on egy másik animációs sorozat. Elég pihent, nagyon jóóó Én is kedvelem ezt a rajzfilmet, de a Family Guy jobban tetszik. Ugyan azok csinálták, érdemes bepróbálnod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Én is kedvelem ezt a rajzfilmet, de a Family Guy jobban tetszik. Ugyan azok csinálták, érdemes bepróbálnod. Majd bepótolom hiányosságomat. De ami most megy Texas királyai se rossz :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 3. Amerikai Fater. Most! Tv6-on Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 4. (szerkesztve) Az Amerikai Fater nagyon bejövős! Főleg a CIA-os poénok tetszenek! És tessék megkövezni, de ez jobban tetszik nekem, mint a Family Guy. Nem tudom miért, lehet, hogy azért, mert nagyon elszánt Simpsons rajongó vagyok, fene tudja. Mind1 az Amerikai Fater iszonyat jó! Szerkesztve: 2009. Március 4. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. TSCC spoiler http://ausiellofiles.ew.com/2009/03/exclusive-massi.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Fantasztikus volt a Lost, az idei évad legjobbja. Mekkora wtf-ek voltak már, uram atyám.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Én viszont csak holnap este látom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. (szerkesztve) Two and a half Watchmen. Érdekes ötlet, én mint Két Pasi és egy Kicsi fan jópofának találom ez a vegyítést, de néhol erőltett, hogy lássátok, miről beszélek, íme a videó! Amúgy ti szoktátok a Két Pasi meg egy Kicsi-t nézni? Én igen, nem hiába az egyik legjobb sitcom amerikában. Szerkesztve: 2009. Március 5. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. TSCC spoiler Hűha, lesz itt még minden ám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Enterprise Megint csak remek volt. Reed meg Hayes kakaskodása ott volt a szeren. Elégé töltelékíze volt amúgy ez a rész a sorozatnak, de egye fene, kell ilyen is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Two and a half Watchmen. Érdekes ötlet, én mint Két Pasi és egy Kicsi fan jópofának találom ez a vegyítést, de néhol erőltett, hogy lássátok, miről beszélek, íme a videó! Amúgy ti szoktátok a Két Pasi meg egy Kicsi-t nézni? Én igen, nem hiába az egyik legjobb sitcom amerikában. Én szoktam nézni, bár csak a magyaron, így enyhén szólva le vagyok maradva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Fantasztikus volt a Lost, az idei évad legjobbja.Mekkora wtf-ek voltak már, uram atyám.. Nagyon jó volt! Spoiler: Sawyer hogy megváltozott!! Rohadt jól össze volt rakva az epizód. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Klassz a mostani LOST. Nem vágott annyira mellbe mint a múlt heti de attól még érdekes. Spoiler: Jó kis Dzsémsz-Kati-Juli szerelmi háromszögre van lehetőség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Huh... elég katyvasz ez a promo. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Csillagkapu 8.évad 6. rész AVATAR Hát nem rossz kis Avataros rész volt. Remélem Cameron Avatarja sokkal jobb lesz. Furcsa hogy ezt a címet adták ennek a résznek, talán olvasták Cameron korai forgatókönyvét? Hehe. Abba is a főhös egy ilyen székbe ül, és rákapcsolják az agyát az Avatarára.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Jake. Ne láss már mindenben avatart. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. He-he! Jake a legnagyobb Avatar fan a világon, vagy legalábbis a fórumon! Amúgy, az igen, h szinte minden második hozzászólása erről szól! Jake ne vedd sértésnek, csak csodállak, hogy mekkora fan vagy. Bocsi az OFF-ért! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Csillagkapu 8.évad 6. rész AVATAR Hát nem rossz kis Avataros rész volt. Remélem Cameron Avatarja sokkal jobb lesz. Furcsa hogy ezt a címet adták ennek a résznek, talán olvasták Cameron korai forgatókönyvét? Hehe. Abba is a főhös egy ilyen székbe ül, és rákapcsolják az agyát az Avatarára.. Még egy apró OFF Jake, van egy Forgotten Realms regényciklus, aminek Avatar a főcíme. Ott az isteneket száműzik és földi Avatarokként látnak napvilágot. Apró OFF vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Jake most nagy fan, aztán meg a legnagyobb utáló lesz, már ha az AVPR-ből indulok ki. Bár azért Cameront inkább nem vetem össze a Strause fivérekkel, de azért kíváncsi leszek Jake véleményére decemberben. Remélhetőleg élőben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. TSCC Talán még lassabb sztorivezetéssel volt megáldva eme epizód, de ettől függetlenül tartogatott érdekes végkifejlettett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Jó volt ez a rész is, bár most már azért jöhetne egy-két pörgősebb is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Oldie! Láttad már a BSG új részét? Én még nem mertem megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Oldie! Láttad már a BSG új részét? Én még nem mertem megnézni. Este kerítek rá sort ha van felirat. Nagy reményeket nem táplálok felé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Új, tíz részes minisorozat az HBO-n, II. VH-s sztorival. Nézősletöltős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.