Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Számíthatsz rám, tudod :P Különben meg engem szoktál hasonlóval "vigasztalni" :P

Caprica pilot

Nekem bejövős, bár elég szokatlan volt a film felütése. Sztorink 58 évvel a megsemmisülés előtt kezdődik, ahol is megismerkedünk először egy csapat tinivel (köztük Zoé Graystone-nal), aztán pedig az apával, Dr. Graystone-nal, aki harcos robotok fejlesztésén dolgozik, később el is nevezi őket cylonoknak. Zoé meghal egy robbantásban (a részletek már nagyon spoileresek, így hanyagolom), meg még néhányan, akik között van a tauroni ügyvéd, Joseph Adams (Adama) felesége és lánya. Nem sokkal később a két apa összeismerkedik és a többit már inkább nem írom :P Ez a kezdet, aztán a többi már történelem :o

Szerintem önállóan is megállja a helyét, aki gondolja, belekezdhet ebbe a sorozatba most is, főleg azok, akik nem azt várják el, hogy űrben játszódó és harcolós sorozatot látnak :D Legalább is kezdetben, mivel nem tudom, meddig fogják forgatni. Szerintem ez nem egészen BSG prequel, mivel totál elüt attól annak ellenére, hogy ugyanabban a világban játszódik. Na jó, az, de azt hiszem, értitek, mit akartam kifejezni :o Sajna a sorozat csak jövőre jön, de ízelítőnek számomra oké volt, nézni fogom a sorozatot is majd. Akik nézték a BSG-t, és nem jött be a vallásos része, azoknak talán nem igazán tetszene, mivel a "tudományos" része mellett elég sok teret kap az ekkor még illegális egyistenhit, mely kezd teret hódítani az emberek között.

Hozzászólás ideje:

House

Spoiler:

szegény Greg bácsi... Egész idő alatt szorítottam érte, megérte...

Sajnos a beteg nem tudott lekötni. Kár, hogy mostanság már inkább House központúak a részek, régebben nagyob érdekesek voltak a betegek, és a klinikai betegeken pedig szakadtam a röhögéstől. Átment kicsit érzelgősebbe a sorozat, ami nem válik a kárára, de 1-2 régi hangulatú rész jó lenne már...

Hozzászólás ideje:

Megnéztem a 24 4.és5. évadát, de nem tapasztaltam visszalépést, sőt ugyanoan jó mint az első 3. nagyon kemény ez a sorozat, alig várom h nézhessem a 6.at. Mondjuk az 5. elég fura volt, értsd első rész, de a színvonal változatlan és még mindig bárki meghalhat és bármi megtörténhet... :)

Milyen lett a 7.?

Hozzászólás ideje:

A Frindzs és a LOST is nagyon ütős.

Az írógépes elméletünkkel jól mellétrafáltunk.

Hozzászólás ideje:

B**meg... milyen volt már a mai PB vége

Spoiler:

Vajon ebből a slamasztikából hogy jön ki Michael?? Szerintem ennyire gáz helyzetben még sose volt.

Hozzászólás ideje:
B**meg... milyen volt már a mai PB vége

Hmm én úgy hallottam h ezek a mostani részek nagyon gázak...szal ha vége van akkor lepörgetem majd az utolsó pár részt. :P

Hozzászólás ideje:

Szökés

Röhej a köbön. :) Átment az egész önmaga paródiájába. A fejemet fogtam végig. Gondolkodom a cancelen.........de kell valami vígjáték is a sorik közé. Nagyon gáz lett.

Hozzászólás ideje:

Fringe

Spoiler:

Azt a *****, ez ütött rendesen. :) Nem hogy körmöm már nincs de az orrommal bökdösöm a billentyűzetet, mert lerágtam a karjaimat. :) Ha ebben a mostani részben ilyennel sokkolnak, mi lesz itt az évadzáróban?!

Uh, merem remélni ezt nem fogják elcseszni a második évadban és időben leállnak. Nem akarok se Hősök, se Szökés féle elbaltázást. Nagyon ott van a Fringe sztorija, Abrams meg már megérdemli a Mester jelző, igen, még csak kisbetűvel, akárcsak az írókat, rendezőket.

Atyagatya!

Á, és csöppet sem feltűnő a kikacsintás se a Cloverfieldre, se pedig a Star Trekre ( ez utóbbin szakadtam :D ) és újfent bekerült a sztoriba Budapest. :)

Szegény Walter, mi lesz vele?

Amúgy hozta a formáját mint mindig. :D

Hozzászólás ideje:

House 5x23

Spoiler:

Végre meg tudtam nézni a részt, és...! Hát hihetetlen volt. Végig nyomott hangulatú volt az egész, amit House művelt magával... viszont a vége...! Most nagyon úgy fest, hogy nincs többé Vicodin, van helyette Cuddy. Nagyon tetszett.

Dzséjt, te már nem nézed? Vagy tömbösítve? Csak mert érdekelne a véleményed...

Hozzászólás ideje:

Supernatural

Spoiler:

Minek kellett nekem +nézi az utolsó előtti részt és utána az előzeteseket valamint elolvasni, mi lesz a köv. részben? Azóta szenvedek, ennyire kemény évadvéget még nem láttam :roll:

Hozzászólás ideje:

House 5/24

Spoiler:

Hű! Azt hittem minden megoldódott az előző részben! De wow! House begolyózott rendesen! Egy biztos: nagyon furcsa évadzáró volt ez!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.