MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Most meg lehet szólni, hogy türelmetlen vagyok. Szívem, pár nap múlva ugyanaz lesz a filmben, mint most Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Szívem, pár nap múlva ugyanaz lesz a filmben, mint most Tudtam, hogy te leszel az első. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Számíthatsz rám, tudod Különben meg engem szoktál hasonlóval "vigasztalni" Caprica pilot Nekem bejövős, bár elég szokatlan volt a film felütése. Sztorink 58 évvel a megsemmisülés előtt kezdődik, ahol is megismerkedünk először egy csapat tinivel (köztük Zoé Graystone-nal), aztán pedig az apával, Dr. Graystone-nal, aki harcos robotok fejlesztésén dolgozik, később el is nevezi őket cylonoknak. Zoé meghal egy robbantásban (a részletek már nagyon spoileresek, így hanyagolom), meg még néhányan, akik között van a tauroni ügyvéd, Joseph Adams (Adama) felesége és lánya. Nem sokkal később a két apa összeismerkedik és a többit már inkább nem írom Ez a kezdet, aztán a többi már történelem Szerintem önállóan is megállja a helyét, aki gondolja, belekezdhet ebbe a sorozatba most is, főleg azok, akik nem azt várják el, hogy űrben játszódó és harcolós sorozatot látnak Legalább is kezdetben, mivel nem tudom, meddig fogják forgatni. Szerintem ez nem egészen BSG prequel, mivel totál elüt attól annak ellenére, hogy ugyanabban a világban játszódik. Na jó, az, de azt hiszem, értitek, mit akartam kifejezni Sajna a sorozat csak jövőre jön, de ízelítőnek számomra oké volt, nézni fogom a sorozatot is majd. Akik nézték a BSG-t, és nem jött be a vallásos része, azoknak talán nem igazán tetszene, mivel a "tudományos" része mellett elég sok teret kap az ekkor még illegális egyistenhit, mely kezd teret hódítani az emberek között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. House Spoiler: szegény Greg bácsi... Egész idő alatt szorítottam érte, megérte...Sajnos a beteg nem tudott lekötni. Kár, hogy mostanság már inkább House központúak a részek, régebben nagyob érdekesek voltak a betegek, és a klinikai betegeken pedig szakadtam a röhögéstől. Átment kicsit érzelgősebbe a sorozat, ami nem válik a kárára, de 1-2 régi hangulatú rész jó lenne már... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. House Spoiler: Szerintem most is érdekesek a betegek, csak nem rajtuk van a hangsúly Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Fantasztikus volt a Lost. A múlt heti se volt kutya, de ez sokkal jobban tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Fantasztikus volt a Lost. A múlt heti se volt kutya, de ez sokkal jobban tetszett. Jobb mint a múltheti??? A fenébe, hogy csak holnap láthatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Én meg csak szombaton, szóval... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megnéztem a 24 4.és5. évadát, de nem tapasztaltam visszalépést, sőt ugyanoan jó mint az első 3. nagyon kemény ez a sorozat, alig várom h nézhessem a 6.at. Mondjuk az 5. elég fura volt, értsd első rész, de a színvonal változatlan és még mindig bárki meghalhat és bármi megtörténhet... Milyen lett a 7.? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. A Frindzs és a LOST is nagyon ütős. Az írógépes elméletünkkel jól mellétrafáltunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Én meg csak szombaton, szóval... Jó lett ne aggódj. Abszolút TOP1 sorozat lett belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. B**meg... milyen volt már a mai PB vége Spoiler: Vajon ebből a slamasztikából hogy jön ki Michael?? Szerintem ennyire gáz helyzetben még sose volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. B**meg... milyen volt már a mai PB vége Hmm én úgy hallottam h ezek a mostani részek nagyon gázak...szal ha vége van akkor lepörgetem majd az utolsó pár részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Nincs még vége, de ami a mai rész végén van, az nagyon PB-s Legalább is nekem bejött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Szökés Röhej a köbön. Átment az egész önmaga paródiájába. A fejemet fogtam végig. Gondolkodom a cancelen.........de kell valami vígjáték is a sorik közé. Nagyon gáz lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Néhány résszel a teljes vége előtt kár lenne cancelezni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Akkor jó, hogy abbahagytam. A Selfes csavar előtt kellett volna befejezniük a sorit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Néhány résszel a teljes vége előtt kár lenne cancelezni Eddig egy részt se láttam az újakból. Sajnos a sorozatok alkotói nem tudják mikor elég. Lásd. Heroes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Fringe Spoiler: Azt a *****, ez ütött rendesen. Nem hogy körmöm már nincs de az orrommal bökdösöm a billentyűzetet, mert lerágtam a karjaimat. Ha ebben a mostani részben ilyennel sokkolnak, mi lesz itt az évadzáróban?!Uh, merem remélni ezt nem fogják elcseszni a második évadban és időben leállnak. Nem akarok se Hősök, se Szökés féle elbaltázást. Nagyon ott van a Fringe sztorija, Abrams meg már megérdemli a Mester jelző, igen, még csak kisbetűvel, akárcsak az írókat, rendezőket. Atyagatya! Á, és csöppet sem feltűnő a kikacsintás se a Cloverfieldre, se pedig a Star Trekre ( ez utóbbin szakadtam ) és újfent bekerült a sztoriba Budapest. Szegény Walter, mi lesz vele? Amúgy hozta a formáját mint mindig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Oldikám nyomasd ezeket spoiler gomb mögé! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. A Fringe negyedik része már akkorát ütött mint egy atom töltet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. A Fringe negyedik része már akkorát ütött mint egy atom töltet. Jön oda még majd hidrogénbomba is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Jön oda még majd hidrogénbomba is. Azért remélem megmarad a világ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Azért remélem megmarad a világ. Látva az évad végét, ebben nem vagyok olyan biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. House 5x23 Spoiler: Végre meg tudtam nézni a részt, és...! Hát hihetetlen volt. Végig nyomott hangulatú volt az egész, amit House művelt magával... viszont a vége...! Most nagyon úgy fest, hogy nincs többé Vicodin, van helyette Cuddy. Nagyon tetszett. Dzséjt, te már nem nézed? Vagy tömbösítve? Csak mert érdekelne a véleményed... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Végre valahára elkészült a Tűz és Jég dala sorozat 1. évadának a Trónok harcának a forgatókönyve. Az HBO parancsot adott a pilot epizód leforgatására. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Supernatural Spoiler: Minek kellett nekem +nézi az utolsó előtti részt és utána az előzeteseket valamint elolvasni, mi lesz a köv. részben? Azóta szenvedek, ennyire kemény évadvéget még nem láttam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Nézi innen vki még Benen és rajtam kívül a Dollhouset? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Részemről nem, itt nem igazán szoktunk beszélni róla, de az nem jelent semmit, attól még nézheti valaki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. House 5/24 Spoiler: Hű! Azt hittem minden megoldódott az előző részben! De wow! House begolyózott rendesen! Egy biztos: nagyon furcsa évadzáró volt ez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.