Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A csatornák vezetői is mehetnek nyugottan a vesztőhelyre. :hmm:

Ez a pacifista sori úgy tűnik hogy nézős lesz.

Hozzászólás ideje:

Ugye csak én vagyok egyedül aki "beleszerelmesedet" Evangeline Lilly-be a Lostból? :P

Bitang jó kis nő :)

Amúgy a második évad közepén járok, eddig bejön a sorozat, bár nem olyan erős mint amilyenre számítottam. :P

Hozzászólás ideje:

Az 1-2 évad inkább "csak" egy "lightos túlélősztori", ettől függetlenül nem rossz. Rengeteg dolognak lesz még jelentősége később. Spoiler mentesen csak annyit mondhatok, hogy a 4-5. évadra már meglesz az a bizonyos "megfelelő erősség". :P

Ha már itt tartunk, Emile de Ravin (Claire) sem rossz bőr! :P

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:

Annyi azonban már leszűrhető, hogy az első évad teszetoszaságát a készítők már hanyagolták a Fringe elkészítésénél, jóval erősebben nyitott. Tény, hogy a Lostban jóval több karakter van és gondolom nem véletlenül van ennyi visszapillantás a múltjukba...később ezek még jelentőséghez fognak jutni, nem csak az adott epizód szituációiban bár úgyse lenne rossz. :P

Hozzászólás ideje:

Jól látod. :P

A Fringe nekem annyira nem jött be...legalábbis az 1-2 Pilot rész alapján. Néhány alapötlet még csak-csak elmegy, a karakterek és maga a sztori viszont egyáltalán nem tetszett. Az a srác a Dawson és a haverokból (ha minden igaz) kimondottan idegesített, de a csaj se volt valami kedvelhető figura.

Jelenleg a műmellű nőkkel és végtagok nélkül kúszó férfiakkal teli Spartacus van terítéken. :P

Hozzászólás ideje:

A Lost mindig is a karakterek miatt volt annyira egyedülálló. Az első évad meg tele van olyan drámai részekkel (legfőképp

köszönhetően), hogy tényleg odaszögez a képernyő elé. Talán lassabban haladt a történet, de úgy is lebilincselő volt.

A Fringe is teljesen jó volt még az első évadnál, de azért nálam az marad sima egyszernézősnek, ami a drámaiság legkisebb fokát is hanyagolja. Nem igazán tett rám mély benyomást.

Hozzászólás ideje:

A Fringe pedig már egy sokkal átgondoltabb dramaturgiával bíró sorozat a készítőktől. Nekem néha sok volt a Lost első évadából a szappanoperákra jellemző képi kivárások egy-egy hangzatos "benyögésnél", mintha azon pillanatban valami brutális életigazságot mondtak volna ki a szereplők.

Arról meg nem is beszélve, hogy a Fringe most, a második évad közepén olyat produkált, hogy az nagyon durva :P

De akkor is a Spartacus a favorit per pillanat, a sok vérrel, sok szex-el. :P

Hozzászólás ideje:
Kíváncsi vagyok rá. Már leszedtem, úgyhogy itt csücsül a meghajtómon. :)

Ha megnéztem körmölök "néhány sort", hogy bejött-e vagy sem... :P

Annyi biztos, ha a 300 bejött neked, akkor ez a te sorozatod...is. :P
Hozzászólás ideje:
Spartacus spoileres kép a következő részből. Innentől durván horror is. :P

Spoiler:

Megnyúzzák azt a csávót vagy mi? de kemény!

Amúgy akinek bejött a 300 annak ez is be fog. De hát meik férfinak ne jönne be: Szex és öldöklés. :):D

Oldie: én (még) nem nézem a Lostot, de még szerintem is gyönyörű a csajszi! :P

Szavaztassuk be a Spartacusba. Ki van velem? :P

http://mulhereslindas.files.wordpress.com/...lly-1-16x12.jpg

Hozzászólás ideje:

Megnyúzzák azt a csávót vagy mi? de kemény!

Amúgy akinek bejött a 300 annak ez is be fog. De hát meik férfinak ne jönne be: Szex és öldöklés. :D:D

Oldie: én (még) nem nézem a Lostot, de még szerintem is gyönyörű a csajszi! :)

Szavaztassuk be a Spartacusba. Ki van velem? :D

http://mulhereslindas.files.wordpress.com/...lly-1-16x12.jpg

Spartacus

De meg ám! Először -mikor valaki belinkelte egy fórumra-csak pislogtam, hogy mitől horror. Aztán kinagyítottam. R*hadt durva.

Jaja, simán mehetne a többi gyönyörűség mellé, bár szerintem le is körözzi őket. :) Szép kis pofija van és az alakja is nagyon rendben van. :) De most azt vetem észre magamon, hogy Ilithya is egyre jobban bejön. :D Érdekes arca van az tény, de nem csúnyácska. Az a belépője az első részben nagyon ott volt. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Junkie szerint a nézettség:

Kábelfronton a Spartacus megint nőtt, jó döntés volt premier előtt berendelni a 2. évadot, a Caprica pedig?

:)

Hozzászólás ideje:
Amúgy akinek bejött a 300 annak ez is be fog. De hát meik férfinak ne jönne be: Szex és öldöklés. :):)

Melyik férfinak ne jönne be? Pl nekem. Ráadásul rohadtul nem. Vártam ezt a sorozatot és óriásit csalódtam benne. Nem fogom nézni. (Megjegyzem a 300 sem jött be egyáltalán.)

Most jöhet Oldie kötekedése, hogy milyen sz*r ízlésem is van. Erre már előre válaszolok. (Igen sz*r ízlésem van)

Hozzászólás ideje:

Miért jönnék ilyenekkel? :)

Le lett szögezve már az elején, hogy ez csak annak fog tetszeni aki el tudta fogadni a 300 stílusát. :)

A rekorddöntés nagyszerű hír, le merném fogadni, hogy a nagyobb kábelcsatornák szépen meg fogják rohamozni a Starz csatornát a jogokért. :)

Hozzászólás ideje:
Ugye csak én vagyok egyedül aki "beleszerelmesedet" Evangeline Lilly-be a Lostból? :)

Bitang jó kis nő :D

Amúgy a második évad közepén járok, eddig bejön a sorozat, bár nem olyan erős mint amilyenre számítottam. :)

Készülj fel, hogy innen csak erősödik :)

Hozzászólás ideje:
a Caprica pedig?

Pedig mi? Bocsánat, de lusta vagyok utána nézni, sose figyelem a nézettségi adatokat :)

Melyik férfinak ne jönne be? Pl nekem. Ráadásul rohadtul nem. Vártam ezt a sorozatot és óriásit csalódtam benne. Nem fogom nézni.

Sebaj, nem vagytok egyformák :) Hála az égnek :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.