MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. FF Spoiler: Az valóban zavaró, hogy a háttérből kavarókról semmit sem tudni, se a céljaikat, se semmit róluk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. (szerkesztve) Megnéztem este a 24-et is angolul Spoiler: Nagyjából értettem a történteket, van, amihez meg nem kellett sok szöveg sem. Taylor megőrült, remélem, azért nem fog teljesen rajta veszni ezen az ügyön, Logan viszont igen (vinné el a fene mindenestől). A végén azért szinte vártam, hogy Kanin onnan a háttérből jól beszól, de annál azért lojálisabb a fickó Egyébként neki van igaza, de mindegy, Taylor nem hallgat rá. Chloé meg már annyi mindent végig csinált Jackkel, most meg nem állt mellé. Kicsit csalódtam benne, de ugyanakkor értem, hogy miért nem segített neki végül. A cameo tényleg jó volt És hogy kerül ki Dana a fogságból vajon? Nagyon várós a következő rész is. Szerkesztve: 2010. Április 29. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Karrde: Hogy kerül ki? Nézd meg a köv rész bemutatóját Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megnéztem, de ezek szerint elég felületesen Este megnézem ismét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. "He's comin'." Makacs egy gyerek ez a doki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. (szerkesztve) LOST - 6x13 Spoiler: Nem volt rossz rész, viszont továbbra sem értem, hova akarnak kilyukadni és mi lesz a folytatásban. A fekete füst és a suttogások után, megint választ kaptunk egy 1. évados kérdésre, vagyis, hogy ki volt Christian. Ez furcsa, mert Jack-nek megjelent a szigeten kívül, a kórházban és ha jól emlékszem egyszer Michael-nek is Kahana fedélzetén, pedig MIB nem tudja elhagyni a szigetet.Úgy tűnik, hogy MIB mégsem fertőzte meg "eléggé" az embereket, mert Claire inkább Kate-ékkel ment és ellene fordult, meg nyilván Sayid sem ölte meg Dest. Van bennük még jó. Tetszett Hurley SW-s utalása is ennek kapcsán: - Mi van Sayiddal? - Sayid nincs meghívva. Ő már a sötét oldalon van. - Igen, de mindig van visszaút a sötét oldalról. Ott van Anakin... - Ki a fene az az Anakin? Amúgy mostanában valahogy érdekesebb az ALT, ahogy kezdnek összekapcsolódni a szálak, sőt némelyik lezárásra kerül, ahogy közeleg a vége. Azt mindig nem értem, hogy az ALT-ben mi alapján "ébred fel" valaki? Először azt hittem a szerelem a kulcs (Desmond, Charlie, Daniel, Hurley) viszont most Jack és Sun kezd megvilágosodni, csupán attól, hogy megpillantották Locke-ot. Jó volt Sawyer terve a sziget elhagyására, de attól tartok Jack-nek lesz igaza. Érdekes, hogy Jack egyre inkább kezdi átvenni Locke (a valódi) vagyis a "hit embere" szerepét, holott eddig, nem igazán ez jellemezte. Szerkesztve: 2010. Április 29. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Talán igaza van Hugónak. Spoiler: Az is lehet hogy Sayid csak megjátsza a romlottlelkűt. Nem hiszem hogy véletlenül ölte bele a két ipsét pont a feltámasztós vízbe. Nem lepne meg ha egyszercsak előkeverednének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Hát Rog én azért azon eléggé meglepődnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Én nem mert lehet számítani rá még ha nem annyira valószínű hogy bekövetkezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. House Spoiler: Ez a rész a párkapcsolat-házasságról szólt A beteg nem volt túl izgalmas de látszott rajta, hogy csak mellékszál, a Wilson-Sam szálhoz. Nagyon jó volt ez a szál, Wilson végre kiállt magáért és megmondta a véleményét, kár, hogy mégis együtt maradtak. Szegény House-t sajnálom, most megint egyedül lesz és nézhet egy másik boldog párt, mint Cuddy-Lucas esetében. Taub meg mekkora egy féreg már? Viszont ez adja az egyéniségét a sorozatban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Egy nagyon jó és aranyos LOST-bakik összeállítás!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Egy nagyon jó és aranyos LOST-bakik összeállítás!!Ez tényleg jó. Mintha vígjáték lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Charlie mint valami kisgyerek. Jó így is látni őket. Szerintem nagyon jó összeállítás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Ez a Lost valami brutálisan jó .Még csak a 2.évadnál járok, de már most nagyon izgalams és rengeteget lehet rajta agyalni. Oldie-val ellentétben nekem pont a lassúsága tetszik, hogy minél később fednek fel egy rejtélyt. Nagyon kell ám figyelni mindenre, rendesen megdolgoztatja az agyat, és ez jó. Na meg ott van a szörnyű titok amit gondolom az utolsó részekben fednek fel. Na megyek is nézem tovább. Olyan hülye vagyok hogy nem néztem már elöbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Olyan hülye vagyok hogy nem néztem már elöbb. Neked pont jó lesz mert mire a végére érsz már kint lesz az összes rész. Nagyon durva az utolsó részekre két hetet is várni... Na persze megéri! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. House Spoiler: Jó rész volt, szerintem jobb, hogy Sam és Wilson mégis együtt maradtak. Egyébként szerintem tökre így van, az ember tudjon kiállni magáért, megmondani, hogy mi tetszik/nem tetszik neki, mert ha nem, akkor utána megmarad benne a tüske, nem is kicsit, és úgy járnak, mint Wilsonék első nekifutásra. A beteg sem volt rossz, de semmi extra. Taubról meg tudható volt, hogy úgysem tud ellenállni a szőke nőnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. V Bedurvultak rendesen. Ez a Hobbes gyerekkel lesznek még gondok. Kíváncsi vagyok, hogy mögötte milyen frakció is áll. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Frindzsék egész ügyesen megoldották ezt a mostani részt. Érdekes volt ez a modern kütyükkel felturbózott harmincas éveknek kinéző korszak. A nótázások azért engem egy kicsit kizökkentettek a ritmusból. FF-ék most nem jöttek be annyira. Az Obi-Wanos és a jelenben játszódó eFBIájos részeken kívül más nemigen jött be belőle. Pár érdekes dolog azért akadt benne. Ez a Hobbes gyerekkel lesznek még gondok.Hát eléggé el tud szállni az ipse. Szerencséje hogy hagyják kiélnie magát mert anélkül talán meg is zakkanna. Kíváncsi vagyok, hogy mögötte milyen frakció is áll.Lassan ideje lenne annak is előtérbe kerülni. Csak aztán nehogy nagy gubanc legyen belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. FlashForward Ááá bazz, megvettek kilóra ezzel a sorozattal. Örömlány jól pörög, izgalmas, érdekes, nincs töltelékrész, se évadokig csak felesleges elnyújtás. Csillagos ötös. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Ismét remek volt a FF Spoiler: Valamiért sejtettem, hogy Janis nem lehet egyszerűen áruló És lám Simon se volt semmi, már volt rajta ilyen gyűrű Olivia szála igazán piszok érdekesen alakul, szerintem ez volt a rész legjobbja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Spoiler: Olivia szála igazán piszok érdekesen alakul Nekem abból már most elegem van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Hihetetlen. Elkészült a Castle felirata... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Rog, ízlések és ... kinek mi tetszik jobban Marha jó volt a Castle ismét, és lám csak, megint egy BSG-s színész más filmben, most egy cylont láthattunk másik sorozatban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Hihetetlen. Elkészült a Castle felirata... Én már meg is néztem Ma pótoltam minden sorozatos elmaradásom, minden egyes epizód között felnéztem a hosszúpuskára, hogy van-e felirat, végül szerencsével jártam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Petike durvul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Én már meg is néztem Én is most értem a végére. Szegény Castle, megint kapott egy vetélytársat (egy cylont ). Kellett neki a pókerarcot nyomatnia, most évődhet. Kíváncsi vagyok, meddig marad, remélem nem sokáig. Michael Ironside is nagy volt. És jó volt, hogy kaptunk egy kicsit Esposito hátteréről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Én is most értem a végére. Szegény Castle, megint kapott egy vetélytársat (egy cylont ). Kellett neki a pókerarcot nyomatnia, most évődhet. Kíváncsi vagyok, meddig marad, remélem nem sokáig. Michael Ironside is nagy volt. És jó volt, hogy kaptunk egy kicsit Esposito hátteréről. BAkker lehet h én erről a részről lemaradtam? Most pár napig nem volt netem...és lehet hogy megfeledkeztem róla???? Gyorsan pótolni kell! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Remélem, sikerült pótolnod Ez a múlt heti rész, a 21es, ezen a héten nincs epizód, majd jövő héten. Dzséjt, végül is elég, ha az évad végéig marad, elvégre nemsokára vége (amit igen sajnálok). Még az is lehet, hogy csak egy rész erejéig szerepelt, persze ezt magam sem gondolom komolyan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Fringe No ez a rész érdekesebb volt mint amilyen hasznos. Tényleg elégé utópisztikus volt az a világ Walter jól nyomta a dolgot, de még van hová ebben fejlődnie Node innentől az utolsó egy-két részt azért tegyék oda rendesen, hogy még a bili is kiboruljon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. SupNat - jó volt, de eléggé karakterorientált. SZépen vezetik fel a végét, amire már nagyon kíváncsi vagyok főleg hogy 2 részre van 3 elég durva ellenség. Akkor megijednék, ha már nem lenne 6. évad, de így nem aggódok a lezárása miatt. Nagyon várós! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.