Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Tudtam, hogy a TV-ben nem lehet megbízni Ott azt mondták, ez az első ilyen, hogy elárverezik a kisebb-nagyobb kacatokat Persze, így szenzációsabbnak hangzik, de egyáltalán nem igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Persze, így szenzációsabbnak hangzik, de egyáltalán nem igaz. Csak hogy itt kvázi mindent eladnak ami valaha feltűnt a sorozatban, több ezer tárgyat. Le is tölthető az évadonkénti katalógus, képpel/leírással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Mekkora lenne... nézném újra a sorozatot, és ott lenne a kezemben mondjuk az az iránytű, amiről épp szó van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Mekkora lenne... nézném újra a sorozatot, és ott lenne a kezemben mondjuk az az iránytű, amiről épp szó van...Minden minimum 3-500 dollárról indul, ami még jóval nőni fog. Főleg ha olyan ikonikus tárgyakról van szó mint az iránytű.. de jó lenne ilyenkor zsírosnak lenni, bevásárolnék egyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Mekkora lenne... nézném újra a sorozatot, és ott lenne a kezemben mondjuk az az iránytű, amiről épp szó van... Most képzeld, mikor én nézem a Stargate-et, és közben lekapom a falról az M4A2-esemet, a P90-esemet vagy a G36-osomat, hogy leporoljam, közben meg a sorozatban is azokkal aprítják a népet. Bár ezek nem eredetiek, de közel állnak hozzá (főleg az M4-esem). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Az nem ugyanaz. Azt a jelenetet, amit néznék ezekkel a TÁRGYAKKAL vették fel. Pontosan ezekkel, nemcsak valami hasonlóval. Az adott szereplő fogta a kezében, forgattak vele. Egy rajongó számára ez felbecsülhetetlen érték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Senkinek se legyenek tévképzetei. Ez kb olyan mint amikor századszorra sorsolják ki Darth Vader fénykardját Másrészről a kelléktárban se egy példány van ezekből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Senkinek se legyenek tévképzetei. Ez kb olyan mint amikor századszorra sorsolják ki Darth Vader fénykardját Másrészről a kelléktárban se egy példány van ezekből Te meg ne legyél ennyire összeesküvőelméleteket gyártó. Ez az auckió nem a józsefvárosin lesz, az igazi kellékeket adják el. Még a sorozat színészei is részt vesznek a fogadáson, hogy megnyerjenek 1-2 hozzájuk nőtt tárgyat. És hiába használnak többet valamiből a forgatáson, a lényeg hogy minimum egyszer használták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. (szerkesztve) Ó, Obi, ne vitatkozz Oldie-val, hiszen a szent székéből ő mindent lát, mindent tud, mindent ért és persze mindenhol ott van. Vagy mégsem? Szerkesztve: 2010. Augusztus 16. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Manapság már születni kell annak aki még bekajálja azt a dolgot, hogy PONT AZT fogja megkapni, melyre az Isteni színész rátámaszkodott, ráprüszkölt, esetleg vetett rá egy pillantást a háttérben. :D Vagy mégsem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Szerintem nem naiv dolog elhinni, hogy ha ekkora feneket kerítenek a dolognak, akkor a valódi tárgyat fogják eladni. Második próbálkozásra úgy is hitelét vesztené a dolog az adott tárgy esetében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Nálad rosszmájúbb emberrel még életemben nem találkoztam az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Ugyan. Nem rosszmájúság amikor a lentebbi példák után az ember már megkérdőjelezi az egésznek a hitelességét. Szép dolog a felajánlás meg az aukció, de egy "húszezer" példányban legyártott dologtól ne várjuk már el, hogy az bizony egyetlen egy. Persze aki be akarja kajálni, hát egészségére... Én csupán egyet kérnék, de azt nagyon. Ha lesz ilyen "kiárusítás" akkor a Spartacusból kérném szépen ágytakarónak Ilithiya szőrmebundáját amit az első részben viselt. De csak és kimondottan azt, amivel azt a bizonyos jelenetet leforgatták Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Persze. Húszezer példányban le lett gyártva pl. a Hatch fedele, vagy a Fail Safe Key. Minden ajtó azzal nyílik itthon is... Ezek többsége specifikus tárgy, amiből maximum pár darab készült, és mivel ez lesz A "hivatalos" árverés, kétlem, hogy ezek után bárki megvenné egy következő árverés keretében ezeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. .. de jó lenne ilyenkor zsírosnak lenni, bevásárolnék egyet. Ne is mond, én is beszereznék ezt-azt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Na ez lehet, hogy megint csak nekem lesz teljesen új, de megint forgatnak nálunk egy igéretesnek tünő TV-sorozatot. A XV. században játszodó The Borgiast. Jeremy Irons lesz a főszereplő, aki a korrupt és seggfej VI. Sándor pápát alakítja A Katedrális Williame is szerepel benne (az ő twitteréről találtam rá az infóra... egyébként elég jól elvan nálunk... volt a Balcsin meg a Sziget fesztiválon is... lol ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. House spoiler Spoiler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Phobos, mehetsz Oldie mellé az ilyen spoilerekkel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. A Katedrális Williame is szerepel benne (az ő twitteréről találtam rá az infóra... egyébként elég jól elvan nálunk... volt a Balcsin meg a Sziget fesztiválon is... lol ) Végül is el lehet itt lenni, ha valaki tartósan nem itt él Kolléganőm Németországba való barátai is remekül érzik itt magukat mindig Egyébként meg szimpi fickó lehet, mindenesetre a szemei tudnak élni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Végül is el lehet itt lenni, ha valaki tartósan nem itt él Kolléganőm Németországba való barátai is remekül érzik itt magukat mindig Egyébként meg szimpi fickó lehet, mindenesetre a szemei tudnak élni. Meg úgy is ellehet lenni, ha valaki itt él... legalábbis én nagyon jól érzem magam itt, pedig már 27 évet huztam le Szemügyben én nem tudok nyilatkozni; de tényleg szimpinek tünik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. House spoiler Spoiler: Ezt ugye már nem álmodja/képzeli? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Rég olvastma már House spoilereket, de... Spoiler: úgy emlékszem, hogy a 7. évadban már együtt lesznek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Végül is el lehet itt lenni, ha valaki tartósan nem itt él Kolléganőm Németországba való barátai is remekül érzik itt magukat mindig Egyébként meg szimpi fickó lehet, mindenesetre a szemei tudnak élni. Szem ügyben teljesen egyetértek. Az első rész elején még gondjaim is voltak ezzel, mert túl szimpi volt William-nek. Azonban gyorsan tett róla, hogy ez a véleményem megváltozzék. Nagyon jól játszik, az biztos, a sorozat egyik legjobbja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Rég olvastma már House spoilereket, de... Spoiler: úgy emlékszem, hogy a 7. évadban már együtt lesznek Aham. Kösz az infót Akkor Go House, go! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Meg úgy is ellehet lenni, ha valaki itt él... legalábbis én nagyon jól érzem magam itt, pedig már 27 évet huztam le Ebben itt inkább nem nyilatkozom Az első rész elején még gondjaim is voltak ezzel, mert túl szimpi volt William-nek. Ez velem is így volt, elsőre fura volt ez a helyes srác ebben a szerepben Na de a színész az színész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Na ez lehet, hogy megint csak nekem lesz teljesen új, de megint forgatnak nálunk egy igéretesnek tünő TV-sorozatot. A XV. században játszodó The Borgiast. Jeremy Irons lesz a főszereplő, aki a korrupt és seggfej VI. Sándor pápát alakítja A Katedrális Williame is szerepel benne (az ő twitteréről találtam rá az infóra... egyébként elég jól elvan nálunk... volt a Balcsin meg a Sziget fesztiválon is... lol ) Erről eszembe jutott, hogy Rick Worthy (Stargate SG-1, Battlestar Galactica, Star Trek) is két napra jött, aztán annyira megtetszett neki az országunk, hogy maradt még egy napot. Aztán kibővítette egy egész hétre Valahogy ezek a színészek mindig itt ragadnak, vagy ha nem, hát visszajárnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Melyik kocsma nyerte el a tetszését? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Melyik kocsma nyerte el a tetszését? A Trombitás, bár nem kifejezetten kocsma. De a konyhát is díjazta, a pálinka viszont nem nyerte el a tetszését. Ennyit a cylonokról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Végre. Itt van újra. Remegve várjuk. De ki lesz a showman? Meglepi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.