kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Szerintem sikerült leírnod. Én is nagyon várom már, délelőtt be akartam ezt linkelni de gondoltam meghagyom neked a dicsőséget. Kíváncsi leszek mi lesz itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Én is nagyon várom már, délelőtt be akartam ezt linkelni de gondoltam meghagyom neked a dicsőséget.Köszi, de máskor linkeld be, mert így kb. 2 órával később értesültem erről a trailerről, mint ha betetted volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Köszi, de máskor linkeld be, mert így kb. 2 órával később értesültem erről a trailerről, mint ha betetted volna. Bocsáss meg. Legközelebb ez lesz a menete! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. kudar, Sky: Már csak 1 hét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Andy Whitfield-nek, a Spartacus: Blood and Sand főszereplőjének agresszívabb rákkezelésre lesz szüksége, így nem térhet vissza a sorozat második szezonjára. A tervezett előzménysorozat januárban képernyőre kerül, azonban a 2. évad sorsáról, melynek produkciója nemsokára kezdődött volna, így még nem tudni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Andy Whitfield-nek, a Spartacus: Blood and Sand főszereplőjének agresszívabb rákkezelésre lesz szüksége, így nem térhet vissza a sorozat második szezonjára. A tervezett előzménysorozat januárban képernyőre kerül, azonban a 2. évad sorsáról, melynek produkciója nemsokára kezdődött volna, így még nem tudni. Ha annyira súlyos, akkor jó pár évig nem is lesz második évad. Ha csak nem mással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Ó, hogy az a.... Remélem meggyógyul immár és fogja ő még csapkodni a római légiósok fejét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Ez nagyon durva poszter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Jól ki vannak találva ezek a Fringes poszterek. Andy meg full egészségesnek tűnt abban a fan lövöldözős videóban. Gyógyuljon meg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Azért Dunham ügynököt megtanítanám egy-két fogásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Warehouse 13 pilot Egész jó kis sorozatnak tánik így pilot alapján, elkezdem nézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Azért Dunham ügynököt megtanítanám egy-két fogásra. Birkózni akarsz vele? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Birkózni akarsz vele? Bármit, ami testi kontaktussal jár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Na hol tartasz Kiskósa? Mert a mai rész, pfff hát nem tudom hova lehet ezt majd még fokozni, de fogják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Boardwalk Empire? Ma kezdődik Amcsiban HBO-n. Jó kis maffia sorozat lesz szerintem. Én nézni fogom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Na hol tartasz Kiskósa? Mert a mai rész, pfff hát nem tudom hova lehet ezt majd még fokozni, de fogják. Water 7 Arc még mindig. Most érte el őket az aqua laguna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Water 7 Arc még mindig. Most érte el őket az aqua laguna. Jól van akkor közelítesz a legjobb részek felé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Jól van akkor közelítesz a legjobb részek felé. Sajnos csak a 260. részig készült el a felirat, a videók is csak addig vannak a honlapon. De csak nem állnak meg itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Nem elfelejteni, mától rendel House (meg a HIMYM is ) Csütörtökön meg jönnek a Helyszínelők és Bishopék Pénteken pedig megérkezik KAZ 2Y5 rendszámú Chevy Impala. Sajnos ez számunkra +1 napot jelent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Nem elfelejteni, mától rendel House Kimarad, majd jövőre darában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. HOlnaptól amerikában örülhetnek a Sparta rajongók. Nálunk "természetesen" késik a kiadás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Pénteken pedig megérkezik KAZ 2Y5 rendszámú Chevy Impala. Vagyis a CNK 80Q3 rendszámú Impala. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Vagyis a CNK 80Q3 rendszámú Impala. Jogos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Két baromi jó hír: - (ez régebbi hír még, nem emlékszem belinkelve ide) JJ Abrams közös krimi-thriller sorozatot tervez Jonathan Nolannel - JJ Abrams tervbe vett egy közös vígjáték-dráma sorozatot Michael Emersonnal(Ben) és Terry 'O Quinnel (Locke) Mondanom se kell hogy mindkettő EPIKUS lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Végre többet is mutatnak a Dexi S5-ből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Két baromi jó hír: Érdekes hírek, remélem, lesz is belőlük valami Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Mondanom se kell hogy mindkettő EPIKUS lenne. Ez tök jó mert ugye az egyik esti showba a finálé levetítése után poénkodtak ezzel, de úgy látszik mégis lesz belőle valami! De jó lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Két baromi jó hír:- (ez régebbi hír még, nem emlékszem belinkelve ide) JJ Abrams közös krimi-thriller sorozatot tervez Jonathan Nolannel - JJ Abrams tervbe vett egy közös vígjáték-dráma sorozatot Michael Emersonnal(Ben) és Terry 'O Quinnel (Locke) Abrams inkább vegyen tervbe egy új Star Trek sorozatot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Hát ha valaki felmegy ma az Ncorera látja: Elkezdődött az idei sorozatidény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.