MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Volt szó 24 mozifilmről, de jelenleg nem tudom, hogy áll az ügy. Így van, remek sorozat volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Na megnéztem a Castle -t végig. Az utolsó rész nem volt semmi. Sajnos várakozni kell még egy jó ideig, hogy folytatódjon. Kíváncsi vagyok, az új évad meghozza-e a várt változást. Szereplők terén legalább egy változás biztos lesz, de vajon Kate és Castle közt is bekövetkezik végre valami, na meg az új főnök hogyan fog viszonyulni Castle jelenlétéhez? Mert ahogy Montgomery szavaiból kiderült, Caslte bármikor eltávolítható lenne, és csak azért hagyta, mert jól elvolt Beckett-tel. Szóval kíváncsi vagyok a folytatásra. Az SGU-t folytatni fogják valamikor, vagy végleg befejezték, nem tudjátok? Ennél jobban már semminek sem lehet vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Sky: az már biztos! ha nem a legjobb. A lezáró filmről pedig nem sokat lehet hallani, de én remélem, hogy elkészül. Igazából bármi is lesz tuti hogy méltó zárást kap. GoT8: Hát igen, azt hiszem most jön majd amin igazán betojunk. Nem semmi felvezetés volt ez a rész. Khal Drogo egy állat. Nagyon bírom. Amit előadott az előző rész végén, meg a mostaniban. Wow. Remélem leoszt majd mindenkit ha átérnek. ^^ A lenistereknek pedig pusztulniuk kell. Ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Kíváncsi vagyok, az új évad meghozza-e a várt változást. Szereplők terén legalább egy változás biztos lesz, de vajon Kate és Castle közt is bekövetkezik végre valami, na meg az új főnök hogyan fog viszonyulni Castle jelenlétéhez? Mert ahogy Montgomery szavaiból kiderült, Caslte bármikor eltávolítható lenne, és csak azért hagyta, mert jól elvolt Beckett-tel. Szóval kíváncsi vagyok a folytatásra. Mikor indul a negyedik évad? Egyébként én is nagy változásokat várok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Mikor indul a negyedik évad? Egyébként én is nagy változásokat várok. Szeptember 19-én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Szeptember 19-én. Ez a szeptember nagyon húzós lesz. SW BD, TCW és a sorozatok.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. A lenistereknek pedig pusztulniuk kell. A törpe srác maradhat Család nélkül teljesen normális fickó lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. A lenistereknek pedig pusztulniuk kell. Ennyi. Kill them all Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Ha már Game of Thronesnál tartunk: rajtam kívül ki szúrta ki Stan Shunpike-ot, Nymphadora Tonks-ot és Argus Fricset(ő csak a 9. részben szerepel, úgyhogy a magyar adás követői még nem találkoztak vele) ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Van / lesz új Voltron? A régi annyira nem fogott meg, de érdekelne.... Van! Már öt rész lement (és mekkora feelgood volt az ötödik rész vége). Hét évvel játszódik az eredeti széria befejezése után. Nekem nagyon tetszik. Az eredetit is imádtam, most az új mellett el is kezdtem nézni. De csak az oroszlánost (azaz a III-as számú Voltront), a járművest és a gladiátorost inkább hanyagolnám... vagy törölném a tér-idő kontinuumból. Érdekes, mert anno ezt 10+ (vagy még annyi se?) láttam, németül (csak az első négy rész filmmé összevágott verzióját szinkronizálták), és egy kukkot sem értettem belőle. Így most, hogy már értek angolul, és úgy is nézem, érdekes látni, hogyan alakul ki az a Voltron világ, amit a Voltron Force-ban látni. Pl. baromira nem tetszett a modern kastély az Aresen. Az én emlékeimben egy romos kastély élt, előtte az oroszlánszoborral (ami ugye egyben a fekete robotoroszlán, Voltron teste). Erre mi történik az ötödik részben? Hát nem előbújik a romos kastélyból az elrejtett modern verzió? na, szóval nagyon csípem. Gyerekként imádtam, és most jó ráeszmélni olyanokra, amire már vagy nem emlékszem, vagy akkor még nem értettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. ÉN csak Tonkst, de akkor a köv részben figyelem Argust. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. ÉN csak Tonkst, de akkor a köv részben figyelem Argust. Nem lesz nehéz észrevenni Stan Shunpike az első részben a dezertőr éjjeli őrszemet játszotta, akit Ned lefejezett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Tényleg. Hogy nem vettem észre, pedig tudtam hogy ismerős valahonnan. Amúgy Karrde, Tirion életben maradhat, ő az egyetlen jó fej a családban. A többieknek a feje pedig jól mutatna a karón... Aki olvasta a könyvet vagy látta az utolsó 2 részt, írja már le nekem hogy a "tánctanár" meghalt-e tényleg, és ha igen, akkor miért áldozta fel magát. Talán a könyv jobban leírja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Tényleg. Hogy nem vettem észre, pedig tudtam hogy ismerős valahonnan. Amúgy Karrde, Tirion életben maradhat, ő az egyetlen jó fej a családban. A többieknek a feje pedig jól mutatna a karón... Aki olvasta a könyvet vagy látta az utolsó 2 részt, írja már le nekem hogy a "tánctanár" meghalt-e tényleg, és ha igen, akkor miért áldozta fel magát. Talán a könyv jobban leírja. Na ez az, amit én is szeretnék tudni, mert a könyvben sem írták le egyértelműen, hogy mi lett vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Sirio a legnagyobb arc, persze csak Drogo után. Ugye nem kell mondanom... ^^ http://www.youtube.com/watch?v=ydnOuRMIBPc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Nem lesz nehéz észrevenni Én is ezt szerettem volna írni, őt könnyű volt, a csaj nagyon ismerős volt, a nyelvem hegyén volt, hogy honnan, de csak így esett le, hogy leírtátok. Ellenben Stant nem ismertem fel. A többieknek a feje pedig jól mutatna a karón... Aki olvasta a könyvet vagy látta az utolsó 2 részt, írja már le nekem hogy Igazad van, karón a helyük Sajnos nincs mit leírni egyelőre a témáról, én is annyit tudok, amit láthattunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. 2011. október 21. 5x01 Chuck vs. the Zoom. Bár még nagyon sokat kell addig aludni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. 2011. október 21. 5x01 Chuck vs. the Zoom. Bár még nagyon sokat kell addig aludni. Addig beérem a sorozatot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. 2011. október 21. 5x01 Chuck vs. the Zoom. Bár még nagyon sokat kell addig aludni. Október 21.???? Az rohadt messze van még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Falling Skies Újfent remek rész volt, bár kissé vontatottan haladnak. Kicsit többet vártam a pókkal való kommunikációtól. http://www.youtube.com/watch?v=QfjN7P1zU44 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Eddig úgy néz ki hogy egyre jobb és jobb részek jönnek. Kicsit többet vártam a pókkal való kommunikációtól. Szerintem felesleges volt azt a képremutogatós-beszélős dolgot annyira erőltetni. Minden néző számára egyértelmű lehetett hogy azok a dögök egy árva emberi szót se képesek kimondani. Erre jöttek azzal hogy a pacák szerint a ketreces tudott volna. Ez mintha egy kicsit sután jött ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Eddig úgy néz ki hogy egyre jobb és jobb részek jönnek. Szerintem felesleges volt azt a képremutogatós-beszélős dolgot annyira erőltetni. Minden néző számára egyértelmű lehetett hogy azok a dögök egy árva emberi szót se képesek kimondani. Erre jöttek azzal hogy a pacák szerint a ketreces tudott volna. Ez mintha egy kicsit sután jött ki. Épp ez a sutaság nem tetszett nekem benne. Mondjuk annyira még nem zavart, mert látszik, hogy a lassú építkezésre szánták el magukat a készítők. A következetesség is még elfogadható a sorozatban. Csak egy-két jelenet van ahol kilóg a lóláb de nálam még ennyi belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. (szerkesztve) Épp ez a sutaság nem tetszett nekem benne. Mondjuk annyira még nem zavart, mert látszik, hogy a lassú építkezésre szánták el magukat a készítők. A következetesség is még elfogadható a sorozatban. Csak egy-két jelenet van ahol kilóg a lóláb de nálam még ennyi belefér. Nálam is. A Ben-mentőakció megkezdésével talán haladósabb lesz valamivel a sztorivezetés. Csak nehogy jó néhány részen keresztül azzal foglalkozzanak. Előbb olvastam hogy a TNT berendelte jövő nyárra a második szezont ami 10 részes lesz.. Szerkesztve: 2011. Július 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Érdekes lesz ez az új Dallas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Én várom. Régen szerettem. És most még feldobták pár szexi csajjal is... Joki bácsi visszatér! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Többször is volt már szó róla, hogy megint lesz, ha jól rémlik. Akkor már forgattak is hozzá? Régen szerintem mindenki nézte, mert más sorozat alig volt a tévében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Jockey hatalmas figura volt. :D Olyan úriemberesen szemétláda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Karrde: sorozatjunkien van kép is. GoT 9: tegnap beszéltem róla Phobossal, de ide is meg kell írnom: Hogy PUSZTULA meg az összes!!!! Azért ezt nem vártam volna. vagyis az a baj hogy igen. Mindenki akkora csattanóról beszélt a 9.végén, hogy nagyon féltem, hogy Neddnek repül a feje...és így lett áááá. Erre az egyetlen aki bemasírozhatna királyvárba, meg lehet meghal szintén. Drogo. Nagyon remélem hogy nem hal meg és a seregével odacsap a lenistereknek. Ő tudná, hogy kell. ÉS talán még sárkányuk is lehetne. Na az állat lenne. az a baj, hogy ezek után Robék vagy havasék szála már annyira nem izgatott. De náluk van Jemy. Ezek után úgy megkínoznám, hogy bauer papa is belepirulna. és csak aztán ölném meg... RIP Eddard! Szegény sean beant annyira bírom, és végre kap valamiben egy főszerepet és abban is megölik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. ÉS már videó is! Ez hatalmas lesz! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MTGj46RsvmA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Trónok harca. A harmadik évad vége sokaknál ki fogja vági a biztosítékot. Kíváncsi vagyok azok után ki nézi tovább a sorozatot, de szerintem a nézők háromnegyede el fog párologni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.