Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Fringe képek: Uhh 2 Oliv egy helyen...nekem tetszene. Csak tudnék választani... ^^ Szerintem a szőke jobb (talán a megszokás), a vöröstől sokszor megijedek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Remek promo képek a Fringe-hez Szerintem inkább a szőke az igazi, de persze én más szemmel nézem őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. De megváltozott Ádám. http://www.origo.hu/teve/20110911-karasz-zeno-hamar-elfelejtettek-ki-voltam-a-familia-kftben.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Elhunyt Andy! :( RIP! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Basszus! Szegény. Nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Elhunyt Andy! :( RIP! Hát ez gyorsan ment. Hihetetlen! Pedig még arról írtak, hogy van esély a felépülésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Na ne már! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Döbbenetes! Isten nyugosztalja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Sok helyen olvasom, hogy egész egyszerűen fel sem lehet fogni azt ami vele történt. Ilyen fiatalon, életerősen. Döbbenetes. http://www.youtube.com/watch?v=DWqlzozRQIs Felszabadultál, Spartacus! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Amikor hónapokkal ezelőtt néhány képen láttam a családjával bandukolni az volt az első gondolatom hogy már csak hónapjai lehetnek hátra. Aztán gyorsan el is hesegettem magamtól hátha a visszaesés ellenére mégis felépül. Rest In Peace Andy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Basszus és tényleg mennyire durva, hogy 13 rész után, egy évad után,(mert másban nagyon nem szerepelt előtte) ennyien megszeretnek egy színészt és együtt drukkolnak neki, hogy jobban legyen. Tényleg jó arc volt, tehetséges...hiányozni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Basszus és tényleg mennyire durva, hogy 13 rész után, egy évad után,(mert másban nagyon nem szerepelt előtte) ennyien megszeretnek egy színészt és együtt drukkolnak neki, hogy jobban legyen. Ez az én agyamon is átsuhant. Plusz egyebek mellett még az is hogy ha MCH halt volna meg akkor őt biztos nem sajnálnám annyira mint Andy-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Ez az én agyamon is átsuhant. Plusz egyebek mellett még az is hogy ha MCH halt volna meg akkor őt biztos nem sajnálnám annyira mint Andy-t. Ellenben veled én "talán" igen... de mivel emberi életekről van szó, talán nem érdemes és nem is jó összemérni, hogy kiért lenne kár és kiért nem vagy kevésbé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Elhunyt Andy! :( RIP! Nyugodjon békében! Pedig amikor a legutóbb hallottam róla, állítólag már gyógyulófélben volt. Reméltem, hogy ez nem következik be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Ez az én agyamon is átsuhant. Plusz egyebek mellett még az is hogy ha MCH halt volna meg akkor őt biztos nem sajnálnám annyira mint Andy-t. De szerencsére ő túlélte ezt a szörnyű betegséget. Arról nem is beszélve, hogy ő is egy fiatal és igen népszerű sorozatszínész, bár Andynek nagyobb a háttere, jóformán ő egy nagy családban dolgozott amikor a Spartacust forgatták. Dexterről nem lehetett ilyesmit hallani; egy javarészt iparosmunkaként jelent meg a köztudatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Ellenben veled én "talán" igen... de mivel emberi életekről van szó, talán nem érdemes és nem is jó összemérni, hogy kiért lenne kár és kiért nem vagy kevésbé. Megéri vagy se én megtettem. Mivel MCH is ugyanazzal a kórral küzdött mint ami miatt Andy meghalt szinte elkerülhetetlen volt hogy eszembe jusson. Persze MCH-t is sajnálnám csak épp kisebb mértékben mégpedig azért mert őt öt szezon után nem sikerült annyira megkedvelnem mint Andy-t egy után. Ez lett volna az előző HSz-em lényege. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. (szerkesztve) Megéri vagy se én megtettem. Mivel MCH is ugyanazzal a kórral küzdött mint ami miatt Andy meghalt szinte elkerülhetetlen volt hogy eszembe jusson. Persze MCH-t is sajnálnám csak épp kisebb mértékben mégpedig azért mert őt öt szezon után nem sikerült annyira megkedvelnem mint Andy-t egy után. Ez lett volna az előző HSz-em lényege. Attól még nem kevésbé értékes életről van szó. De értem, amit írsz! Szerkesztve: 2011. Szeptember 12. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Nagyon sajnálom, jól alakította Spartacust. Számomra igazából az a meglepő hogy egy olyan fiatal és fitt férfi mint Andy, csak úgy elviszi a rák. Az ember mást gondolna. MCH halála iszonyúan megrázott volna engem, őt tartom kora egyik legjobb színészének. Dexter szerepe olyan amit vagy vele forgatnak, vagy sehogy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Attól még nem kevésbé értékes életről van szó. Szerintem ha teljesen értenéd akkor nem bizonygatnád ezt meg ehhez hasonlókat mikor én nem állítottam olyat hogy az egyik élete értéktelenebb mint a másiké. Még utalni se akartam rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. MCH halála iszonyúan megrázott volna engem, őt tartom kora egyik legjobb színészének. Dexter szerepe olyan amit vagy vele forgatnak, vagy sehogy. Hát igen... az Ő helyére nem lehetett volna belökni valakit, mert hasonlít rá. Egyedi a játéka, számomra ő Dexter. Az egyiknek sikerül, a másiknak nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Dextert én sem tudnám mással elképzelni, nagyon összeforrtak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Elhunyt Andy! :( RIP! Nem térek magamhoz. Ez egyszerűen hihetetlen. K*rva rák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Akinek van 2 kattnyi ideje, az voksoljon a Fringe-re. Jó lenne, ha összejönne egy 5. évad is. Persze csak ha a 4. hozza a színvonalat, de bízom benne, hogy így lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Savaztam a Fringre, de csak azért, hogy hátha folytatódik, de ezek közül azért nem ezt tartom a legjobbnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Kínomban, amit az SW Saga várás okoz () folytattam a 24 -et, és áááá rákaptam. "Még nincs vége" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Akinek van 2 kattnyi ideje, az voksoljon a Fringe-re. Én is szavaztam, és igazából az 5 lehetőség közül ez a legjobb Ha már úgyis ott jártam, szavaztam a többi kategóriára is. Kínomban, amit az SW Saga várás okoz () folytattam a 24 -et, és áááá rákaptam. "Még nincs vége" Hol jársz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Odynak meghoztátok a kedvet a folytatáshoz... Karrde: hányat láttál az 5ből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Karrde: hányat láttál az 5ből? Jogos, bocsi Kettőt, de van, amelyik semmilyen szinten nem érdekel, szóval eleve megadtam neki a számomra kevésbé "tetsző" kategóriát látatlanban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Hol jársz? S02E10. Most szakadt le az állam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. S02E10. Most szakadt le az állam. Ha folytatod, lesz még pár ilyen áll-leesés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.