Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. A legújabb Dexihez még nincs felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. (szerkesztve) A legújabb Dexihez még nincs felirat? De már van. Doki S03E01 Mit keres a néger csajszi a Torchwoodból az epizódban? A dzsudonok az új kedvenceim. ÓRIÁSIAK! Szerkesztve: 2011. Október 31. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Köszi!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Köszi!!! Érdemes ezt az oldalt nézni, mert itt van először. A fordító lapja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. (szerkesztve) Arra vártam fél napig, hogy kiderüljön, melyik nem HD verzióhoz lesz felirat, erre egyikhez sem. A mérete miatt nem akartam ezt leszedni (mivel kikerült már normális avi), de most már kénytelen leszek. Szerkesztve: 2011. Október 31. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Chuck - 5x01 Jó kis felvezető rész volt, érdekes évad lesz ez is. Furcsa volt Chuck az Intersect nélkül, de mint kiderült nélküle is egyre jobban kezdi megállni a helyét. Morgan "zúmolása" pedig hatalmas. Mark Hamilre tényleg alig lehetett ráismerni, de jó, hogy szerepet kapott. Kíváncsi vagyok, mit tervez ez a se**fej Decker, szerintem az lesz a vége, hogy a CIA legfelsőbb emberei állnak az egész mögött. Az indítékra persze kíváncsi vagyok. Gondolom nem csak egy újabb Fulcrum szerű belső csoport szövögeti a saját kis összeesküvését, különben nem hinném, hogy így megmaradnának a helyükön a CIA-n belül. http://www.youtube.com/watch?v=m4yuQKzli7M Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Doki s03e01 Martha Jones később segít majd a Torchwood csapatnak. Ez ahhoz képest kvázi prequel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Doki s03e01 Martha Jones később segít majd a Torchwood csapatnak. Ez ahhoz képest kvázi prequel Jó tudni. De hogy lehet prequel? Még Rose előtt játszódik az egész? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Jó tudni. De hogy lehet prequel? Még Rose előtt játszódik az egész? Ja közben most nézem, hogy kis kavarodás van: A szinésznő aki Marthe Jones-t játsza, az eljátszotta az elöző évad végén Adeolát, egy sokadik Torchwood beosztottat. De Martha Jones -igy most előre elárultam- a Torchwood nevű spin-off sorozatban fog segíteni a Torchwood-nak. Ez egyébként elég meredek húzás, hogy egy mellékszerep szinésznőjét később felveszik egy másik, ráadásul igen fontos szerepbe egyazon sorozaton belül, de éles szemű vagy mert nekem ez fel se tűnt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Ja közben most nézem, hogy kis kavarodás van: A szinésznő aki Marthe Jones-t játsza, az eljátszotta az elöző évad végén Adeolát, egy sokadik Torchwood beosztottat. De Martha Jones -igy most előre elárultam- a Torchwood nevű spin-off sorozatban fog segíteni a Torchwood-nak. Ez egyébként elég meredek húzás, hogy egy mellékszerep szinésznőjét később felveszik egy másik, ráadásul igen fontos szerepbe egyazon sorozaton belül, de éles szemű vagy mert nekem ez fel se tűnt Nekem ez elsőre feltűnt. Biztos mert tetszett a csajszi. Egyébként ritka béna húzásnak tartom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Nekem ez elsőre feltűnt. Biztos mert tetszett a csajszi. Egyébként ritka béna húzásnak tartom. Ez tényleg béna. A szinésznő nagyon jól helyezkedett valakinél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Ez tényleg béna. A szinésznő nagyon jól helyezkedett valakinél Biztos jó volt a lökése. De mindegy mert azért ettől még élvezhető a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Ha már a Doctor Who-s színész-újrahasznosításnál tartunk Bomarr (és minden Torchwood, Doctor Who néző): - A Torchwood-os Gwen színésze a Doctor Who 1. évadában, a DIckens-es részben játszotta a szolgálólányt, aki feláldozta magát, hogy elűzze a "szellemeket", a Doki 4. évadában még viccelődik is vele Rose és a Doktor, hogy Gwen hasonlít egy XIX. sz-i ismerősükre. - De volt "előrevetítés is", mert a Doki 1. évadában, a Slitheen-es részben Toshiko Sato volt az, aki a lezuhant génmanipulált malacot vizsgálta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. (szerkesztve) Martha Jones remek karakter. Ebben a sorozatban tulajdonképpen minden (fontosabb) karakter nagyszerű! Szerkesztve: 2011. Október 31. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Lok Durd: ezeket nem tudtam. Azt tudtátok egyébként, hogy kedvenc -talán nem csak az enyém - Amy-nk se először szerepel az ötödik évadban. De az ő korábbi szereplése sokkal jobban megoldott, gyakorlatilag képtelenség felismerni Íme: http://www.youtube.com/watch?v=FcEIZ8YpviY Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Lok Durd: ezeket nem tudtam. Azt tudtátok egyébként, hogy kedvenc -talán nem csak az enyém - Amy-nk se először szerepel az ötödik évadban. De az ő korábbi szereplése sokkal jobban megoldott, gyakorlatilag képtelenség felismerni Ez tényleg ő... gyáá! Tök jók ezek a kis apróságok. Nem tudom, nekem tetszik. Egyébként a Freema Agyeman-kavarás (Martha Jones) nekem is feltűnt, de amit Lok Durd kolléga említett már nem. Egyébként Martha ha jól emlékszem valamelyik részben meg is jegyzi, hogy a Torchwoodnál dolgozott valami távoli rokona. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. (szerkesztve) Jaja ezeket vágtam. Látjátok meg kell nézni a TWot is, hogy ezek az apróságok összeálljanak. Amúgy most beszéltem egy csajjal, aki bevágta most a hétvégén az egész 5. évadot, és szerinte iszonyú jó volt az évadzáró is, szóval már csak 3 hét Riddick és mi is láthatjuk. XD Akkor egyéb érdekesség, amit talán nem tudtok: Jack kapitány, John Barrowman az életben is meleg. Ja és Martha Jones tényleg gyönyörű, de nálam Amy viszi a pálmát! ^^ Azért Ody egész jól haladsz vele. Csak nem kezd magával ragadni? Szerkesztve: 2011. Október 31. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Jaja ezeket vágtam. Látjátok meg kell nézni a TWot is, hogy ezek az apróságok összeálljanak. Amúgy most beszéltem egy csajjal, aki bevágta most a hétvégén az egész 5. évadot, és szerinte iszonyú jó volt az évadzáró is, szóval már csak 3 hét Riddick és mi is láthatjuk. XD Akkor egyéb érdekesség, amit talán nem tudtok: Jack kapitány, John Barrowman az életben is meleg. Ja és Martha Jones tényleg gyönyörű, de nálam Amy viszi a pálmát! ^^ Ja sajnos ezt a dolgot nemrég én is megtudtam John Barrowman-ról.... annyiban kiegészíteném, hogy: ... az életben is biszexuális ... nem csak homi. Mindenesetre szomorú. Én még mindig nem tudom (és talán nem is akarom ... ez az én bajom) kezelni ezt a dolgot. Martha szép, Amy bájos... sőt még Donnanak is megvolt a maga sajátos szépsége... de nálam még mindig Rose a best! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. A Doktor Who-utazók között nálam Amy vezet. Az ötödik-hatodik évad nálam ebben is erősebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Ja sajnos ezt a dolgot nemrég én is megtudtam John Barrowman-ról.... annyiban kiegészíteném, hogy: ... az életben is biszexuális ... nem csak homi. Mindenesetre szomorú. Én még mindig nem tudom (és talán nem is akarom ... ez az én bajom) kezelni ezt a dolgot. Én tudtam ezt, de nem igazán rázott meg. Riddick, ezen mit kell kezelni? Mármint mit kell kezelni ezen? Ez egy tény egy színésszel kapcsolatban, de nem sok mindent lehet vele kezdeni azon kívül, hogy rácsodálkozik az ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. (szerkesztve) Hogy mit? A Torchwood-ban egyértelműen kijön a biszexszualizálódás vagyis addig semmi bajom nincs vele, amíg nincs kirakva képernyőre. Ezért is csalódás nekem a Torchwood... és ezért nem fogom valószínűleg elkezdeni ezt a sorozatot. Szerkesztve: 2011. Október 31. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Hogy mit? A Torchwood-ban egyértelműen kijön a biszexszualizálódás vagyis addig semmi bajom nincs vele, amíg nincs kirakva képernyőre. Ezért is csalódás nekem a Torchwood... és ezért nem fogom valószínűleg elkezdeni ezt a sorozatot. Pedig egy nagyon jó sorozat, én most kezdtem a 2. évadát. Azért szerintem egy-két azonos nemű csókot még a leghomofóbabbak is képesek elviselni, ha mellé ilyen jó sztorit és karaktereket kapnak . Ágyjeleneteket nem mutatnak benne, attól nem kell félni . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Szerintem ez h-lyeség, hogy ezért nem nézed Riddick, de ezt már mondtam párszor. Sz-r lenne, ha nem néznénk emiatt az így jártam anyátokkal, amikor a legjobb karakter szintén az. Jack kapitány az egyik legjobb karakter a DW univerzumban, amit ott aztán rendesen be is mutatnak. És mint mondtam a TW 3. és 4. évada iszonyú zseniális. Bomarr te tovább nézted? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. A DW -ben mik azok a speciálok? A nulladik részekre gondolnak ezek alatt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. A DW -ben mik azok a speciálok? A nulladik részekre gondolnak ezek alatt? Igen a nulladik részek például rendszerint a karácsonyi speciálokat rejtik. De például a negyedik évadot összesen öt speciál követi. Van ahol simán 14-18 részeknek tüntetik fel őket (The Next Doctor, Planet of the Dead, The Waters of Mars, The End of Time 1-2). kudar: nézegetem a Torchwood-ot de egyelőre nem gyűrt még maga alá a hangulat. De mondtátok hogy majd a következő évadok lesznek az igaziak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Jack kapitány az egyik legjobb karakter a DW univerzumban, amit ott aztán rendesen be is mutatnak. Akkor örülni fogsz, mert azt csiripelik a madarak, hogy a kapitány visszatér a Doki 7. évadában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 1. Akkor örülni fogsz, mert azt csiripelik a madarak, hogy a kapitány visszatér a Doki 7. évadában. Igen de azt is, hogy ez még nagyon nem tuti, mert nagyon sok dolga van mostanában. Persze jó lenne. Ja és egy kis cyberman evolució! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 1. Nagyon jó volt a Dexter megint! Szerintem Gellar tuti halott. A vége is ütött rendesen. Szegény Sam tesó. Nem lennék annak a helyében aki lelőtte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 1. Arra vártam fél napig, hogy kiderüljön, melyik nem HD verzióhoz lesz felirat, erre egyikhez sem. A mérete miatt nem akartam ezt leszedni (mivel kikerült már normális avi), de most már kénytelen leszek. Én 200 megás mkv-ban szedem őket. Ahhoz a fajtához is jó ez a felirat. Ide viszonylag elég hamar felkerülnek a cuccok linkjei. Balra lentebb lehet böngészni a sorozatok közül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 1. Köszi, ezt megjegyzem Közben olvastam, hogy jó egy szimpla avi verzióhoz is a felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.