Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Egyetértek, nagyon jó rész lesz. Megrendeltem az Amazonról az 5. évad zenéjét. Nem kapkodják el a szállítást, lassan egy hetet csúsznak vele. Pedig az amerikaiakkal eddig nekem nem volt gond. Elég gyorsak voltak (1,5-2 hét). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Autentikusan rendeltem, Angliából. Újabban több ismerősöm is így járt, az ígért határidőt mostanában nem szokták betartani. Addig is az egyik legszebb szám: http://www.youtube.com/watch?v=XzOhu24WNbE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Autentikusan rendeltem, Angliából. Újabban több ismerősöm is így járt, az ígért határidőt mostanában nem szokták betartani. Angolokat nem szeressem, jobb az amcsi Főleg hogy tőlünk nem is lehet rendelni elvileg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. OFF Évek óta rendelek az amazon.co.uk-ról, eddig soha nem volt baj velük, szépen kiszállítottak mindent időre, vagy még hamarabb. Az eddigi rekord az volt, amikor a Making of EP4-et rendeltem meg egy péntek délután, és kedd reggel itt volt a csomag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Nagyon zúzósan folytatódik Spartáék sztorija. Lehet majd ezerrel izzítani a defit meg a zoxigént. Nekem csak ez az új Spartacus unszimpatikus. Egyelőre én is így vagyok vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. (szerkesztve) Az új Sparta király lesz. Ne legyünk negatívak. Természetesen az USA a király aki ezt kétségbe vonja az náci Világos? Az amerikai hadsereg véráldozatok árán védi azt hogy lemegyek a Sparba és van minden . Az arab szélsőséges ezt nem biztosítja. Éljen sokáig a US. Army és a US.Marine akik biztosÍtják nekünk a jólétet. Köszönjük nekik, Szerkesztve: 2011. December 21. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Majd iszunk a részek előtt Unicumot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. (szerkesztve) Majd iszunk a részek előtt Unicumot. Jagert igyál inkább. Szerkesztve: 2011. December 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Jagert igyál inkább. Az lesz a kísérő, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Milyen diplomatikus válasz De elég sokat mondó. Mert én nem veszem ám be, hogy csak ennyi. OFF Évek óta rendelek az amazon.co.uk-ról, eddig soha nem volt baj velük, szépen kiszállítottak mindent időre, vagy még hamarabb. Az eddigi rekord az volt, amikor a Making of EP4-et rendeltem meg egy péntek délután, és kedd reggel itt volt a csomag. OFFÉn is úgy tudtam, hogy nem lehet, igaz, már jó régen volt, több évvel ezelőtt, hogy próbáltam volna, de Magyarországot nem lehetett kiválasztani a címlistán. Azóta nem nem néztem, ill. csak azt, hogy onnan rendelve sokkal drágább lett volna pl. egy könyv, mint az USA-ból, amit anno nem is értettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Az lesz a kísérő, Kemény vagy Rog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Csak annak akarok látszani. Nem hiányzik nekem egyáltalán az alkohol. . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Csak annak akarok látszani. Nem hiányzik nekem egyáltalán az alkohol. . OFF Deeeeeee. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Márpedig neeeeeeem. Spartáéknak be kell érniük majd azzal hogy ha iszok valamit előttük akkor víz lesz az adott itóka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Végeztem a Doctor hatodik évadával. Nem semmi záró rész volt. Azt nem értem, hogy ha végül is nem halt meg a Doctor akkor hogy térhetett vissza minden a rendes kerékvágásba? A hetedik évad nagyon izgi lesz ha a feltett kérdésre keresi majd a választ. Egyébként tényleg olyan volt itt a doki, mintha valami isten lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Végeztem a Doctor hatodik évadával. Nem semmi záró rész volt. Azt nem értem, hogy ha végül is nem halt meg a Doctor akkor hogy térhetett vissza minden a rendes kerékvágásba? A hetedik évad nagyon izgi lesz ha a feltett kérdésre keresi majd a választ. Egyébként tényleg olyan volt itt a doki, mintha valami isten lenne. Azért tért vissza a rendes kerékvágásba, mert az a rendes kerékvágás, hogy látszólag meghalt. Ott a világ számára meghalt, de az már nem volt kőbe vésve, hogy tényleg meg is kellett halnia. Furfangos megoldás volt, de voltaképpen, a Doktor sosem halt meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Ody engem az érdekelne, és tudom hogy nem szoktad sorrendbe tenni a sorozatokat, de mégis így 6 évad után mit gondolsz a sorozatról, és azért mégis...hol áll a listádon?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Doktor 6.évad Ami a Doktor isteni szerepét illeti: nekem, ami nagyon tetszik -és ami a Good man goes to war-ban hangzik el- hogy a Doktor szót mindenki tőle vette át és gyógyitót/bölcs embert jelent az egész univerzumban.... szerintem ez óriási ötlet volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Doktor 6.évad Ami a Doktor isteni szerepét illeti: nekem, ami nagyon tetszik -és ami a Good man goes to war-ban hangzik el- hogy a Doktor szót mindenki tőle vette át és gyógyitót/bölcs embert jelent az egész univerzumban.... szerintem ez óriási ötlet volt. Viszont van, ahol harcost. De tényleg nagy ötlet, és valószínűleg erősen köze van ennek a dolognak a kérdésre adott válasznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Már lehet játszani az online multiplayeres Doktor játékkal, a Worlds of Time-al. Elkezdtem és egész jó, bár sok benne a duma. Logikai, meg egyéb játékokkal kell leküzdeni az ellenségeket különböző bolygókon mint a Doktor segédje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Ody engem az érdekelne, és tudom hogy nem szoktad sorrendbe tenni a sorozatokat, de mégis így 6 évad után mit gondolsz a sorozatról, és azért mégis...hol áll a listádon?? Nem igazán akarom rangsorolni. Tetszett, de nem jobban mint más sorozat. Néha elég elnagyoltnak éreztem az univerzumot, és sok volt a csapongás is. A történetek viszont nagyon fantáziadúsak voltak, így mindig hajtott előre a kisördög, hogy nézzem tovább. Az utolsó évad már kifejezetten látványos is volt, szóval kíváncsian várom a folytatást. Doctor 7. évad Érdekes lesz ha megválaszolják a végén, hogy Dr xxxx. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Kár, azt hittem jobban meg fog tetszeni. Doki 6x10 Uhh nagyon darkos rész volt és tele megint ötlettel. Az elején teljesen le voltam padlózva attól a két szobától. nagyon jóll ki voltak találva és ahogy Amy megöregedett, hát az valami eszméletlenül durva volt. De a legjobban a kezesek tetszettek. Do not be alamed. This is a kindness! Hát ez valami óriási. Mint a Lets kill hitlerben a antitestek. csak egy kis fülzúgást fog érezni. Az a párbeszéd a két Amy között is nagyon jól meg lett írva, de a vége...hát azon nagyot néztem. Valahogy sejtettem hogy ez a két Amy paradoxon dolog nem sikerülhet, de amikor Rorynak választania kellett és a végén körbevették a kezesek, ...uhh. Egyre sötétebb a sorozat, de ez az évad mindenképpen. Az előző kis gyerekesnek tűnik ehhez képest. Ebben az évadban nem sokat focizik a Doktor... Még nem értem a végére de tényleg az egyik legjobb évad. A csend, A tardis, a húsemberek, és a Riveres duplarész, most meg ez. wow. És hát a köv rész is nagyon jónak, kicsit ijesztőnek néz ki. A kalózos és a babás részek voltak talán amikor kicsit alul maradtak de még így is, azok is szuperjók voltak. Hát kíváncsi leszek, már csak 3 rész van vissza, szerintem a jövő héten befejezem annak ellenére hogy az utolsó, az nem duplarész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Doki 6x10 Nekem ebben a részben a legdurvább mikor a Doktor becsukja a Tardis ajtaját az öreg Amy előtt. Na erre abszolut nem számítottam. És aztán otthagyja Rory-nak a csukott ajtót, hogy döntsön.... nem véletlen, hogy elő tudott belőle jönni az Álom Lord az elöző évadban... azért van benne egy kis kegyetlenség (mondjuk ez olyasvalakitől aki kiirtotta a saját fajtáját nem feltétlenül meglepő) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. 6x10 igen igen, és a legutolsó kép amin lehajtott fejjel néz, az még sötétebb. Azért nem hiába volt Rivernek is a kis beszéde a Demons Runon hogy összefogtak ellene, mert hogy olyan mint egy harcos. Én is csodálkoztam ahogy becsukta előtte, elég gonosz volt, de végülis valahol érthető. Persze nem a jószívű doktortól szoktuk ezt meg, de ha meg beengedi, akkor lehet hogy a másik Amy tűnik el, vagy még rosszabb, és a Tardis már képtelen lesz fenntartani a paradoxont. De igen, akkor is fura volt, és aztán megható a vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. 6x10 Szerintem a Doktor legtöbbször meghozza a logikus döntést még akkor is, ha az nem feltétlenül humánus. Amy 36 évet élt le ott egyedül....engem ez döbbentett meg. Én biztos begolyóztam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Miért és amikor Rory 2000 évet élt le Amyért? Amúgy erről mindig eszembe jut az a rész is, az első angyalos amikor a Doktor és Martha visszakerülnek a múltba a Tardis nélkül, és ott kell élniük annyi évet, hogy visszatérjenek a jelenbe, amikor eltörölhetik azt az időt, és újraírhatják, de attól még ott kellett azt leélniük. nyilván nem ugyanaz mint itt. De miyen aranyos volt a Rory robot. kezes bárány. ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Doctor Who 6. évad Rorynak volt miért élnie... Amúgy ez a(z egyébként marha jó) rész kicsit olyan, mintha a Doctor's Wife-ból nőtt volna ki. Amikor Ház belakja a TARDIS-t, és szórakozni kezd Amyékkel, történik egy hasonló dolog. Az a jelenet pl., amikor a halott Roryt látjuk összeaszalódva, a falakon meg mindenhol DIE AMY HATE AMY stb. - na, az is hátborzongató. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Ez a Marthás cucc nem rémlik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Doctor Who 6. évad Rorynak volt miért élnie... Amúgy ez a(z egyébként marha jó) rész kicsit olyan, mintha a Doctor's Wife-ból nőtt volna ki. Amikor Ház belakja a TARDIS-t, és szórakozni kezd Amyékkel, történik egy hasonló dolog. Az a jelenet pl., amikor a halott Roryt látjuk összeaszalódva, a falakon meg mindenhol DIE AMY HATE AMY stb. - na, az is hátborzongató. Bizony az se volt semmi. Két folyosón leélni évtizedeket...bár az csak illúzió volt szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Ez a Marthás cucc nem rémlik... Szerintem kudar a harmadik évadbeli siró angyalos részre gondol, ahol volt egy ilyen mellékszál (ami nekem most igy hirtelenjében nem is áll teljesen össze ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.