Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Felkerült a feliratnak megfelelő release is az ncore-ra :) Sajnos én sem tudom, hogyan lehet feltölteni ide a feliratot. Max. máshova feltöltöd (akár gmail drive, és nyilvánossá teszed), aztán belinkeled.

Hozzászólás ideje:

Na majd legközelebb viszont még pár apróság:

Amelia Williams írta a könyvet az elején, azt észrevettétek?

A másik pedig ami még nagyon tetszett a rész címe. Bells of St John, erre kiderül, hogy a Tardis csengőjére gondolt... XD áááá

Viszont nem értettem a levet a könyvben. Az miért az első oldal?

Hozzászólás ideje:

Doctor 7/6

Jó rész volt

Az a felmotorozás nekem is nagyon tetszett :D Egyik nap megnézem még egyszer. A könyv viszont nem tűnt fel, szóval akkor megsasolom azt is.

Hozzászólás ideje:

Nekem mindig másodszorra tetszik meg igazán egy rész, mert az elsőnél valahogy túl sok mindenre kell figyelni, és csak kapkodom a fejem.

Viszont

AZért ennél a résznél voltak utánérzéseim. VOlt ebben Blink, Silence in the Library, és az a rész amikor az emberek arcát leszedi a TV. De persze még így is tetszett állatira, csak most ez eszembe jutott így h ráaludtam. :)

Hozzászólás ideje:

Doctor Who - 7x06 (The Bells of Saint John)

Mivel eddig úgy tartottam, hogy a DW a múltban és a jövőben tud igazán kibontakozni, míg a jelenbeli sztorik annyira nem szoktak ütni, ezért túl sokat nem vártam ettől a résztől. Ehhez képest nálam csont nélkül ez lett az évad eddigi legjobbja.

Hozzászólás ideje:

Doctor Who - 7x06 (The Bells of Saint John)

Mivel eddig úgy tartottam, hogy a DW a múltban és a jövőben tud igazán kibontakozni, míg a jelenbeli sztorik annyira nem szoktak ütni, ezért túl sokat nem vártam ettől a résztől. Ehhez képest nálam csont nélkül ez lett az évad eddigi legjobbja.

Jake: de igen. :)

Bomarr: részletesebben! :D

Hozzászólás ideje:

Nekem is nagyon bejött a DW új része.

A csavar nagyon tetszett a végén, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar viszontlátjuk a Great Intelligence-t, (ráadásul Richard E. Grant által megformálva) pedig végülis elég nyilvánvaló volt.

Clara pedig a 2005-ös újraindulás óta a legszerethetőbb companion. :love:

Hozzászólás ideje:

Most akadtam rá egy érdekes kis minizódra, amiből kiderül, miként élte túl Strax a Demon's runi csatát. Youtube-on nincs fent, de ezen az oldalon megtaláljátok.

Uhh köszi Lok ezt a videót. Nagyon tetszett és ebből legalább kiderül mire is utalt a Doki a karácsonyi részben.

Hozzászólás ideje:

Bomarr: részletesebben! :D

Oké :) Amiért nálam évad kedvenc lett:

-Megint sikerült egy teljesen hétköznapi dolgot -Wi-Fi- a sorozat keretein belül félelmetessé tenni

-Amilyen röhejesen néztek ki a forgatási képeken a "kanálfejesek", annyira jól működtek a részben

-Bár ez egy erősen epizodisztikus sorozat, most ez a sztori nagyon jól be volt ágyazva az DW univerzumba: nem csak a Clara rejtély pörög tovább érdekesen, de a Great Intelligenace visszatérése is remek. Ráadásul míg a karácsonyi részben csak egy átlag-ellenfél volt, addig az elmúlt cirka száz év alatt sikerült erősen feltápolnia magát és egy igen csak méltó ellenfelévé vált a Doktornak. Emellett imádtam, hogy újra feltünt a UNIT ahogy azt is, hogy Amy írta azt a bizonyos könyvet

-Teljesen más hangulata volt mint a legtöbb DW résznek. Hiába volt néhány itt látott ötlethez hasonló már máshol is -például az Idiot's Lanternben- sikerült egy teljesen sajátos atmoszférát teremteniük. És igazából bármelyik "hasonló résszel" vetem össze, csak arra jövök rá, hogy azok minőségben milyen messze elmaradtak ettől

-Osztom Lok véleményét: Clara a legjobb útitárs

-Újra kiderült mennyivel jobb ez az új Tardis belső: nem csak hangulatosabb, de a kamera is szabadabban tud benne mozogni. Ahogy Clara elsőre belép és vele együtt a kamera is végigrohan az "űrhajó belsőn" az különösen jól sikerült

-Rengeteg jó ötlet: a repülős részre simán azt hittem a traikerek alapján, hogy az majd a nagy finálé lesz, erre simán berakják a közepére, a középkori nyitás nagyon fain, ahogy a játék a címmel is (Bells of Saint John a Tardis telefonjának a csöngője), a kávézós jelenet, ahol irányitják a vendégeket meg a pultost nagyon creepy, az anti-grav motor cool, ahogy az is, hogy érintőképernyővel hackeli a főgonosz asszony a személyzetet

-Mindig is bírtam a 11-es Doktor humorát és itt most abszolút elemében volt: az ahogy úgy eszi meg a sima egyszerü édes kekszet, mintha valami gourmet fogást majszolna vagy ahogy össze kalapol -vagy inkább össze fezel- némi pénzt a Tardis megjelenése után, hogy úgy tünjön mintha csak egy mutatványos lenne, majd bejelenti: holnap tevével fog kijönni a dobozból... többször hangosan felnevettem

-Szeretem mikor valami frappáns húzással győzi le a gonoszt: ez a "valójában nem is ő ment a gonoszok bázisára" húzás, ha nincs is pariban az Armstrong lábával legyőzni a Csendet mutatvánnyal, azért egész jól megközeliti

-Hála istennek kerülték a Russell érában megszokott jelenkori sztorik hátulütőjét: a világ nem kap értesülést az alien invázióról, a "harc" végig titokban zajlik

-Van egy baromi jó utalás az első Doktor egyik kalandjára, az 1966-os War Machines-ra: ott a gonosz London legmagasabb épületében az éppen akkor átadott BT Towerben székelt. Már ott is nagyon tetszett hogy a DW valamennyire reagál a jelenkori Londonra. Most hasonló szerepet osztottak ki a tavaly átadott -és jelenleg London legmagasabbjának számító- "The Shard"-nak.

-Az általános mozifilmes hangulat

Volt pár negativum is -például amikor úgy akartak csinálni mintha egyetlen snittből állna egy jelenet, amiről közben üvöltött hogy kettőből lett összerakva- de annyira nem tudtak zavarni, hogy nálam szinte említésre se érdemesek.

Hozzászólás ideje:

DW mostani részhez

Jut eszembe, milyen poén volt már, hogy a gépek mögött ülő emberkék megosztották, hol dolgoznak, és így találta meg őket Clara :D Ez mennyire jellemző ránk manapság!

Hozzászólás ideje:

DW

Most néztem meg 2x és tényleg sokkal jobban tetszett. A poénok pedig nagyon jók. Evil spirit? Woman... :D :D

De ami még jó volt, hogy hol tart a gyerek a könyvben. 10. fejezet. Nekem a 11. a kedvencem. Sírni fog a végén. Remélem ez nem célzás volt. :)

Hozzászólás ideje:

Tudnátok ajánlani valami igényes, történelmi (ókor, középkor) sorozatot? Újra megnéztem a Gladiátort és a Mennyei királyság megnézése után szeretnék valami sorozatot is elkezdeni.

Hozzászólás ideje:

Tegnap meglestem frissen az újonnan letolt karácsonyi special után, nem vártam meg még az angol feliratot sem, ezért hosszabban "értékelni" majd a magyar sub után fogok, addig is legyen elég részemről ennyi:

Ez állat volt! :rock:

(Ööö... természetesen a Doctor Who-ról beszéltem :P)

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó volt a mai DW. Bomarr leírt mindent, ami nekem tetszett, és ha nálam még nem is az évad legjobbja (a 7x05 és a 01 azért jobban tetszett), mindenképpen erős rész volt. Különösen a vége fordulat lepett meg, nem számítottam rá ilyen hamar. Vagy a közeljövőben. Vagy ennek a Doktornak az életében még. :)

Hozzászólás ideje:

Tudnátok ajánlani valami igényes, történelmi (ókor, középkor) sorozatot? Újra megnéztem a Gladiátort és a Mennyei királyság megnézése után szeretnék valami sorozatot is elkezdeni.

Róma. Ha még nem láttad volna. :)

Hozzászólás ideje:

Esetleg a Tudorok, de ez már erősen a középkor vége. Szerintem jó volt.

Jut eszembe: Bomarr, Borgiákkal hogy állsz? Nézted tovább? Érdekel, hogy milyen a későbbiekben, az első évad után nem néztem tovább.

Hozzászólás ideje:

GoT 3*01

Évadnyitó epizódnak nem rossz.

10/7

Eléggé lassan, komótosan halad ez a rész. A főbb karakterek a sebeit nyalogatják, egyesek pedig erőt próbálnak gyűjteni. Királvvári jelenetek fele most semmittevéssel telik.. (Sansa unatkozik, Margaery Tyrell jótékonykodik) A film elején a Mások elleni csatát sajnos tényleg nem mutatták, amit kicsit sajnálok. Lerendezték 1-2 percben, ötletesen mondjuk.. Tyrion és az apja közötti beszélgetés feszült volt. Bronn most is laza, mint mindig.

Az óriás a vadak közt piszok jól meg van csinálva. Ezzel elégedett vagyok. Jon Snow jelenete a sátorban erőlteljes volt.

Ser Barristan színre lépése az epizód végén hatásosra sikerült :) De nekem akkor is hiányzik mellőle az erős társa, Erős Belwas :P

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

GoT 3*01 - Nálam ez simán 10/10-es lett. Egyedül az eleje csalódást keltő. A nagy kettes évad finálét nem tudták érdemi módon kivezetni, de ami utána jön az első osztályú. Persze expoziciós rész, mivel egy két évados sztori előtt nyitja meg a kaput, így nem itt zajlanak a sorsforditó események, hanem inkább felvezeti őket, de ahogy felvezeti az wow.

Nyilván az fogja élvezni ezt a részt akit érdekel a világ meg a szereplők. A "Margaery jótékonykodik" például szerintem óriási jelenet: egyrészt Királyvár valahogy ettől a jelenetsortól sokkal élőbb lett, másrészt jó látni hogy a Feketevizi csata nem múlt el nyomtalanul: a széttört hajók a parton, az egyik torony újjáépitése (annál amikor Tyrionék sétálnak) és persze az árvaház az elhullott katonák gyerekeinek, ami szerintem remek ötlet volt. Margaery pedig méltó ellenfele a Lannistereknek és azt is tudja, hogy a jó politikusnak a népet is maga mellé kell állitania. És ehhez néha -mégha politikai számitásból is, de- a nyomornegyedben is meg kell mutatkozni. A közös ebédjük Joffryékkal pedig marha jó lett. De igazából Sam eléggé gyengusz megmenekülését leszámitva bármelyik jelenetre rá tudnám ezt ütni

Hozzászólás ideje:

GoT 3*01

Hát ezt lehet most belebeszélem magamba, de a bölcs öreg barna csuklyás remetéről egyből Obi-Wan jutott eszembe :P Mindkettő karakterre érdemes hallgatni, elég bölcs tanácsokat osztogat.

Nekem egyből beugrott a Star Wars EpIV jelenete, mikor Obi-Wan segít Luke-nak.

Nagy harcosok, száműzetésben vannak, és segítik főhősünket.. :)

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

GoT 3/1

Igazán remek részt kaptunk, és a zárás első osztályú

Bár lassú résznek hangzott el lentebb, és valóban nem pörgős, de valójában többet haladtunk előre a történetben, mint ahogy azt gondoltam. Az Őrség kimaradt csetepatéjára legalább van megfelelő utalás, még ha nem is láthattuk. Egyébiránt megértem, hogy nem került be. Belwas pedig az a karakter, aki egy cseppet sem hiányzik, vártam, hogy kimarad a szerepelők közül. Annyian vannak így is, hogy muszáj kiírni közülük.

Hozzászólás ideje:

Jut eszembe: Bomarr, Borgiákkal hogy állsz? Nézted tovább? Érdekel, hogy milyen a későbbiekben, az első évad után nem néztem tovább.

Végül én is abbahagytam. Jó kis sorozat volt, de valahogy nem tudott igazán bevonzani. A későbbi évadjai fent vannak a listámon csak túl sok minden áll elöttük :D

Hozzászólás ideje:

Az új Doctor Who-hoz és a Trónok harcához is van magyar felirat.

Köszi az infót, este én is megnézem a GoT 1. részét. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.