Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Nekem pillanatnyilag sokkal-sokkal jobban tetszik ennek az animációja, mint amit eddig a Clone Wars 3D-ből láthattunk. Az űrhajókról készült képek meseszépek
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Az eddigi képek alapján arra merek következtetni, hogy a Zahn trilógiát fogja hellyel közzel lefedni a sorozat. Vagyis a körül fog mindenképp játszódni.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. A CW 3D-ből még semmit se láttunk, csak három figurát (ami max. a karakterek kinézetére ad fogodzót). Hosszú lesz a mai éjszaka.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hát ez nem teljesen igaz, még én is használok nagyon ritkán Lightwave-et. Ezt a megállapitást külföldi honlapokon olvastam, de akkor ezek szerint téves
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Várj még. Várj mééég... Most már marha kínácsivagyok. Holnap reggeli program megvan remélhetőleg Viszont nem tudom mi lesz ez. Csak egy film, vagy több részes? mert ahogy nézem elég sok helyen játszódik, elég sok szereplővel.
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. NA jó mire is számítottam...számítottunk... Coming soon???? Itt a direkt link a flashget-hez. ftp://ftp.newtek.com/multimedia/movies/SWA_640x360_s3.mov Mindazonáltal marha jól néz ki, és szíveszen megnézném Thrawn admirálist. Nagyon tetszik ez a kis trailer.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Aranyosak...főleg azzal a kérdőjellel a végén. Jól néz ki, de egyértelmű fan munka. Ez most már biztos. Mindenesetre várjuk szeretettel.
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Aranyosak...főleg azzal a kérdőjellel a végén. Jól néz ki, de egyértelmű fan munka. Ez most már biztos. Mindenesetre várjuk szeretettel. Hát lesz belőle bármi is...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Nagyon lassan jön... több száz, ha nem több ezer rajongó tölti most egyszerre valoszinüleg Most már minden kétséget kizároan kilehet jelenti, hogy fan munka (A TFN-en vannak akik még mindig reménykednek abban, hogy hivatalos ). A járművek gyönyörüek, viszont a karakter-animációk elég gyengék, de mint fan-munkáról csak felsőfokon lehet beszélni... ügyesek voltak. Remélem nem kezdenek el tovább titkolozni és hamar kiderül lesz-e ebből bármi hosszabb is (valahogy nehezen tudnám már elképzelni) és elmondhatnák, hogy jött össze, hogy pont kijött egy hivatalos figura sorozat amiről ők ilyen gyorsan animációt tudtak csinálni.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Na ez a trailer is a "Nesze semmi, fogd meg jól!" kategoriába tartozik, úgy mint a Tyridium vagy a Second Strike. :S Ötletes animáció, de szigorúan csak 2-5 éves korig fogyasztható. Bazz, ahogy vénülök, egyre kritikusabb vagyok
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Most látom, hogy beletettek egy ősz-szemöldökü, jobb kézfej nélküli Mace Windut is, amint egy coruscanti sikátorban oson
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Oldi: ne házsártoskodj.... örülj neki, hogy nem hivatalos!
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Igen Windun én is csodálkozam. Érdekes is volt. Nem voltam azért biztos benne hogy Ő az... Én bírnám ha lenne belőle egy hosszabb verzió, esetleh sorozat. Nekem nagyon tetszik, szép a látványa, bár a karaktereket tényleg jobban kidolgozhatták volna. Most már csak a vasárnap fél9re leszek kíváncsi. Mit tartogathat a SW.com. vajon képeket? vagy részletet? de jó is lenne.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. A részletek lennének az igazán jók, de azt tagadták, hogy ilyesmit mutatnának... node akkor mi érdekessel tudnak előrukkolni? Pár kép meg making videónál talán többre vágynak az emberek, igy a 30-dik évfordulón Meglátjuk...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Szerintem ez ennyi volt... De FAN munkaként nagyon jó volt. Főleg Windu nagy visszatérése tetszett.
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Nekem nagyon tetszett a trailer! Szerintem hivatalosnak is elmenne. Ha fan munka akkor marha büszke lehet magára a készítő, mert animációs stúdiókat megszégyenítő minőségi munkát láttunk egy amatőrtől. Szerintem az nem Windu volt, de remélem megtudjuk majd a filmecskéből...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Bazz, ahogy vénülök, egyre kritikusabb vagyok Szerintem ezt azért nem csipázod, mert nem lehet vele tesztelni a házimozid, mint a többi gagyival.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Szerintem ezt azért nem csipázod, mert nem lehet vele tesztelni a házimozid, mint a többi gagyival. Most, hogy ezt így felvetetted lehet, hogy csak hozzám kéne vágni egy überbrutál HD házimozi készletet és hihetetlen rajongója lennék ennek a kis trailernek is :P
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Maguk az alkotók írtak a honlapon. Íme: "We have been completely overwhelmed by the online response this teaser has generated. We can 100% assure you that this is NOT an official Lucasfilm production and is in no way connected to them. Many thanks to everyone. We will be updating this site once we return from Celebration IV" Szóval most már biztos, hogy fan film. Oldie megnyugodhatsz.
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. .... legalábbis h EGYELŐRE nem dolgoznak a Lucasfilmnél.
Ajánlott hozzászólás