Bomarr Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 (edited ) Star Wars animációs film az évfordulón! Nem véletlen, hogy rajongói filmekről nem szoktunk hírt adni, itt a Saga Fórumon. Legtöbbjük inkább készítőiknek okoz örömöt, semmint a lelkes nézőknek, akik nem láthatnak többet, mint pár haver jó hangulatban eltöltött marháskodását. Ám most egy kirívó esetről van szó, ugyanis a ?Tales of the New Republic? meglepően ígéretesnek tűnik. A szavak helyett, inkább beszéljenek magukért a képek, melyeket mindenki megtud nézni ITT. Cseppet sem csodálkozunk rajta, hogy a TheForce.Net-en, már annak a gyanúja is felmerült, hogy hivatalos produkcióról van szó. A 30. évforduló napján vagyis 25-én, amikorra a bemutatót ígéri a honlap, majd kiderül az igazság. Edited May 24, 2007 by Ody Mandrell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Szinte a semmiből jött ez a hír, és a produkció. Én is nagyon kíváncsi vagyok, mert remélem, hogy nem csak erről a pár képről van szó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Ez tetszik. És a premierre sem kell már sokat várni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Hát én nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek...minden esetre remélem ezek a képek nem a hivatalos produkcióból készültek, másolták... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted May 24, 2007 Author Share Posted May 24, 2007 Hát én nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek...minden esetre remélem ezek a képek nem a hivatalos produkcióból készültek, másolták... Szinte 100%, hogy rajongói film... és méghozzá nem is tünik rossznak. Sirni semmiképp sem érdemes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 (edited ) Hát én nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek...minden esetre remélem ezek a képek nem a hivatalos produkcióból készültek, másolták... Ez egy masszív fan film oldie. Márpedig ha egy mezei ürge otthon ilyet csinál, az igenis elismerésre méltó! Szóval ne sírj, és főleg ne röhögj. Max. akkor ha jobbat tudsz kreálni. Amúgy ritka nagy hülyeséget írtál, hisz a LFL produkció karaktereire elég csak ránézni, és már látható is az óriási különbség. De ha az nem győz meg, akkor ott van a cím, ami teljesen más. Edited May 24, 2007 by Ody Mandrell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Ez egy masszív fan film oldie. Márpedig ha egy mezei ürge otthon ilyet csinál, az igenis elismerésre méltó! Szóval ne sírj, és főleg ne röhögj. Max. akkor ha jobbat tudsz kreálni. Amúgy ritka nagy hülyeséget írtál, hisz a LFL produkció karaktereire elég csak ránézni, és már látható is az óriási különbség. De ha az nem győz meg, akkor ott van a cím, ami teljesen más. Én nem láttam sehol, hogy cáfolnák vagy éppen megerősítették volna a hivatalos jellegét. Én annyit mondtam, hogy ha ez a hivatalos Lucas álltal jóváhagyott alkotás akkor menjenek a sunyiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted May 24, 2007 Author Share Posted May 24, 2007 Na aztán Oldi lehet mégiscsak sirnod kell, mert lehet tényleg hivatalos cucc ez. Ime némi összeesküvés elmélet. Szóval a rebelscum.com-on -ami a világ legnagyobb SW figurákkal foglalkozó honlapja- megjelent nemrégiben pár kép egy új figura sorozatról, melyek a 'Star Wars Animated' logó alatt jönnek ki. Már eleve az is kérdéses, hogy miért jön ki ilyen logó alatt bármi is, mikor nem létezik 'Star Wars Animated' film/sorozat stb. de ez a kissebb érdekesség. A figurák kinézete a nagyobb: Hasonlitsuk össze a honlapon látható rohamosztis képpel: Egyeznek... de ez még csak a kezdet. A figurák logója is egyezik a honlapon látható logóval: Ime: Bizony-bizony fenn áll a "veszélye" annak, hogy az évforduló alkalmából kapunk egy egész-estés vagy valamivel rövidebb animációs filmet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 (edited ) Állati izgalmas a dolog! Én már nem tudom mi lehet ez, és már nme is merek jósolni... Edited May 24, 2007 by Ody Mandrell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted May 24, 2007 Author Share Posted May 24, 2007 Igen, ráadásul egyre másra bukkannak fel a 'bizonyitékok'... tényleg bármi lehet... lehet izgulni holnap Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Nekem még ez is tetszik. Nem azt mondom, hogyha kiderülne nem fognám a fejem, mert Lucasék tudnának SOKKAL jobbat is csinálni, de hát akkor erre esett a választásuk. Hogy miért, azt csak ők tudják. De én azért mindenképpen megnézem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Hűha, nagyon kíváncsian várom, mi sül ki ebből! Lucasék sunyibbak, mint Haynau, ha ez valóban hivatalos! Donát Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Tettek fel új képeket a főoldalon belinkelt oldalra. /Ha jól láttam./ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 (edited ) Bizony, valóban kerültek fel újak. Illetve folyamatosan cserélgetik a képeket... több olyan is van, ami pár napja még fent volt, de azóta lekerült. Például ezek: Az biztos, hogyha ez fan munka, akkor le a kalappal az illető elött, már a beetetés miatt is. Hogy pont olyan figurákkal és logóval sikerült csinálnia valamit, ami egyezik egy hivatalosan kijött bábu-sorozatéval! A nap végére mindenre fény derül! Edited May 25, 2007 by Bomarr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Ajaj. Na ha Lucasék keze van mégiscsak a dologba akkor elég gyermeteg munka egy olyan cégtől mely ugyebár mindig az új technológiák felé nyít a filmkészítésekben. Szóval nem értem ezzel hová akarna fejlődni, de tőlük ez szánalmas lenne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 Hát végülis a Tartakovsky-féle Clone Wars se volt technológiailag az a csúcs... Mondjuk most jelen pillanatban valamiért jobban hiszem, hogy fan film lesz, bár fene se tudja... rengeteg érv szól ellene és mellette is... nehéz eldönteni mit hidjen az ember... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Végül az évek tapasztalatiból merítve úgy érzem minden hamis amit a Lucas állít A biztos infók sose tőle/tőlük érkeznek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Végül az évek tapasztalatiból merítve úgy érzem minden hamis amit a Lucas állít A biztos infók sose tőle/tőlük érkeznek Ehhez persze hozzáteném, hogy csupán az igaz amit utoljára állít Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Egyébként mikor és hol lesz látható ez a film? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 Egyébként mikor és hol lesz látható ez a film? Elvileg a belinkelt honlapon és a mai napon lesz látható... hogy órára pontosan mikor azt nem tudni. Talán az is lehet, hogy az időeltolodás miatt mi már csak holnap láthatjuk a filmet (márha van egyáltalán film és nem pár összetákolt kép van, amit bábuk designja alapján összehozott egy lelkes fan ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Elvileg a belinkelt honlapon és a mai napon lesz látható... Akkor jól sejtettem, vagyis értelmeztem, hogy azon a honalpon lesz. Viszont ha tényleg oda teszik fel, akkor az nem lenne valami profi megoldás, szóval nem hinném hogy Lucasék műve. Inkább tényleg FAN. De akkor is megnézném már! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Nekem nagyon tetszik! Nem tűnik gyermetegnek. Kicsit minimalista stílus, de nekem átjön a feeling. Ha komolyat akarnának csinálni az válna nevetségessé. Remélem nem fan cucc, bár ha jó és tetszik lényegében mindegy milyen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Hmm, nekem sokkal jobban bejönnek ezek a képek mint az a hivatalos animated plakát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 Közben folyamatosan jönnek az új képek... érdemes újra ránézni az oldalra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Egyre jobban az a benyomásom, hogy ez valami hivatalos cucc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 Igen... de bennem már az is felmerült, hogy esetleg valamelyik számitógépes animációkkal foglalkozó cégnél akarnak igy tisztelegni az SW elött. Nem lenne példa nélkül álló: anno a Titanic effekt-készitői csináltak például egy akkoriban jónak számitó kis animációt, melyben a hires hajó repkedett az aszteroidák között majd belecsapodott a Halálcsillagba. Ezt támasztja alá, hogy a képek egy LightWave 3D nevü programmal készültek, amit a profi cégek szoktak használni... ... ugyanakkor a starwars.com online boltjában már kapható olyan 3PO és Luke bábu, amik egy az egyben ugy néznek ki, mint a kikerült képeken látható... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Stay on target... Jó jel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Csak nem az Ezeréves Sólyom-on gyakorolnak a gyerkőcök? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coce_Plant Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Hohohó, ha jól látom, akkor a Chimera fedélzetét láthatjuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Ezt támasztja alá, hogy a képek egy LightWave 3D nevü programmal készültek, amit a profi cégek szoktak használni... Hát ez nem teljesen igaz, még én is használok nagyon ritkán Lightwave-et. Amúgy nekem tök mindegy hogy rajongói vagy hivatalos-e a cucc, a lényeg hogy jó legyen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts