Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. lokatelli: ez csak egy kis része a Visionaries-nek. Hiányzik a Naboo-i festős rész, Wat Tambor-os szürreális története (vagyis a rajzok azok, de nagyon ), Palpi titkos sith szertartása, a Hoth-i történet, a Jó és a Rossz oldal harcának metaforikus bemutatása, a Prototipusok cimű mű és pár látványterv amit a Visionaries-hoz mellékeltek. Összetömöritve megpróbálom majd feltenni a yousendit-re... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. No remélem sikerült jó feltennem. Szóval a Visionaries további részei: ITT Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Köszönöm szépen Úgy néz ki, hogy sikerült. Nekem legalább is rendesen lejött. Most már csak az átnézés van hátra. Első ránézésre igen remek munka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Bomarr köszönöm, hogy kiegészíthetem a meglévőket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Erre alighanem én is lecsapok majd... De csak a suliban, mert itthon a letöltés évekig tartana... Előre is köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. 1138 THX Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Bomarr! Bízom benne, hogy minél hamarabb felrakod a Jar Jar-os képregényt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Bomarr! Bízom benne, hogy minél hamarabb felrakod a Jar Jar-os képregényt. Már itt is van egy kis Jar Jar-os szösszenet: J.J. Binks Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Köszi Bomarr! Érdekes volt. Jar Jar az akció hős. Szegény nem bír számüzetésben maradni, mindig viszatér Otoh Gungába. Az utolsó kép elég szomorú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 29. Hát igen, itt száműzték véglegesen szegény Jar Jart. Ezután csinálan vele szörnyet, ha mereng vissza. Nagy szörnyűség is érte, először tábornok aztán meg képviselő lett... szép kis karrier Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 29. JarJar hozza a formáját látszatra, de sajnos nem teljesen értettem a szöveget, mert nem csak az angollal kell birkozni, hanem ennek gunga változatával is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 29. sajnos nem teljesen értettem a szöveget, mert nem csak az angollal kell birkozni, hanem ennek gunga változatával is. Sajnos én is így voltam ezzel. A lényeget viszont így is értettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Szerencsémre nekem meg van magyarul a képregény. Ez azért is tetszett, mert aki magyarra fordította, nagyon jól eltalálta a gunga nyelvet (ami ugye az ep1-2-3 könyvekről nem mondható el). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. A lényeget viszont így is értettem. A lényeget én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Szerencsémre nekem meg van magyarul a képregény. Megjelent nálunk? Nem követem a képregényeket, azért nem tudok róla. Egyébként idehaza mennyi és milyen SW képregény jelent meg? Gondolom, nem kell a bőség zavarával küszködni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Aha, megjelent magyarul az egyik Star Wars Mesék részeként. A hazai kínálat nem jelentős, de azért nem is olyan rossz, bár pontyosan nem tom mennyi jelent meg. Én '99 óta gyűjtöm őket, azóta olyan 30 egynéhány jött össze. De azelőttről hiányzik egy 10-20 db. Erről Bomarr vagy Modi többet tudna mondani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. (szerkesztve) Már volt szó az összeállitásban Vos mesterről, aki először az ep.1-ben jelent meg a háttérben, aztán a képregények főszereplője lett és egy darabig ugy volt, hogy az ep.3-ban láthatjuk meghalni, de végül csak a neve hangzott el. Nos a legújabb képregények szerint túlélte a '66-os parancsot (bár persze nem teljesen épen, ahogy lentebb látszik) ... ami azért érdekes, mert állitolag maga Lucas kérte meg erre a készitőket Mive a majdani sorozat a két trilógia között játszodik majd, igy már be is indultak a spekulációk, hogy esetleg feltünne benne... Nem biztos, hogy erőltetni kéne, bár majd meglátjuk Szerkesztve: 2006. Április 6. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Én támogatnám a feltűnését... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Én támogatnám a feltűnését... Jobban belegondolva én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Én is, de csak így, véresen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Hogy menekült meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Hogy menekült meg? Hát nem bonyolitották túl. Ugyebár az ep.3 képregény-változatában láttunk egy -mellesleg elég bénán megrajzolt- képet arról, hogy kilövi egy lépegető. Nos a Republic 82-es számából, kiderül, hogy nem halt bele a robbanásba. A detonáció a közeli folyóba repitette... persze csupa vér lett, de megmaradt, annyira, hogy aztán le is számolt az őt követő klón harcosokkal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Való igaz ez a legegyszerűbb menekülési változat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Schmutte Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Ez az én formám, pont lejárt az egy hét Valaki kedves rendes ember nem tudná még egyszer föltenni a JarJarosat és a Bomarr által feltett visionariest? Egy szerencsétlen későnkelő nagyon hálás lenne érte Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. http://s61.yousendit.com/d.aspx?id=1Q030P3...DO1T3TQ4QAJBAGY Az egyik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Schmutte Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Vielen Dank Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Bomarr! A Grievous képregényt lehet kérni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Nézem azt a kis piramiskát ott pár hozzászólással lejjebb Quinlannál... gyanúsan holokron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Nézem azt a kis piramiskát ott pár hozzászólással lejjebb Quinlannál... gyanúsan holokron. Micsoda szemed van. Már csak az a kérdés, hogy került oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Bomarr! A Grievous képregényt lehet kérni? Azt a bizonyos képregényt lokatelli lentebb kilinkelte (oké, ezt már lebeszéltük, de gondoltam ide is beirom ). Egyébként, ha valaki kiváncsi valamelyik képregényre akkor nyugodtan szoljon és felteszem (nem igérem, hogy még aznap, de idővel ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.