Odumin Hozzászólás ideje: Hétfő 19:55 Hozzászólás ideje: Hétfő 19:55 Őszintén szólva még mindig Phil Tippett munkásságára vagyok a legkíváncsibb. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 18 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 18 órával korábban (szerkesztve) Változott a premier időpontja! Star Wars: Skeleton Crew Will Debut Early Szerkesztve: 17 órával korábban - Ody Mandrell 1 2 2 Válasz
Rixon Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Hozzászólás ideje: 17 órával korábban I guess mégsem látom egy nappal hamarabb :DDD Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Az komoly. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 17 órával korábban 20 perccel korábban, Rixon írta: I guess mégsem látom egy nappal hamarabb :DDD Hátha azt is előrébb hozzák. Mindenesetre biztos jó élmény lesz nagy vásznon látni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Így akkor már egy hét sincs hátra és elindul a Skeleton Crew korszak. Kíváncsi vagyok rá milyen lesz. Egyelőre a neten nem olvasok túl sok negatív hangot. Talán ez jó jel lehet a sorozatnak. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Tényleg, jövőhéten már érkezik is a sorozat! Egyelőre nálam még mindig takaréklángon áll a lelkesedésem a sorozat iránt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Én se rágom le a körmöm, de jó érzés, hogy az ünnepek alatt SW-t lehet nézni. 2015 óta nekem a karácsony kicsit az SW-ről is szól. 3 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Hú, én nagyon várom. Már csak egy hét! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Lesz a mozikban is. 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.