Odumin Hozzászólás ideje: November 25. Hozzászólás ideje: November 25. Őszintén szólva még mindig Phil Tippett munkásságára vagyok a legkíváncsibb. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 26. Szerző Hozzászólás ideje: November 26. (szerkesztve) Változott a premier időpontja! Star Wars: Skeleton Crew Will Debut Early Szerkesztve: November 26. - Ody Mandrell 1 2 3 Válasz
Rixon Hozzászólás ideje: November 26. Hozzászólás ideje: November 26. I guess mégsem látom egy nappal hamarabb :DDD 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 26. Szerző Hozzászólás ideje: November 26. 20 perccel korábban, Rixon írta: I guess mégsem látom egy nappal hamarabb :DDD Hátha azt is előrébb hozzák. Mindenesetre biztos jó élmény lesz nagy vásznon látni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 26. Szerző Hozzászólás ideje: November 26. Így akkor már egy hét sincs hátra és elindul a Skeleton Crew korszak. Kíváncsi vagyok rá milyen lesz. Egyelőre a neten nem olvasok túl sok negatív hangot. Talán ez jó jel lehet a sorozatnak. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: November 26. Hozzászólás ideje: November 26. Tényleg, jövőhéten már érkezik is a sorozat! Egyelőre nálam még mindig takaréklángon áll a lelkesedésem a sorozat iránt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 26. Szerző Hozzászólás ideje: November 26. Én se rágom le a körmöm, de jó érzés, hogy az ünnepek alatt SW-t lehet nézni. 2015 óta nekem a karácsony kicsit az SW-ről is szól. 3 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: November 26. Hozzászólás ideje: November 26. Hú, én nagyon várom. Már csak egy hét! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 26. Szerző Hozzászólás ideje: November 26. Lesz a mozikban is. 1 1 Válasz
Rixon Hozzászólás ideje: November 27. Hozzászólás ideje: November 27. 18 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Hátha azt is előrébb hozzák. Mindenesetre biztos jó élmény lesz nagy vásznon látni. Nem hozzák, rákérdeztünk Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: November 27. Hozzászólás ideje: November 27. 1 órával ezelőtt, Rixon írta: Nem hozzák, rákérdeztünk Nem baj. (nekünk) Az elemzésedet azért megnézzük majd. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 27. Szerző Hozzászólás ideje: November 27. A nézőpontok furcsasága okán.... A TFN fórumán van olyan vélemény, hogy ez a sorozat sokkal több reklámot kapott, mint az Acolyte, aminek alig volt marketingje. Megnéztem a mozis helyeket. Már csak három moziban van elérhető jegy, a többi mind teltházas. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: November 27. Hozzászólás ideje: November 27. Azt a véleményt én is olvastam. Én őszintén nagyobb hájpot éreztem az Akolitusnál, mint ennél a sorozatnál. Ott is jött mindenféle reklám, itt most kezd csak felpörögni az egész. Amúgy arra kíváncsi vagyok, hogy mikor jönnek majd ki az első vélemények a sorozatról. Az Acolyte-nál már 1 héttel a premier előtt televolt írva az internet mindenfélével. Itt most még nem látok ilyet. Az embargó vajon mikor fog lejárni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 27. Szerző Hozzászólás ideje: November 27. Valamikor a napokban kell feloldani, mert már itt van a kertek alatt a premier. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: November 27. Hozzászólás ideje: November 27. (szerkesztve) Na közben kiderült, hogy december 2-án fog feloldódni az embargó. Pont aznap, amikor érkezik a sorozat. https://twitter.com/embargoliftson/status/1861849923479609707?s=46 Szerkesztve: November 27. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 27. Szerző Hozzászólás ideje: November 27. Törölték a twittert. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: November 27. Hozzászólás ideje: November 27. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A nézőpontok furcsasága okán.... A TFN fórumán van olyan vélemény, hogy ez a sorozat sokkal több reklámot kapott, mint az Acolyte, aminek alig volt marketingje. Az Acolyte reklámokkal még Budapest is tele volt. Skeleton Crew reklámba viszont még nem futottam bele. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: November 27. Hozzászólás ideje: November 27. Mostmár jó a link. Valamiért még abban a hitben volt a felhasználó, hogy 3-án érkezik a sorozat. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Péntek 18:02 Hozzászólás ideje: Péntek 18:02 Nagyon jók ezek a poszterek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Péntek 20:18 Szerző Hozzászólás ideje: Péntek 20:18 Részlet az első epizódból. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Vasárnap 07:52 Szerző Hozzászólás ideje: Vasárnap 07:52 Jude Law interjú, hangolódás gyanánt. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Vasárnap 09:33 Hozzászólás ideje: Vasárnap 09:33 Holnap este, el se hiszem. Az Acolyte-kasza óta kissé lement az SW-láz nálam, de talán majd most visszajön, és újfent aktívabb leszek. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:31 Szerző Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:31 Tényleg! Vajon holnap mikor jön? A Disney+ még mindig december 3-at ír. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:34 Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:34 Csaxólok, ha lesznek guide-ok, akkor képek is, jelentem! 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:38 Szerző Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:38 Természetesen most is számítok a csapat segítségére! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:41 Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:41 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Tényleg! Vajon holnap mikor jön? A Disney+ még mindig december 3-at ír. Holnap az Amcsiknál jön ki. A szokott este 6/9 óra körül. Nekünk ez megint hajnali premier lesz kedden. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.