Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 30. Hozzászólás ideje: 2023. Április 30. Nagyon jól esnek ezek a habkönnyű részek. Remélem majd valamelyik ismertebb Jedi is bemutatkozik élőben. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Május 4. Hozzászólás ideje: 2023. Május 4. Nagyon cuki volt az egész. Igyekszem majd megnézni az 5éves unokahúgommal. Kíváncsi vagyok mit szól majd hozzá. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Május 4. Eddig csak az első részt láttam (ami technikailag két történet volt), de kellemes meglepetés volt. Tényleg cukinak tűnik. Szerintem az unokatesóm gyermekei örülni fognak neki. 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2023. Május 15. Hozzászólás ideje: 2023. Május 15. Végignéztük a gyerekekkel, nagy sikere volt. Tátott szájjal nézték az egészet, még pislogni is elfelejtettek. Amikor Yoda bemutatót tart, ott meg elszabadult a pokol, totál azt láttam rajtuk, mint amit én anno A klónok támadásánál produkáltam Ami nekem különösen tetszett, az a rengeteg állatfaj, ami itt megjelenik. Nem is tudom, volt-e olyan SW tartalom a közelmúltban, amiben ennyi állat szerepelt. A másik pedig a Vectorok. Úristen, de jó volt mozgóképes formában viszontlátni őket. Ott én is kaján vigyorral az arcomon ültem. Egy szó, mint száz, én is nagyon élveztem, de a korcsoport számára biztosan 10/10. Remélem, lesz 2. évad, mert lezárás egyáltalán nincs. 4 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Július 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Július 13. Augusztus 2-án újabb epizódokkal jelentkezik majd a sorozat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Július 13. Hozzászólás ideje: 2023. Július 13. Újabb évad lesz, vagy ezt hogy kell elképzelni? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Július 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Július 13. Ahogy utána olvastam, úgy néz ki, hogy az első évad 25 epizódból fog állni. Ebből adtak ki 7 részt májusban, és augusztusban érkezik majd további 6 rész. A maradék 12 epizódot pedig majd később adják ki. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Július 18. Hozzászólás ideje: 2023. Július 18. Augusztus másodikán jön a folytatás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 3. Újabb hat résszel bővült az első évad. Elérhető a Disney+-on. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 8. Már megy a gépezet. 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 8. A foglalkozás elérte a célját. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 8. Nagyon aranyos. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Október 10. (szerkesztve) Bell Zettifar, Loden Greatstorm, Ember, a Starlight állomás és Estela Maru szerepelni fognak a sorozatban. Szerkesztve: 2023. Október 10. - Bence1997 1 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 10. Hozzászólás ideje: 2023. Október 10. Ezeket mindenképpen nézni fogom, érdekes lesz látni őket! Az első HR karakterek akik a könyvek után megelevenednek. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Október 10. Én is kíváncsi vagyok rájuk. Ha jól olvastam, két epizódban fognak feltűnni ezek a karakterek, az egyikben Loden, Bell és Ember látogatják meg az ifjoncokat, a másik részben pedig a Starlightra látogatunk. Ezzel igazából bizonyossá vált, hogy időben nem sokkal a Jedik fénye előtt járunk. Meg igazából a megírt karakterek előbb-utóbb biztos, hogy mozgóképre kerülnek. Jövőre még Vernestrát is látjuk majd az Acolyte-ban és kitudja, hogy mi van a többiekkel. 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2023. Október 11. Hozzászólás ideje: 2023. Október 11. (szerkesztve) 7 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Én is kíváncsi vagyok rájuk. Ha jól olvastam, két epizódban fognak feltűnni ezek a karakterek, az egyikben Loden, Bell és Ember látogatják meg az ifjoncokat, a másik részben pedig a Starlightra látogatunk. Ezzel igazából bizonyossá vált, hogy időben nem sokkal a Jedik fénye előtt járunk. Nem A Jedik fénye alatt kell játszódnia? Parázs nem a Nagy Katasztrófa után csatlakozik Bell-hez, amikor az Elphronán állomásozik? Bevallom, hogy néhány részlet mostanra megfakult, de valamiért úgy rémlik. Vagy csak akkor jelent meg először? Viszont, ahogy nézem, ezúttal is jó kezekben maradt a projekt, ezeket a részeket Cavan Scott írja/írta Szerkesztve: 2023. Október 11. - kdani20 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Október 11. (szerkesztve) 5 órával ezelőtt, kdani20 írta: Nem A Jedik fénye alatt kell játszódnia? Parázs nem a Nagy Katasztrófa után csatlakozik Bell-hez, amikor az Elphronán állomásozik? Bevallom, hogy néhány részlet mostanra megfakult, de valamiért úgy rémlik. Vagy csak akkor jelent meg először? Nem, előtte fog játszódni. Parázs (így fordították Embert? ) már a Jedik fénye előtt is Bellel volt, például a Set for Life című történetben. Tehát itt is előtte fogunk lenni, kicsit furának is tartanám, hogy ha a Hetzai eseményt követően Loden és Bell tennének egy kitérőt és ifjoncokat látogatnának órákkal Loden eltűnése előtt. Szerkesztve: 2023. Október 11. - Bence1997 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2023. Október 11. Hozzászólás ideje: 2023. Október 11. Okés, ezt elfogadom, meggyőztél Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Jött is egy kis kedvcsináló. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Október 19. Hozzászólás ideje: 2023. Október 19. Várom már az első nameless megjelenést a sorozatban 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Október 21. 2023. 10. 19. - 18:30, Iqvi írta: Várom már az első nameless megjelenést a sorozatban Az durva lenne a piciknek. Vicces félretéve, nem lennék meglepődve, ha esetleg a nihilek egy "gyermekbarátabb" megfelelői feltűnnének a sorozat későbbi szakaszában. Ha az első évadban nem is, akkor a következőben, persze ha folytatni szeretnék a dolgot. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Október 21. Hozzászólás ideje: 2023. Október 21. 36 minutes ago, Bence1997 said: Az durva lenne a piciknek. Vicces félretéve, nem lennék meglepődve, ha esetleg a nihilek egy "gyermekbarátabb" megfelelői feltűnnének a sorozat későbbi szakaszában. Ha az első évadban nem is, akkor a következőben, persze ha folytatni szeretnék a dolgot. Had edződjenek csak, legalább tudják mit jelent jedinek lenni Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. November 2. A sorozat 5 jelölést kapott a 2. éves gyermek- és családi Emmy-díjak szavazáson, a következő kategóriákban érdekelt: Outstanding Pre-School Animated Series Outstanding Music Direction and Composition for an Animated Program Outstanding Main Title Outstanding Editing for a Preschool Animated Program Outstanding Sound Mixing and Sound Editing for a Preschool Animated Program Még nem ismert az esemény időpontja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. November 8. Hozzászólás ideje: 2023. November 8. Elérhetők az új részek a Disney-n. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 11. Hozzászólás ideje: Január 11. Új részekkel folytatódik a sorozat február 14-én. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 14. Hozzászólás ideje: Február 14. Felkerült újabb hat rész az első évadból. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 14. Hozzászólás ideje: Február 14. Kiderült, hogy Nash apja és anyja is nő. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Február 14. Hozzászólás ideje: Február 14. 1 minute ago, Ody Mandrell said: Kiderült, hogy Nash apja és anyja is nő. Meh Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Február 14. Hozzászólás ideje: Február 14. Időrendileg amúgy ennek a sorozatnak az epizódjait hogyan lehet meghatározni az első fázishoz képest? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 14. Hozzászólás ideje: Február 14. Első fázis eleje. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.