Iqvi Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 10 minutes ago, Ody Mandrell said: Valószínűleg ez teljesen másról fog szólni, mint a fősodor. Kalandoznak majd abban az érában, max. feltűnik egy-két ismertebb Jedi, mint Avar, Stellan vagy Elzar. De persze még lehetne sorolni hosszan a neveket. Én azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez még a fő sztori megjelenése előtt játszódjon, ugyanis Yoda a High Republic Adventuresbéli rövid szerepét leszámítva egyáltalán nem szerepel az első fázisban. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 15 órával ezelőtt, Iqvi írta: Marchiont nem tudom, hogy hogyan lehetne átültetni egy gyereksorozatba. Az alapvetően ifi képregénysorozat HR Adventures-ban is elég komoly szerepet kapott. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Szerintem Yoda csak azért szerepelt az Adventures képregény szériában és azért szerepeltetik ebben a sorozatban is, mert kell valamilyen filmes fontos szereplő, hogy népszerűsítsék, vagy legyenek az idősebbek közül is, akik belenéznek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 37 minutes ago, Darth Revan9 said: Szerintem Yoda csak azért szerepelt az Adventures képregény szériában és azért szerepeltetik ebben a sorozatban is, mert kell valamilyen filmes fontos szereplő, hogy népszerűsítsék, vagy legyenek az idősebbek közül is, akik belenéznek. Igen, ez logikusnak hangzik, de itt akár a történetben is lehet fontos szerepe, taníthatja a padawanokat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Kimondottan óvodásoknak készül... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Resistance-nél csak jobb lehet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Kicsit alá van becsülve az a sorozat. Elég ha a karakterekre ránézel. Ezerszer gyerekesebb lesz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 A Resistance-nak voltak kiemelkedő pillanatai, sőt komplett részek amik kifejezetten szórakoztatóak voltak nem csak magukban hanem a kánon részeként is. Engem meglepne ha ez felérne a Resistance-hoz. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 (edited ) Én is így gondolom! Pl. a Resistance első évadának zárása szenzációs volt a filmes kapcsolódással. Edited December 21, 2022 by Ody Mandrell 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Érdekes választás ezzel nyitni a HR éra tévés szereplését... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Teljesen érthetetlen. Mi a cél ezzel? Annyira sokáig terveznek ezzel a korszakkal, hogy az ovisokat kell megcélozni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Az ovisok jól meglepődnek majd, amikor rá egy évre jön a csakugyan HR idején játszódó Acolyte, amit meg thrillernek harangoznak be. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 1 órával ezelőtt, Bomarr írta: Az ovisok jól meglepődnek majd, amikor rá egy évre jön a csakugyan HR idején játszódó Acolyte, amit meg thrillernek harangoznak be. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Ha én az ovisokat szeretném megcélozni, akkor a Skywalker Saga korában játszódó alkotásokkal próbálnám meg bevonzani őket. Ebből aztán következhetne az, hogy érdeklődni kezdenek a tágabb SW univerzum (filmek, sorozatok, stb.) iránt is. De én se értem ezt a marketing fogást, hogy egy épülőfélben lévő érát fénykardozó gumimacival dobnak először képernyőre. Ez a karakter már most belém égett... 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Nem baj, hogy jön ez. Legalább a barátnőm 2 éves unokaöccse tud majd mit nézni Star Warsból. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdani20 Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Én is azért várom, mert ez jó indításnak tűnik a gyerekeimnél. Nem mi leszünk a célközönség, de ettől még akár szórakoztató is lehet. (Én pl egészen jól szórakozom a fiam meséit nézve ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted February 9 Author Share Posted February 9 (edited ) Május 4-én jön, csakúgy, mint a Visions 2. évada. Edited February 9 by Bence1997 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 9 Share Posted February 9 Ez kánon lesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted February 9 Author Share Posted February 9 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez kánon lesz? Szerintem igen. A kis Nubsot nem más, mint Dee Bradley Baker fogja szinkronizálni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 9 Share Posted February 9 Jöhetne már belőle egy előzetes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted February 9 Share Posted February 9 Kimondottan óvodásoknak készül. Nyilván ennyi is lesz a jelentősége Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted February 9 Author Share Posted February 9 Igen, tippre valamikor a Celebration körül érkezni fog egy előzetes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 9 Share Posted February 9 43 perccel korábban, Yoda József írta: Kimondottan óvodásoknak készül. Nyilván ennyi is lesz a jelentősége Valószínű, csak azért kérdezem, hogy megéri-e a fő oldalon tartani ezt a sorozatot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted February 9 Author Share Posted February 9 24 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Valószínű, csak azért kérdezem, hogy megéri-e a fő oldalon tartani ezt a sorozatot. Én azt javaslom, hogy oda kerüljön ez, ahol jelenleg a Visions is található. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 9 Share Posted February 9 A Visions csak azért van ott, ahol, mert nem kánon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted February 9 Share Posted February 9 Az első SW-sori, amit nem nézek meg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndianaAndrisSolo Posted February 9 Share Posted February 9 2022. 12. 21. - 20:23, NorbiLordi írta: Resistance-nél csak jobb lehet A Resistance-szel az volt a baj, hogy a Rebelst váltotta, az volt akkor az egyetlen SW-sorozat, közte filmek voltak. Ráadásul impozáns anyagnak volt beharangozva, Oscar Isaac, Gwendoline Christie, az új trilógia kora. A Rebelshez képest pedig fájó visszaesés volt minden szinten, és két évig az volt A Star Wars anim. sorozat, amely pozíció akkor már 2008 óta töretlenül létezett. Ez a sorozat pedig immár sok más sorozat tengerébe érkezik, szerintem tök okén tudjuk majd a helyén kezelni, amikor mindössze két héttel érkezik majd a Mando utolsó része és alig néhány nappal a Jedi Survivor megjelenése után, a Visions-szel egyszerre. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdani20 Posted February 11 Share Posted February 11 (edited ) Kövezzetek meg, nekem tetszik Nagyon várom, végre lesz valami, amit mutathatok SW témában a gyerekeimnek úgy, hogy közben nem lövöm el a Saga eseményit szép az animáció. Sokkal jobb, mint amiket a fiam szokott nézni mostanság Edited February 11 by kdani20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 11 Share Posted February 11 Valamiért nekem is tetszik a kinézete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted February 11 Share Posted February 11 Szerintem is aranyos az animáció. Főleg az a kék maci tetszik. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts