Jump to content

A Young Jedi Adventures animációs sorozat

Recommended Posts

10 minutes ago, Ody Mandrell said:

Valószínűleg ez teljesen másról fog szólni, mint a fősodor. Kalandoznak majd abban az érában, max. feltűnik egy-két ismertebb Jedi, mint Avar, Stellan vagy Elzar. De persze még lehetne sorolni hosszan a neveket. 

Én azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez még a fő sztori megjelenése előtt játszódjon, ugyanis Yoda a High Republic Adventuresbéli rövid szerepét leszámítva egyáltalán nem szerepel az első fázisban. 

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Végre jön egy High Republic sorozat..... ...de az egész úgy néz ki mintha a Teletabi közönségnek készült volna.

Az első animációs sorozat a High Republic időszakából. A történet fiatalok jedi kalandjait mutatja majd be, akik jedi lovagokká akarnak válni, miközben olyan leckéket tanulnak meg, mint pl. az önfegye

Ha én az ovisokat szeretném megcélozni, akkor a Skywalker Saga korában játszódó alkotásokkal próbálnám meg bevonzani őket. Ebből aztán következhetne az, hogy érdeklődni kezdenek a tágabb SW univerzum

Posted Images

37 minutes ago, Darth Revan9 said:

Szerintem Yoda csak azért szerepelt az Adventures képregény szériában és azért szerepeltetik ebben a sorozatban is, mert kell valamilyen filmes fontos szereplő, hogy népszerűsítsék, vagy legyenek az idősebbek közül is, akik belenéznek.

Igen, ez logikusnak hangzik, de itt akár a történetben is lehet fontos szerepe, taníthatja a padawanokat. 

• 3 months later...

Ha én az ovisokat szeretném megcélozni, akkor a Skywalker Saga korában játszódó alkotásokkal próbálnám meg bevonzani őket. Ebből aztán következhetne az, hogy érdeklődni kezdenek a tágabb SW univerzum (filmek, sorozatok, stb.) iránt is.

De én se értem ezt a marketing fogást, hogy egy épülőfélben lévő érát fénykardozó gumimacival dobnak először képernyőre. Ez a karakter már most belém égett...:lol:

Star Wars: Young Jedi Adventures Introduces a Jedi Bear and Fans Can't  Handle It

• Like 1
  • Vicces 4

• 1 month later...
24 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Valószínű, csak azért kérdezem, hogy megéri-e a fő oldalon tartani ezt a sorozatot.

Én azt javaslom, hogy oda kerüljön ez, ahol jelenleg a Visions is található. :)

2022. 12. 21. - 20:23, NorbiLordi írta:

Resistance-nél csak jobb lehet

A Resistance-szel az volt a baj, hogy a Rebelst váltotta, az volt akkor az egyetlen SW-sorozat, közte filmek voltak. Ráadásul impozáns anyagnak volt beharangozva, Oscar Isaac, Gwendoline Christie, az új trilógia kora. A Rebelshez képest pedig fájó visszaesés volt minden szinten, és két évig az volt A Star Wars anim. sorozat, amely pozíció akkor már 2008 óta töretlenül létezett.

Ez a sorozat pedig immár sok más sorozat tengerébe érkezik, szerintem tök okén tudjuk majd a helyén kezelni, amikor mindössze két héttel érkezik majd a Mando utolsó része és alig néhány nappal a Jedi Survivor megjelenése után, a Visions-szel egyszerre.

Kövezzetek meg, nekem tetszik :D

Nagyon várom, végre lesz valami, amit mutathatok SW témában a gyerekeimnek úgy, hogy közben nem lövöm el a Saga eseményit :D

szép az animáció. Sokkal jobb, mint amiket a fiam szokott nézni mostanság :D

Edited by kdani20