Hozzászólás ideje: 2023. Április 30.2 éve Nagyon jól esnek ezek a habkönnyű részek. Remélem majd valamelyik ismertebb Jedi is bemutatkozik élőben.
Hozzászólás ideje: 2023. Május 4.2 éve Nagyon cuki volt az egész. Igyekszem majd megnézni az 5éves unokahúgommal. Kíváncsi vagyok mit szól majd hozzá.
Hozzászólás ideje: 2023. Május 4.2 éve Szerző Eddig csak az első részt láttam (ami technikailag két történet volt), de kellemes meglepetés volt. Tényleg cukinak tűnik. Szerintem az unokatesóm gyermekei örülni fognak neki.
Hozzászólás ideje: 2023. Május 15.2 éve Végignéztük a gyerekekkel, nagy sikere volt. Tátott szájjal nézték az egészet, még pislogni is elfelejtettek. Amikor Yoda bemutatót tart, ott meg elszabadult a pokol, totál azt láttam rajtuk, mint amit én anno A klónok támadásánál produkáltam Ami nekem különösen tetszett, az a rengeteg állatfaj, ami itt megjelenik. Nem is tudom, volt-e olyan SW tartalom a közelmúltban, amiben ennyi állat szerepelt. A másik pedig a Vectorok. Úristen, de jó volt mozgóképes formában viszontlátni őket. Ott én is kaján vigyorral az arcomon ültem. Egy szó, mint száz, én is nagyon élveztem, de a korcsoport számára biztosan 10/10. Remélem, lesz 2. évad, mert lezárás egyáltalán nincs.
Hozzászólás ideje: 2023. Július 13.2 éve Szerző Augusztus 2-án újabb epizódokkal jelentkezik majd a sorozat.
Hozzászólás ideje: 2023. Július 13.2 éve Szerző Ahogy utána olvastam, úgy néz ki, hogy az első évad 25 epizódból fog állni. Ebből adtak ki 7 részt májusban, és augusztusban érkezik majd további 6 rész. A maradék 12 epizódot pedig majd később adják ki.
Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 3.2 éve Újabb hat résszel bővült az első évad. Elérhető a Disney+-on.
Hozzászólás ideje: 2023. Október 10.1 éve Szerző Bell Zettifar, Loden Greatstorm, Ember, a Starlight állomás és Estela Maru szerepelni fognak a sorozatban. Szerkesztve: 2023. Október 10.1 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2023. Október 10.1 éve Ezeket mindenképpen nézni fogom, érdekes lesz látni őket! Az első HR karakterek akik a könyvek után megelevenednek.
Hozzászólás ideje: 2023. Október 10.1 éve Szerző Én is kíváncsi vagyok rájuk. Ha jól olvastam, két epizódban fognak feltűnni ezek a karakterek, az egyikben Loden, Bell és Ember látogatják meg az ifjoncokat, a másik részben pedig a Starlightra látogatunk. Ezzel igazából bizonyossá vált, hogy időben nem sokkal a Jedik fénye előtt járunk. Meg igazából a megírt karakterek előbb-utóbb biztos, hogy mozgóképre kerülnek. Jövőre még Vernestrát is látjuk majd az Acolyte-ban és kitudja, hogy mi van a többiekkel.
Hozzászólás ideje: 2023. Október 11.1 éve 7 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Én is kíváncsi vagyok rájuk. Ha jól olvastam, két epizódban fognak feltűnni ezek a karakterek, az egyikben Loden, Bell és Ember látogatják meg az ifjoncokat, a másik részben pedig a Starlightra látogatunk. Ezzel igazából bizonyossá vált, hogy időben nem sokkal a Jedik fénye előtt járunk. Nem A Jedik fénye alatt kell játszódnia? Parázs nem a Nagy Katasztrófa után csatlakozik Bell-hez, amikor az Elphronán állomásozik? Bevallom, hogy néhány részlet mostanra megfakult, de valamiért úgy rémlik. Vagy csak akkor jelent meg először? Viszont, ahogy nézem, ezúttal is jó kezekben maradt a projekt, ezeket a részeket Cavan Scott írja/írta Szerkesztve: 2023. Október 11.1 éve - kdani20
Hozzászólás ideje: 2023. Október 11.1 éve Szerző 5 órával ezelőtt, kdani20 írta: Nem A Jedik fénye alatt kell játszódnia? Parázs nem a Nagy Katasztrófa után csatlakozik Bell-hez, amikor az Elphronán állomásozik? Bevallom, hogy néhány részlet mostanra megfakult, de valamiért úgy rémlik. Vagy csak akkor jelent meg először? Nem, előtte fog játszódni. Parázs (így fordították Embert? ) már a Jedik fénye előtt is Bellel volt, például a Set for Life című történetben. Tehát itt is előtte fogunk lenni, kicsit furának is tartanám, hogy ha a Hetzai eseményt követően Loden és Bell tennének egy kitérőt és ifjoncokat látogatnának órákkal Loden eltűnése előtt. Szerkesztve: 2023. Október 11.1 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2023. Október 21.1 éve Szerző 2023. 10. 19. - 18:30, Iqvi írta: Várom már az első nameless megjelenést a sorozatban Az durva lenne a piciknek. Vicces félretéve, nem lennék meglepődve, ha esetleg a nihilek egy "gyermekbarátabb" megfelelői feltűnnének a sorozat későbbi szakaszában. Ha az első évadban nem is, akkor a következőben, persze ha folytatni szeretnék a dolgot.
Hozzászólás ideje: 2023. Október 21.1 éve 36 minutes ago, Bence1997 said: Az durva lenne a piciknek. Vicces félretéve, nem lennék meglepődve, ha esetleg a nihilek egy "gyermekbarátabb" megfelelői feltűnnének a sorozat későbbi szakaszában. Ha az első évadban nem is, akkor a következőben, persze ha folytatni szeretnék a dolgot. Had edződjenek csak, legalább tudják mit jelent jedinek lenni
Hozzászólás ideje: 2023. November 2.1 éve Szerző A sorozat 5 jelölést kapott a 2. éves gyermek- és családi Emmy-díjak szavazáson, a következő kategóriákban érdekelt: Outstanding Pre-School Animated Series Outstanding Music Direction and Composition for an Animated Program Outstanding Main Title Outstanding Editing for a Preschool Animated Program Outstanding Sound Mixing and Sound Editing for a Preschool Animated Program Még nem ismert az esemény időpontja.
Hozzászólás ideje: 2024. Február 14.1 éve 1 minute ago, Ody Mandrell said: Kiderült, hogy Nash apja és anyja is nő. Meh
Hozzászólás ideje: 2024. Február 14.1 éve Időrendileg amúgy ennek a sorozatnak az epizódjait hogyan lehet meghatározni az első fázishoz képest?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.