Ugrás a kommentre

SWSAGA - Winter Madness 2023 - Kibeszélő

Winter Madness - Főpróba  

12 felhasználó szavazott

1. 1. Szorítsunk helyet az idei mezőnyben Cal Kestisnek?

• IGEEEEEEN, még szép!
    • Nem, hisz csak videójátékban szerepelt.

A szavazás lezárult

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem értem @Ody Mandrell mi a zavaros?

A NEM-re szavaztál, nem? Ha töröltetni akarod, akkor nem szeretnéd, hogy számítson - felteszem. Mivel törölni nem tudjuk, ha azt szeretnéd, hogy ne számítson, akkor a NEM-ek számából kivonunk egyet. Vagym it akarsz elérni? 

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Az a zavaros, hogy ez neked hogy jött ki? Nyilván ha szoros a szavazás akkor nem akarom törölni a szavazatom, hátha nem valósul meg ez az agyrém. Egyelőre nem úgy tűnik, hogy túl szoros lenne.

Ha meg nem szoros, akkor nem oszt nem szoroz a szavazatod. Szóval mi értelme törölni??

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Annyi értelme lett volna, hogy nem veszek részt ebben. Miután törölni nem lehet, így mindenképp bele kell számolni.

De ha szoros akkor meg részt akarsz venni benne? Ez nem így működik...

Hozzászólás ideje:

Örülök, hogy ennyire érdekel a sarkos ellenvéleményem, de ennél sokkal durvább dolgokra senki se írt. Azokkal inkább lehetett volna foglalkozni.

Nem tartom jó ötletnek behozni őt, se füle se farka. Próbálkozni a kiskutya szokott, tesztelni meg a Mercedes gyárban szokás. De ha nektek így tetszik, hajrá. Én a szavazásban biztos nem veszek részt. :peace:

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Örülök, hogy ennyire érdekel a sarkos ellenvéleményem, de ennél sokkal durvább dolgokra senki se írt. Azokkal inkább lehetett volna foglalkozni.

Nem tartom jó ötletnek behozni őt, se füle se farka. Próbálkozni a kiskutya szokott, tesztelni meg a Mercedes gyárban szokás. De ha nektek így tetszik, hajrá. Én a szavazásban biztos nem veszek részt. :peace:

Értem. Ha nem tartod jó ötletnek, akkor szavazz a nemre. Ennyi.

Hozzászólás ideje:

Idén tervezek néhány különdíjat:

Legjobb újonc karakter különdíj

Legjobb sorozat karakter különdíj

Legjobb selejtezős karakter különdíj

A különdíjas versenyzők a következő versenyen főtáblás helyen indulnak majd.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A hosszabbításra nem túl kevés az az egy óra így, hétköznap este kilenckor? :hmm: :? Azért ez egy fórum, ahol nincs fent mindenki non-stop, ráadásul nem is mindenki tér be ide este munkanapon. Ha egy órával később vacsorázom, én is lemaradtam volna, pedig én sokat lógom itt.

Szerkesztve: - Dzséjt
Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Dzséjt írta:

A hosszabbításra nem túl kevés az az egy óra így, hétköznap este kilenckor? :hmm: :? Azért ez egy fórum, ahol nincs fent mindenki non-stop, ráadásul nem is mindenki tér be ide este munkanapon. Ha egy órával később vacsorázom, én is lemaradtam volna, pedig én sokat lógom itt.

Korábban is egy óra volt, nem változtattam a szabályokon. :) 

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

És még csak most jönnek az izgalmas párharcok!

A kövi héten nagyon érdekes csemegék jönnek majd. Hogy egy kis ízelítőt adjak: Mon Mothma a férje ellen (is) küzd majd, lesz egy abszolút női csoport, és bemutatkozik Greef Karga, Kuill és Haja is. :) 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Yoda József írta:

@Donát Melyik a dilemma? :D nekem elég egyértelmű volt mindkettő. Bár van akiért fáj a szívem, hogy korán ki fog esni

A Mothma vs Vizsla harcot szorosabbnak vártam, főleg mivel kapott egy epic lezárást utóbbi.

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Grogu és Djarin mikor csatlakoznak? 

Ők selejtezős kiemeltek, szóval csak 1 meccset kell nyerniük hogy a főtáblára kerüljenek. Ez a középdöntő UTÁNI kört jelenti.

Din Djarin ezen párharc győztesét kapja:

image.png

Grogu pedig ezen párharc győztesét:

image.png

Itt Asajj ellenfele Hera / Elia Kane / Satine Kryze lesz.

Hozzászólás ideje:

Lényegében már csak annak kell eldőlnie hogy K2 vagy Tech jut tovább és akkor kialakul a középdöntő 48 as mezőnye. Összesen pedig 56 karakter pályázik még a főtábla 16 helyére. 

Hozzászólás ideje:
24 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Az izgalmas csak sokasodnak majd, szoros csatákra számítok.

Én azért a helyedben írtam volna a felhívást az oldal tetejére, biztos ami biztos. ;) 

A középdöntőre kirakhatunk valamit majd. 

Hozzászólás ideje:

Ha minden így marad, összességében szerintem egész jól sikerült a kiemelés a csoportkörre. Nem volt tökéletes, de ezek az arányok:

38 első kiemelt közül 30 továbbjutott. (kb 76%)

38 második kiemelt közül 5 továbbjutott. (Black Krrsantan, Maarva, Zeb, C-3PO, Hunter).

38 harmadik kiemelt közül 3 továbbjutott. (Carson Teva, Cal Kestis, Yaddle).

• 2 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.