Donát Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 2023-ban! 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Azért az durva, hogy lassan négy év telik el a TROS óta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 28, 2022 Author Share Posted October 28, 2022 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Azért az durva, hogy lassan négy év telik el a TROS óta! Bizony. A Windus Tales of Jedi epizódról ugrott be, hogy itt az ideje újat csinálni. Windu úgy érzem eme rész után előre fog törni. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Azért az durva, hogy lassan négy év telik el a TROS óta! Épp ezt akartam írni, hogy mintha most lett volna Winter Madness. Erre 2019-ben! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 @Donát és ez mikor lesz? Remélem nem év végén. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 30, 2022 Author Share Posted October 30, 2022 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Donát és ez mikor lesz? Remélem nem év végén. Az a terv, hogy ketté fogom szedni. Január-február környékén lesz egy selejtezős kör, 1 év múlva pedig a fő attrakció. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 Ha belegondolunk, hogy a legutóbbi WM óta mi jött ki: - végre befejeződött a TCW a hetedik évaddal - elkezdődött a The Bad Batch, januárban érkezik a 2. évada - már kijött a Mandalorianból 2 évad, egyelőre úgy néz ki, hogy februárban érkezik a kövi évad - jött egy Book of Boba Fett - kijött egy Obi-wan Kenobi event sorozat - hamarosan végetér az Andor első évada - feltűntek animációs karakterek (Ahsoka, Bo-Katan, Cad Bane, stb.) élőszereplős művekben - valamit kifelejtettem... ja igen, végetért a Resistance Az év eleji selejtező kör szép zsúfolt lesz. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 Brutális felhozatal van! Jön Grogu Djarin és a többiek. Vajon meg tudják tartani a régiek a helyezésüket? Nagyon izgalmas szavazás lesz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 Na igen. Az elmúlt évek termései nagyon megkavarhatják a dolgokat. Obi-wan karaktere is újabb rétegeket kapott, Boba Fettről is sokkal többet tudunk már mondani - igen, a TCW is ott volt, de most a "halála" utánról is van elképzelésünk. Na és Cassian? Dookut pedig meg sem említem, hiszen a TOTJ után egészen más szemmel néz rá az ember. Az új karakterekről pedig nem is beszélve. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Az Andort elnézve nincs is jelző arra, micsoda kihívás előtt állnak a Saga karakterek. Eddig jól elvoltak egymás között. De jövőre... Pffff 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Nekem is évek óta megvannak a kedvenceim, bár volt némi sorrend változás az utóbbi években, azért annyira mégsem fordult nagyot a dolog. Most viszont eléggé tanácstalan vagyok. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 (edited ) Erősen támogatom ezt a megmérettetést! Érdekes csatákra és érdekes eredményekre számíthatunk! Edited November 14, 2022 by csoli1138 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 2022. 11. 12. - 20:25, Pildi írta: Nekem is évek óta megvannak a kedvenceim, bár volt némi sorrend változás az utóbbi években, azért annyira mégsem fordult nagyot a dolog. Most viszont eléggé tanácstalan vagyok. Már a selejtezők is kemények lesznek, de várjuk meg a listát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Már alig várom a selejtező kört. Sok karakter lesz, jó lesz látni majd, milyen főág fog kialakulni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 8, 2023 Author Share Posted January 8, 2023 17 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Hamarosan! Csak még ki kell gondolnom, pontosan hogy is legyen és a melóban elég húzósan indult az év, úgyhogy nem volt erre eddig kapacitásom. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Várjuk szeretettel, amikorra kész leszel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Így van! A lényeg, hogy nincs elfelejtve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 @Donát mindenhova Winder Madnesst írtál. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Tehát ha jól értem azokat nem kell jelölni akik már szerepeltek WM-ben? Előjoguk van? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Nekem se tiszta. Mon Mothmánál pl. ki van emelve, hogy ő csak 1-ben szerepelt és akkor is csak 1 szavazatot kapott. Akkor őt most kell jelölni megint, vagy őt sem? Kicsit egyértelműbb lenne valami olyasmi, hogy "korábbi szereplése alapján előjoga van, nem kell jelölni: x, y, z" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Igen, én várok további instrukciókra addig nem is jelölök mert nem tudom kit lehet. Most kitöröltem a klasszikus karatereket az alapján, hogy őket nem kell. Várunk bővebb infóra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted April 27, 2023 Author Share Posted April 27, 2023 29 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Donát mindenhova Winder Madnesst írtál. Átírtam. Egyszer fogalmaztam meg aztán ctrl+c - ctrl+v-ztem csak elírtam. Elég lenne az újakat összeszedni, mert a régiek már "nyilvántartásba" vannak véve nálam. De mivel ebbe nem láttok bele, nyugodtan be lehet rakni az összes komolyabb karaktert a sorozatokból (pl. Owen, Beru, stb.) Aki csak egy epizódban kapott néhány percet (pl. Freck) az ki fog hullani a rostán, de ettől még beírhatjátok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Ja akkor ez csak azért kell, hogy kiket vegyél nyilvántartásba. Ok. Így tényleg felesleges betenni Luke-ot meg a többieket. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted April 27, 2023 Author Share Posted April 27, 2023 10 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ja akkor ez csak azért kell, hogy kiket vegyél nyilvántartásba. Ok. Így tényleg felesleges betenni Luke-ot meg a többieket. Viszont pl. Owent és Berut tök jó, hogy betetted mert 2017-ben és 2019-ben voltak benne a játékban. Ezért nem hátrány, ha a főbb karaktereket összeszedjük max már benne lesz a nyilvántartásban. A TCW utolsó évadának van értelme összegyűjtős topikot nyitni? Volt ott olyan főbb karakter, aki eddig nem volt nyilvántartásba véve, de indítani kéne a selejtezőben? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 perccel korábban, Donát írta: A TCW utolsó évadának van értelme összegyűjtős topikot nyitni? Volt ott olyan főbb karakter, aki eddig nem volt nyilvántartásba véve, de indítani kéne a selejtezőben? Elsőre a Martez nővérek ugranak be. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted April 28, 2023 Author Share Posted April 28, 2023 Beleírtam a saját kis listámat, ha valaki kimaradt, május 3-ig még nyugodtan lehet jelezni. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts