Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Az első nagy segítség: Fajtája nem ember.
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Éppen most , Iqvi írta: Babu Frik Ezt nem fogadom el. Még Wilde -re várunk.
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Just now, Bence1997 said: Ezt nem fogadom el. Még Wilde -re várunk. Nyugi, csak viccből írtam a Grogura
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. A helyes megfejtés Darth Maul volt (vagy csak simán Maul), ezért @Iqvi kapja a pontot. Az eredeti szöveg így hangzott: Kiskorától fogva nevelték, egyszer kettétört a karrierje - szó szerint - majd végül egy bűnszervezet vezetője lett, miközben Irányítása alatt volt a Halálőrség és a Sötét kard is. 1 1
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Egy tipp a játékosoknak: alaposan olvassátok el a fordításokat. Igen, néha totál értelmetlen (mint az első focis), de néha el vannak ejtve apró dolgok, amiből lehet következtetni valamire/valakire. 1
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. 2 minutes ago, Bence1997 said: A helyes megfejtés Darth Maul volt (vagy csak simán Maul), ezért @Iqvi kapja a pontot. Az eredeti szöveg így hangzott: Kiskorától fogva nevelték, egyszer kettétört a karrierje - szó szerint - majd végül egy bűnszervezet vezetője lett, miközben Irányítása alatt volt a Halálőrség és a Sötét kard is. 1
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Éppen most , Bence1997 írta: Egy tipp a játékosoknak: alaposan olvassátok el a fordításokat. Igen, néha totál értelmetlen (mint az első focis), de néha el vannak ejtve apró dolgok, amiből lehet következtetni valamire/valakire. Grogut a templombéli menekülés és hányatott sorsa miatt írtam. Persze nem volt túl erős tipp.
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Éppen most , Ody Mandrell írta: Grogut a templombéli menekülés és hányatott sorsa miatt írtam. Persze nem volt túl erős tipp. A lényeg, hogy tippeltél valamit. 5. feladvány: Téma: Idézet Kitől származik az idézet? Ez most hazugság. A háború Kínában kezdődött és nem ért véget. Nem... nem csütörtök van. 2
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Na, közben elindítottam Spotifyon az összes Star Wars zenét tartalmazó playlistet. Hátha segít.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Nekem az elejétől a Rebels első évadjának zenéje szól.
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: A lényeg, hogy tippeltél valamit. 5. feladvány: Téma: Idézet Kitől származik az idézet? Ez most hazugság. A háború Kínában kezdődött és nem ért véget. Nem... nem csütörtök van. 5
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. 1 perccel korábban, NorbiLordi írta: Mondjuk Trump érdekes lenne a Star Warsban. 1
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Jipiii. Bizony, Luke Skywalkertől idéztem. Esetleg valaki sejti, hogy honnan? A pont @Ody Mandrell-nél landol!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. TLJ amikor Kylo-val vív? 1 1
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Bakker, ez eszembe sem jutott.
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Éppen most , Ody Mandrell írta: TLJ amikor Kylo-val vív? Így van, az eredeti szöveg így szólt: Minden egyes szavad tévedés. Az ellenállás épp most született újjá. A háború még csak most kezdődik. És nem... nem én vagyok az utolsó Jedi. 1
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Na, akkor nem hiába láttam 134X. Pont a háborús mondat vezetett nyomra. 1
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Igen, a háború sokban segíthetett. A kövi feladvány már a játék 6. kérdése lesz, amivel el is érkezünk féltávhoz. 1
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. 6. feladvány: Téma: karakter Kiről van szó? Kiképzőnek választották, válaszolt a Jedik hívására, előrehaladt, hogy csatlakozzon a lázadáshoz és irtsa ki a rákot.
Ajánlott hozzászólás