Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. (szerkesztve) Azért nem mindig: Kit Fisto, Agen Kolar, Saesee Tiin, Mace Windu, Yoda és Luke, őket saját kezűleg ölte vagy próbálta végül megölni. Ha Leia húzza keresztül a számításait, ugyanúgy megsütötte volna. Azért ehhez hozzá tartozik, hogy az említett Jedi-mesterek esetén Palpatine-nak nem volt még tanítványa, akire rábízhatta volna az ügyet, Yoda esetében meg nem volt épp kéznél a tanítvány. Luke-ot is csak azért akarta saját kezűleg elintézni, mert Vaderre láthatóan már nem számíthatott, hiszen Luke legyőzte. Egyébként meg neki teljesen mindegy volt, kit kell elintéznie vagy mással elintéztetnie a céljai eléréséhez - ősgonosz volt. Szerkesztve: 2008. Március 31. - Pildi Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. Folytatás Palpatine topikjában. OK, ezt csak most láttam... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. Vader szerintem nem lett volna képes megölni a lányát. Ezt én is kizártnak tartom. Válasz
Milandra Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. (szerkesztve) Luke-ot is csak azért akarta saját kezűleg elintézni, mert Vaderre láthatóan már nem számíthatott, hiszen Luke legyőzte. Én is erre gondoltam, de ha te már úgyis megfogalmaztad, nem írom le még egyszer Akkor akár vissza is térhetnénk a topik eredeti témájához Úgyis nagyon sok szó esett már Padméról és Luke-ról, úgyhogy most róluk írnék. Egy fontos hasonlóságnak tartom azt, hogy mindkettem békés úton szeretnék megoldani a konfliktusokat, de végül mindig kénytelenek belemenni a harcokba. A Jedi visszatérben Luke is tárgyalni akar Jabbával, Padmé pedig az első részben a Kereskedelmi Szövetséggel, de próbálkozásaik zátonyra futottak. Továbbá mindegyikőjük elutasítja a "vesszen Vader" felfogást, mert mindketten hittek abban, hogy Anakinban van még jóság - ezt mi is sokszor felemlegettük már. Szerkesztve: 2008. Április 1. - Milandra Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. Úgyis nagyon sok szó esett már Padméról és Luke-ról, úgyhogy most róluk írnék. Egy fontos hasonlóságnak tartom azt, hogy mindkettem békés úton szeretnék megoldani a konfliktusokat, de végül mindig kénytelenek belemenni a harcokba. A Jedi visszatérben Luke is tárgyalni akar Jabbával, Padmé pedig az első részben a Kereskedelmi Szövetséggel, de próbálkozásaik zátonyra futottak. Továbbá mindegyikőjük elutasítja a "vesszen Vader" felfogást, mert mindketten abban, hogy Anakinban van még jóság - ezt mi is sokszor felemlegettük már. Ezzel teljesen egyetértek Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Én úgy vélem, hogy Luke-ban kezdetben inkább az apja tulajdonságai domináltak. Igaz, hogy szelídebb természetű Anakinnál, és Leiánál, ugyanakkor apjához hasonlóan ő is forrófejű és meggondolatlan volt, és ugyanaz a bosszúvágy volt benne a Birodalom visszavágban, mint Anakinban a Klónok támadásában. Mindketten ennek köszönhetik, hogy elvesztették a jobb kezüket, és alulmaradtak egy Sith-el szemben. A Jedi visszatérben azonban Luke már jobban hasonlít az édesanyjára, hiszen jórészt az anyai örökségnek köszönhető, hogy apját visszatérítette a világos oldalra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. (szerkesztve) Szafina: szerinted mi okozta ezt a változást Luke -nál az EPIV-VI között? Szerkesztve: 2008. Április 19. - Ody Mandrell Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Szafina: szerinted mi okozta ezt a változást Luke -ná laz EPIV-VI között? Én úgy vélem, hogy a Jedi-tanítások. A Birodalom visszavág idején még nem volt eléggé kiképezve, és ugyanaz a nyughatatlanság volt benne, mint Anakinban. A Jedi visszatérben már tényleg emlékeztet egy Jedire: megfontolt, nem fejjel megy a falnak, hanem tárgyal, és jól tud bánni az Erővel. Ugyanakkor a saját megérzéseire hagyatkozik, és nem fogadja el Yoda és Ben véleményét, miszerint Vader menthetetlen, mert kivesztek belőle az érzések, és ugyanazt mondja Bennek, amit az édesanyja mondott a halálos ágyán. Számomra az EPVI-ban válik nyilvánvalóvá, hogy Luke mennyire hasonlít Padméra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Számomra az EPVI-ban válik nyilvánvalóvá, hogy Luke mennyire hasonlít Padméra. Ez számomra is nyilvánvaló! Engem lenyűgöz Luke viselkedése az EPVI -ban. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Pontosan már nem tudom, hogy hol volt arról szó, hogy mikortól voltak " már testvérek", de tuti nem egy csók csattant el köztük, igaz az ismert jelenet mellett ezt már kivágták. http://cache.io9.com/assets/resources/2008...a_luke_kiss.jpg Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Szegénykék, de kínos lehet ezekre visszagondolni. De a csók, az hagyán, pláne, hogy az egyetlenbe, ami ténylegesen megtörtént, abba túl sok érzelem nem is volt (legalábbis nem olyan ), viszont, az lett volna kínos, ha messzebb jutnak. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Hamil élvezte volna. Azaz... Luke. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Lehet, hogy minden máskép alakult volna ha a színészeken múlt volna? Totál vérfertőzés ésatöbbi. Mehetett volna az egész a Romantica csatornára. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Hamil élvezte volna. Azaz... Luke. Fene tudja mi volt ott a háttérben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Lehet, hogy minden máskép alakult volna ha a színészeken múlt volna? Totál vérfertőzés ésatöbbi. Mehetett volna az egész a Romantica csatornára. Nem múltkor újságolta el Fisher, hogy lefeküdt Forddal? Na kérem, minden úgy alakult, mint a valóságban. Az élet írta Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Hát azon se csodálkoznék, őszintén... de ez már OFF Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Jó kis kép, azért én lementem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Szerintem nem véletlenül vágták ki a filmből. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Szerintem nem véletlenül vágták ki a filmből. Én nem csodálkoznék nagyon azon se, ha a háttérben Ford így szólt volna Lucashoz : -Te George, figy, nem lehetne ha ez a szöszi srác inkább a testvére lenne Carrienek? T'od, mi ketten.....Carrievel kicsit összemelegedtünk. -Öööö, ......oks Harrison, meglátjuk mit tehetünk. És így született meg a Legenda. ( ilyen késő este jönnek a kreatív ötletek ) Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hát, nem lehetetlen Annyi a pletyka hogy ki kivel mikor kavart, hogy akár ez is lehetséges. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 10. Hozzászólás ideje: 2011. Május 10. Hát, a bátyó leginkább egy idült alkoholistára. http://aztadom.blog.hu/2011/03/13/ki_van_a_kepen_29 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.