Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 29. Hozzászólás ideje: Január 29. Eddig elég gyenge a felhozatal. Jacintot kivéve a bejelentett vendégek már sokszor voltak Celeben, akikért nem feltétlen éri meg elutazni a világ másik végébe. Hiányzik egy nagy durranás, akire úgy az ember igazán felkapná a fejét. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Január 29. Hozzászólás ideje: Január 29. A nagyobb vendégeket később szokták bejelenteni, nem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 29. Hozzászólás ideje: Január 29. Lehetséges, nem tudom. Még van három hónap. Mondjuk egy Natalie Portman nagyot szólna. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Január 29. Hozzászólás ideje: Január 29. Hayden is biztos ott lesz Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Január 29. Szerző Hozzászólás ideje: Január 29. (szerkesztve) A nagyobb nevekre én is később számítanák, hiszen még a panelokat se ismerjük és szerintem a tavasz kezdetéig nem is fogják közölni őket. Az hogy kik lehetnek ott nagyban befolyásolja szerintem az, hogy idén két filmnek is ünnepeljük az évfordulóját: az Ep7 10 éves lesz, míg az Ep3 20 éves. Az OT-ból gondolom hoznak még színészeket (bár jó kérdés, hogy pl. Billy Dee hogy van, hiszen már a Londoni Celebrationön is nehézkesen közlekedett, hát még egy Japáni kiruccanás). Az Ep7 miatt úgy gondolom (az eddigi "anniversary" panelekhez hasonlóan biztos vagyok benne, hogy ez a film is kapni fog egyet) a következő színészek/színésznők lehetnek a rendezvényen: Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Gwendoline Christie, Joonas Suotamo, Domhnall Gleeson és talán Adam Driver(?). Az Ep3 miatt a következő színészek/színésznők jöhetnek szóba: Hayden Christensen, Ewan McGregor, Temuera Morrison, Ian McDiarmid, rajtuk kívül még Natalie Portman lenne óriási hír, meg nem tudom, hogy Samuel L. Jackson is megjelenik-e. Anthony Daniels mindkettő film miatt ott lehet (meg alapból ő mindig ott van). Szerkesztve: Január 29. - Bence1997 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Január 29. Hozzászólás ideje: Január 29. Natalie Portman feltűnése nagyot szólna, az biztos, ráadásul erősítené azt a pletykát, hogy Padmé megjelenik az Ahsoka s2-ben. Daisy Ridley-t már csak a jövőbeli Rey film(ek?) miatt is érdemes lenne meghívni. Akár egy, akár több filmre terveznek Rey-jel, mint meghatározó arca a jövőnek, mindenképpen promotálni kell. Persze konkrétumok nélkül csak a mosolyát nézegethetjük, de egye fene, szép mosolya van. John Boyega és Oscar Isaac meg szintén a jövőbeli Rey film(ek?) miatt lehetnének érdekesek. A jelenlétüket lehetne előjelként (is) értékelni. Mondjuk, ha bejelentenék, hogy Boyega vagy Isaac is csatlakozott a vagy akármelyik Rey-film stábjához, az szintén bíztató lenne. Már csak azért is lenne jó valami bíztatót hallani, mert nem kicsit gáz, hogy a Londonban bejelentett filmek még Japán után is "talán elkészülnek" státuszban leledzenének, és mi nekünk még mindig csak szegény Ridley (szerintem lassan már csak megjátszott) lelkesedése lenne a kezünkben. 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: Február 5. Gondolom a TFA évfordulóján is részt fog venni. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. Hoppá! TNJ kapcsolat is lehet. Boyegát is várom. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. (szerkesztve) Vaaagy lehet a Rogue Squadron mégis elkészül és ő lesz a főszereplője Szerkesztve: Február 5. - Yoda József 2 Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. Így most el tudom képzelni hogy a sequel triója ott lesz a Celebrationön, bejelentve, ugyanis Boyega rendszeresen jár conokra újabban, az SWC pedig képes arra, hogy amúgy conra nem járó színész is aláíró guest legyen, tehát Daisy jelenléte sem teljesen ördögtől való. De azért nagyon jó lenne még Hayden, és mindenekelőtt az újra a Con circuitbe visszatérő Mark Hamill. Mert összességében most még ez egy elég szegényes névsor összevetve a 2023-as lineup-pal. Valószínűleg McGregor és McDiarmid ki fog maradni (előbbi forgat, utóbbi más conon lesz), nem tudom, mi lesz a RotS 20th-el - ezért is kéne nagyon Hayden. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: Február 5. Ha McGregor és McDiarmid kimarad, akkor a ROTS évfordulója nagyon szegényes lesz. Bár egy Samuel L. Jackson jelenésnek örülnék. Kérdés, van-e dolga. Imádnám, ha tiszteletét tenné. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 6. Hozzászólás ideje: Február 6. Az eddigi vendégek. https://www.starwars.com/news/swcj-2025-celebrity-guests?cmp=smc|16050699104 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 14. Hozzászólás ideje: Február 14. Jelvény kompozíciók. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Február 14. Hozzászólás ideje: Február 14. Remekül néz ki ez a japán stílus. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 14. Hozzászólás ideje: Február 14. Egy Stranger vs. Solt elfogadnék. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 14. Hozzászólás ideje: Február 14. Egy Acolyte animációs szériának jól állna ez a stílus Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Február 14. Hozzászólás ideje: Február 14. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Jelvény kompozíciók. Elkapott a Visions feeling Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 14. Hozzászólás ideje: Február 14. Teljesen arra hajaz. 1 Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: Szerda 18:25 Hozzászólás ideje: Szerda 18:25 Úgy néz ki, ők lesznek az utolsó bejelentett guest-ek, ami eléggé csalódást keltő a londoni banzáj 40 guestje után (most 16, abból kettő crew member). De olcsóbbak az árak többnyire, mint Londonban. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Szerda 20:20 Hozzászólás ideje: Szerda 20:20 Miért lennének ők az utolsók? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szerda 20:27 Hozzászólás ideje: Szerda 20:27 2 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta: Úgy néz ki, ők lesznek az utolsó bejelentett guest-ek, ami eléggé csalódást keltő a londoni banzáj 40 guestje után (most 16, abból kettő crew member). De olcsóbbak az árak többnyire, mint Londonban. A megtakarítás elmegy az oda jutásra. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Szerda 20:44 Szerző Hozzászólás ideje: Szerda 20:44 17 perccel korábban, Yoda József írta: Miért lennének ők az utolsók? A SW.com cikke az utolsó frissítést írta, vagyis több vendég autogrammra és fényképezkedésre nem lesz. Persze rajtuk kívül lehetnek olyanok, akik meglepetésként jelennek meg, de pusztán csak beugranak egy napra (Daisy például ilyen lehet). Itt van a teljes lista, ki melyik nap fog autogrammot osztogatni és lehet vele fényképezkedni. A 16 vendég közül a legtöbben mindhárom nap ott lesznek, de például Diego Luna csak vasárnap fog ráérni, Doug Chiang a pénteki napot hagyja ki, Oscar Isaac péntek-szombat lesz elérhető, Rosario pedig a szombati napot hagyja ki. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: Tegnap 02:29 Hozzászólás ideje: Tegnap 02:29 Szerintem szombat lehet valami Ahsokás panel, vagy 2. évad vagy 1. évad recap panel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 08:29 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:29 5 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta: Szerintem szombat lehet valami Ahsokás panel, vagy 2. évad vagy 1. évad recap panel. Ott leszel? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Tegnap 08:41 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:41 Ha valaminek lesz saját panelja, az az Andor meg a TMAG lesz, nem az Ahsoka. Annak túl korán van. A szokásos Lucasfilm Showcase-en lehet szó az Ahsokáról. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 22 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 22 órával korábban (szerkesztve) A Mandó filmnek szerintem nem lesz panelja, túl korai még, majd a Lucasfilm Showcase során közölnek valamit (és talán mutatni is fognak valamit). Andor meg a Celebration után pár nappal már startol is, illetve kérdés, hogy kik is lesznek ott a sorozatból. 50/50 érzésem szerint, hogy lesz-e az Andornak valami panelja. A LS során gondolom lesz róla szó. Ahsoka meg LS. Lehet hogy a Celebration idejére még nem is forgatnak. Igazából a Lucasfilm Showcase ha lesz szerintem most nem lesz másfél órás. Ezeken az animációs tartalmakat nem prezentálják, csak élőszereplős tartalom van, abból meg jelenleg nem igen van mutogatnivaló 2 (talán 3?) projekten kívül. A készülő filmeket (Mandót kivéve) pár mondatban összefoglalhatják (egyik sincs olyan közel a forgatás kezdetéhez). Ha meg bejelentenek 1-2 projektet (új sorozat, Shawn Levy film), azt se fogják húzni 5 percnél tovább. Szerkesztve: 22 órával korábban - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Nagyon sok infót várok a filmek háza tájáról. Annál is inkább mert most ezekre kerül a fókusz elvileg. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Mandónak abszolút nem túl korai egy saját panel, akár egy publikus teaser sem. Bár utóbbira inkább nem számítok 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 19 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 19 órával korábban Kérdés, hogy jövőre lesz-e Celebration (gyorsan megnéztem, jövőre húsvét április elejére esik, másfél hónappal a Mandó premierje előtt). Ha igen, akkor én ott tudok elképzelni egy Mandó panelt, idén én nem érzem, hogy készülnének egy ilyennel. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.