Ugrás a kommentre

Star Wars Celebration Japan - Chiba 2025

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Eddig elég gyenge a felhozatal. Jacintot kivéve a bejelentett vendégek már sokszor voltak Celeben, akikért nem feltétlen éri meg elutazni a világ másik végébe. Hiányzik egy nagy durranás, akire úgy az ember igazán felkapná a fejét.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A nagyobb nevekre én is később számítanák, hiszen még a panelokat se ismerjük és szerintem a tavasz kezdetéig nem is fogják közölni őket.

Az hogy kik lehetnek ott nagyban befolyásolja szerintem az, hogy idén két filmnek is ünnepeljük az évfordulóját: az Ep7 10 éves lesz, míg az Ep3 20 éves.

Az OT-ból gondolom hoznak még színészeket (bár jó kérdés, hogy pl. Billy Dee hogy van, hiszen már a Londoni Celebrationön is nehézkesen közlekedett, hát még egy Japáni kiruccanás).

Az Ep7 miatt úgy gondolom (az eddigi "anniversary" panelekhez hasonlóan biztos vagyok benne, hogy ez a film is kapni fog egyet) a következő színészek/színésznők lehetnek a rendezvényen: Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Gwendoline Christie, Joonas Suotamo, Domhnall Gleeson és talán Adam Driver(?).

Az Ep3 miatt a következő színészek/színésznők jöhetnek szóba: Hayden Christensen, Ewan McGregor, Temuera Morrison, Ian McDiarmid, rajtuk kívül még Natalie Portman lenne óriási hír, meg nem tudom, hogy Samuel L. Jackson is megjelenik-e.

Anthony Daniels mindkettő film miatt ott lehet (meg alapból ő mindig ott van).

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:

Natalie Portman feltűnése nagyot szólna, az biztos, ráadásul erősítené azt a pletykát, hogy Padmé megjelenik az Ahsoka s2-ben.

Daisy Ridley-t már csak a jövőbeli Rey film(ek?) miatt is érdemes lenne meghívni. Akár egy, akár több filmre terveznek Rey-jel, mint meghatározó arca a jövőnek, mindenképpen promotálni kell. Persze konkrétumok nélkül csak a mosolyát nézegethetjük, de egye fene, szép mosolya van. :) 

John Boyega és Oscar Isaac meg szintén a jövőbeli Rey film(ek?) miatt lehetnének érdekesek. A jelenlétüket lehetne előjelként (is) értékelni. Mondjuk, ha bejelentenék, hogy Boyega vagy Isaac is csatlakozott a vagy akármelyik Rey-film stábjához, az szintén bíztató lenne.

Már csak azért is lenne jó valami bíztatót hallani, mert nem kicsit gáz, hogy a Londonban bejelentett filmek még Japán után is "talán elkészülnek" státuszban leledzenének, és mi nekünk még mindig csak szegény Ridley (szerintem lassan már csak megjátszott) lelkesedése lenne a kezünkben.

Hozzászólás ideje:

Így most el tudom képzelni hogy a sequel triója ott lesz a Celebrationön, bejelentve, ugyanis Boyega rendszeresen jár conokra újabban, az SWC pedig képes arra, hogy amúgy conra nem járó színész is aláíró guest legyen, tehát Daisy jelenléte sem teljesen ördögtől való.

De azért nagyon jó lenne még Hayden, és mindenekelőtt az újra a Con circuitbe visszatérő Mark Hamill. Mert összességében most még ez egy elég szegényes névsor összevetve a 2023-as lineup-pal. Valószínűleg McGregor és McDiarmid ki fog maradni (előbbi forgat, utóbbi más conon lesz), nem tudom, mi lesz a RotS 20th-el - ezért is kéne nagyon Hayden.

Hozzászólás ideje:

Ha McGregor és McDiarmid kimarad, akkor a ROTS évfordulója nagyon szegényes lesz. Bár egy Samuel L. Jackson jelenésnek örülnék. Kérdés, van-e dolga. Imádnám, ha tiszteletét tenné.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta:

Úgy néz ki, ők lesznek az utolsó bejelentett guest-ek, ami eléggé csalódást keltő a londoni banzáj 40 guestje után (most 16, abból kettő crew member). De olcsóbbak az árak többnyire, mint Londonban.

A megtakarítás elmegy az oda jutásra.

Hozzászólás ideje:
17 perccel korábban, Yoda József írta:

Miért lennének ők az utolsók?

A SW.com cikke az utolsó frissítést írta, vagyis több vendég autogrammra és fényképezkedésre nem lesz. Persze rajtuk kívül lehetnek olyanok, akik meglepetésként jelennek meg, de pusztán csak beugranak egy napra (Daisy például ilyen lehet).

Itt van a teljes lista, ki melyik nap fog autogrammot osztogatni és lehet vele fényképezkedni. A 16 vendég közül a legtöbben mindhárom nap ott lesznek, de például Diego Luna csak vasárnap fog ráérni, Doug Chiang a pénteki napot hagyja ki, Oscar Isaac péntek-szombat lesz elérhető, Rosario pedig a szombati napot hagyja ki.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A Mandó filmnek szerintem nem lesz panelja, túl korai még, majd a Lucasfilm Showcase során közölnek valamit (és talán mutatni is fognak valamit). Andor meg a Celebration után pár nappal már startol is, illetve kérdés, hogy kik is lesznek ott a sorozatból. 50/50 érzésem szerint, hogy lesz-e az Andornak valami panelja. A LS során gondolom lesz róla szó.

Ahsoka meg LS. Lehet hogy a Celebration idejére még nem is forgatnak.

Igazából a Lucasfilm Showcase ha lesz szerintem most nem lesz másfél órás. Ezeken az animációs tartalmakat nem prezentálják, csak élőszereplős tartalom van, abból meg jelenleg nem igen van mutogatnivaló 2 (talán 3?) projekten kívül. A készülő filmeket (Mandót kivéve) pár mondatban összefoglalhatják (egyik sincs olyan közel a forgatás kezdetéhez). Ha meg bejelentenek 1-2 projektet (új sorozat, Shawn Levy film), azt se fogják húzni 5 percnél tovább.

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:

Kérdés, hogy jövőre lesz-e Celebration (gyorsan megnéztem, jövőre húsvét április elejére esik, másfél hónappal a Mandó premierje előtt). Ha igen, akkor én ott tudok elképzelni egy Mandó panelt, idén én nem érzem, hogy készülnének egy ilyennel.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.