Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 20. Hozzászólás ideje: Február 20. Elképzelhetetlennek tartom, hogy az új SW mozi ne kerülne terítékre. Annál is inkább mert már az utó munkálatok zajlanak. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Február 20. Hozzászólás ideje: Február 20. 8 órával ezelőtt, Bence1997 írta: A Mandó filmnek szerintem nem lesz panelja, túl korai még, majd a Lucasfilm Showcase során közölnek valamit (és talán mutatni is fognak valamit). Andor meg a Celebration után pár nappal már startol is, illetve kérdés, hogy kik is lesznek ott a sorozatból. 50/50 érzésem szerint, hogy lesz-e az Andornak valami panelja. A LS során gondolom lesz róla szó. Ahsoka meg LS. Lehet hogy a Celebration idejére még nem is forgatnak. Igazából a Lucasfilm Showcase ha lesz szerintem most nem lesz másfél órás. Ezeken az animációs tartalmakat nem prezentálják, csak élőszereplős tartalom van, abból meg jelenleg nem igen van mutogatnivaló 2 (talán 3?) projekten kívül. A készülő filmeket (Mandót kivéve) pár mondatban összefoglalhatják (egyik sincs olyan közel a forgatás kezdetéhez). Ha meg bejelentenek 1-2 projektet (új sorozat, Shawn Levy film), azt se fogják húzni 5 percnél tovább. Szóval akkor esetlegesen a Tales of széria új évadját se tartod valószinűnek, hogy bejelentik, előzetessel együtt? A Visions 3. évadja az jön, azt tudjuk, de más animációsról semmi infó még. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: Február 20. (szerkesztve) 23 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Szóval akkor esetlegesen a Tales of széria új évadját se tartod valószinűnek, hogy bejelentik, előzetessel együtt? Egy új Tales széria bejelentését eltudom képzelni, bár hogy hol, az jó kérdés (talán lesz az idei Celebrationön egy Rebels 10 éves évforduló, ahol Filoni is részt vehet, mert tavaly volt egy összejövetel Chicagóban, de azon se ő nem volt, se Taylor, csak a többiek és Lars). Két éve pont a Klónok háborúja 15 éves évfordulóján közölte Filoni, hogy szeretett a Jedin dolgozni ezért úgy döntött, hogy csinál még többet. Valami hasonlót most is eltudok képzelni. De előzetest én nem várok. Miért? Mert a Lucasfilm rotálja eddig a Visions és a Tales szériákat. Lehet hogy végül idén a Visions mellé jön egy Tales is és akkor e sorok értelmét vesztik, de ha megnézzük minden páratlan évben kiadtak egy Visionst (2021, 2023 és idén is lesz egy), míg a páros években jöttek a mesék (2022 és 2024). Szóval e logika mentén ha lesz új Tales széria, az csak jövőre jön. És talán megint meglepetésszerűen lesz bejelentve egy előzetessel karöltve. 23 perccel korábban, Cpt. Rex írta: A Visions 3. évadja az jön, azt tudjuk, de más animációsról semmi infó még. A Celebration előtt 1 hónappal mindig kiszokták adni a rendezvény menetrendjét napra leosztva, a főbb paneleket felsorolva. Ez idén is megfog történni. A Tales szériáról 2022 április végén értesültünk (igaz, előtte már kiszivárgott egy karácsonyi ajándék képében, de senki se tudta hova tenni a dolgot, ment a találgatás), szerintem az új animációs sorozatról is hasonlóképpen értesülhetünk. Hacsak nem fognak tovább titkolózni és a menetrendben szerepel majd egy "Next Animated Series panel" és csak a rendezvény idején értesülünk a sorozat címéről. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Elképzelhetetlennek tartom, hogy az új SW mozi ne kerülne terítékre. Annál is inkább mert már az utó munkálatok zajlanak. Nem is azt mondom, hogy nem lesz szó a Mandó filmről. Csupán nem gondolom, hogy egy külön panelt fog kapni. A Lucasfilm Showcase bőven elegendő lehet a filmnek. Szerkesztve: Február 20. - Bence1997 Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: Február 21. Hozzászólás ideje: Február 21. (szerkesztve) 2025. 02. 20. - 9:41, Yoda József írta: Ha valaminek lesz saját panelja, az az Andor meg a TMAG lesz, nem az Ahsoka. Annak túl korán van. A szokásos Lucasfilm Showcase-en lehet szó az Ahsokáról. Azt is írtam, hogy 1. évad recap panel is lehet, volt ilyen az Obi-Wan és az Andor esetében is legutóbb 2023-ban. Most pedig lényegében az Ahsokából lesz talán a legtöbb vendég. Rosario, Hayden, Anthony Daniels, és valószínűleg Filoni és Favreau is jelen lesz a Celebration-ön. De egyébként egy külön Mando+ panel sincs kizárva, ami szintén volt már korábban, akkor pedig még Temuera is becsatlakozhat. 2025. 02. 20. - 9:29, Ody Mandrell írta: Ott leszel? Most már minden valószínűség szerint igen. 2025. 02. 20. - 15:39, Bence1997 írta: Kérdés, hogy jövőre lesz-e Celebration (gyorsan megnéztem, jövőre húsvét április elejére esik, másfél hónappal a Mandó premierje előtt). Ha igen, akkor én ott tudok elképzelni egy Mandó panelt, idén én nem érzem, hogy készülnének egy ilyennel. Külön Mando panel lehet, hogy nem lesz, de már a mozifilmből osztottak meg anyagot korábban is, így valószínűleg most is jönni fog egy trailer, ha nem is nyilvánosan. Egyébként érzásem szerint jövőre nem lesz Star Wars Celebration, hanem 2027-ben lesz csak, nyilvánvalóan Amerikában. Egymás utáni években nem volt még Celebration Amerikában, talán a 2020-as lett volna, de az elmaradt a Covid miatt. Az 50. évforduló miatt pedig a 2027-es tutira Amerikában lesz. Azt tudom még akár elképzelni, hogy vagy egy teljesen új országban, új kontinensen lesz, vagy ismét Európában, Londonban, vagy akár Németországban. De Párizst sem zárnám ki. Bár azért ezek a találgatások is merésznek hangzanak - inkább arra tennék, hogy nem lesz 2026-ban. Amúgy egy párizsi Celebration szerintem érik a Disneyland miatt, de ezt inkább csak 27 után tudom elképzelni. Szerkesztve: Február 21. - IndianaAndrisSolo 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 21. Hozzászólás ideje: Február 21. 13 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: Most már minden valószínűség szerint igen. Gratulálok! Te vagy a harmadik ismerős innen, aki kint lesz. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 24. Hozzászólás ideje: Február 24. 5 perccel korábban, Bence1997 írta: Hát a Celebration-ön tényleg ki kell teríteniük a lapjaikat. Az év második fele konkrétan üres, két könyv és a Visions az egyedüli tartalmak - legalábbis jelen állás szerint, ja meg a jelenleg bejelentett 3 ongoing képregény. Az utóbbi időben sok embert toboroztak az animációs stúdiójukba, remélem látjuk ennek az eredményét. Szerintem be fognak jelenteni egy animációs sorozatot, ami az év második felében startol (itt nem Tales of szintre gondolok, hanem TBB, TCW, Rebels kaliberre) 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 24. Szerző Hozzászólás ideje: Február 24. (szerkesztve) 2025. 02. 21. - 20:35, IndianaAndrisSolo írta: Külön Mando panel lehet, hogy nem lesz, de már a mozifilmből osztottak meg anyagot korábban is, így valószínűleg most is jönni fog egy trailer, ha nem is nyilvánosan. Egyébként érzásem szerint jövőre nem lesz Star Wars Celebration, hanem 2027-ben lesz csak, nyilvánvalóan Amerikában. Egymás utáni években nem volt még Celebration Amerikában, talán a 2020-as lett volna, de az elmaradt a Covid miatt. Az 50. évforduló miatt pedig a 2027-es tutira Amerikában lesz. Azt tudom még akár elképzelni, hogy vagy egy teljesen új országban, új kontinensen lesz, vagy ismét Európában, Londonban, vagy akár Németországban. De Párizst sem zárnám ki. Bár azért ezek a találgatások is merésznek hangzanak - inkább arra tennék, hogy nem lesz 2026-ban. Amúgy egy párizsi Celebration szerintem érik a Disneyland miatt, de ezt inkább csak 27 után tudom elképzelni. Én pont Párizst hoznám fel, mint lehetséges helyszín. A Disneyland nagymértékben segítené ezt a lépést. Persze én se merem kijelenteni, hogy jövőre lesz Celebration, pláne, hogy jövőre újra lesz D23, ahol minden bizonnyal valamilyen szinten képviseltetni fogja magát a Lucasfilm. Plusz nem tudom hogy jövőre mikorra raknák a rendezvényt. Ugye a húsvétot felvetettem, az másfél hónappal a Mandó film előtt lesz, de lehet egy újabb nyári Celebration is újra visszajön. De erről ráérünk tényleg akkor beszélni, ha a záróceremónián is túlvagyunk, ott megtudjuk, hogy mikor lesz a következő. 2027-ben szinte biztos vagyok. 2 órával ezelőtt, Yoda József írta: Szerintem be fognak jelenteni egy animációs sorozatot, ami az év második felében startol (itt nem Tales of szintre gondolok, hanem TBB, TCW, Rebels kaliberre) Én is erre gondolok. Talán már a címét is megtudjuk jövő hónapban, amikor kikerül a menetrend. Általában 1 hónappal a nyitónap előtt közlik, szóval március 18-án meglátjuk mi lesz. Szerkesztve: Február 24. - Bence1997 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Február 26. Hozzászólás ideje: Február 26. 2025. 02. 24. - 21:25, Bence1997 írta: Én pont Párizst hoznám fel, mint lehetséges helyszín. A Disneyland nagymértékben segítené ezt a lépést. Nagyon bírnék egy párizsi Celebration-t 2027-ben. Európán belül szvsz a legjobb választás lenne London után, ahol már kétszer volt. Vive la guerre des étoiles! De ha nem 27-ben, akkor 28-ban is jó lesz, egye fene. Erre még biztosan elmennék, s talán a fórumtársak közül is csatlakoznának páran. 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 26. Hozzászólás ideje: Február 26. Szerintem telne vagy 30 másodpercbe meggyőzni engem, hogy csatlakozzak. 2 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: Február 26. Hozzászólás ideje: Február 26. 2 órával ezelőtt, Pildi írta: De ha nem 27-ben, akkor 28-ban is jó lesz, egye fene. Erre még biztosan elmennék, s talán a fórumtársak közül is csatlakoznának páran. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Szerintem telne vagy 30 másodpercbe meggyőzni engem, hogy csatlakozzak. Egyszer megbeszéltük, hogy ha nem jön közbe semmi egetrengető, mi hárman megyünk a következő európaira 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Február 26. Hozzászólás ideje: Február 26. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Én nem mennék. De ha Dél-Afrikában lenne, meggondolnád? 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: Március 4. A panelekre foglalások lassan elkezdődnek. Ki is hirdettek 4-et: Panels available for reservations are: Friday | The Mandalorian & Grogu Saturday | Andor A Star Wars Story Saturday | Ahsoka Sunday | First Look: Star Wars: Visions Volume 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 4. Hozzászólás ideje: Március 4. Most akkor ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy nem lesz Lucasfilm Showcase? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 4. Hozzászólás ideje: Március 4. Ami valljuk meg elég nagy negatív meglepetés lenne. A Mando és Grogu még több, mint egy évre van és máris kap egy egész panelt. Előzetesre nem számítanék ekkora időtávban, szóval ez megint annak lesz érdekes akik ott lesznek. Mármint mozgóképes szempontból. Nem tudom, de csak én érzem szegényesnek a felhozatalt? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: Március 4. (szerkesztve) Nyilván a teljes listát majd csak két hét múlva fogjuk megtudni (általában akkortájt szokták kiadni a fullost), lehet ott már szerepelni fog az is, viszont ha belegondolok: mivel töltenék ki az általában 90 percet? Mivel az animációs projektekről sose beszélnek az ilyen Showcasen, így most se változtatnának ezen. És a többi? - Andor --> saját panelt kap, illetve napokra lesz a premier, annyira újat már nem fognak mutogatni - Ahsoka 2. évad --> minden bizonnyal a Celebrationig már elkezdődik a forgatás, de mivel lesz saját panelja, megint csak minimális szereplés lehet, hovatovább szerintem megismétlik a 2022-es esetet, ahol szintén az volt, hogy 3 hete forgattak, de egy apró infócskát elárult Filoni, meg ugye egy színfalak mögötti videót is bemutatott + Natasha is be lett mutatva a közönségnek. - új élőszereplős sorozat 2027-re --> ezt simán letudják zavarni 1-2 perc alatt, elég egy cím+készítő bejelentés és kész - Mando & Grogu --> saját panelt kap, de meg lennék lepődve, ha olyan bőbeszédűek lennének. Ha meg kapunk előzetest pénteken, nagyba teszek rá, hogy a tavalyi D23 előzetes lesz, talán néhány plusz jelenettel megspékelve. - Shawn Levy film --> mivel Kennedy ezt a filmet jelölte meg, ami a Mando után fog érkezni, egy bejelentés jöhet róla, de ez se tudom, hogyan lehetne elhúzni 4-5 percnél tovább. A többi filmről meg nem is beszélek, talán a Sharmeen film lehet még érdekes, de ott se érzem azt, hogy nagyon előrébb tartanának. Mangold-Filoni még korai, Simon Kingberg is korai, bár megemlíthetik. Szerkesztve: Március 4. - Bence1997 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 4. Hozzászólás ideje: Március 4. (szerkesztve) Lesznek még panelek bejelentve, de ugye ezek elvileg az adott napok legnagyobb paneljai, ezért gondolom, hogy akkor showcase nem lesz Szerkesztve: Március 4. - Yoda József Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 15. Hozzászólás ideje: Március 15. (szerkesztve) Kinn vannak a penelek és a menetrend: https://www.starwarscelebration.com/en-us/explore-the-event/panels.html#/panels-eng/byHour A legfontosabbak: Péntek: The Mandalorian and Grogu: Join Jon Favreau, Dave Filoni and special guests for a sneak peek at what’s to come for the Mandalorian and Grogu on their biggest adventure yet, this time on the big screen and in theaters in 2026 - ezek szerint valamiféle betekintés lesz a filmbe, meglátjuk publikus-e Lucasfilm Animation’s 20th Anniversary: Join Dave Filoni (Chief Creative Officer) and Athena Portillo (Vice President, Animation Production) as we celebrate 20 years of Lucasfilm Animation’s critically acclaimed stories and beloved characters including a sneak peek at what’s to come - ezek szerint megtudjuk, mi lesz a következő animációs sorozat Szombat: Andor A Star Wars Story: Join creator and executive producer Tony Gilroy, executive producer Diego Luna and cast for a sneak peek at the final season of ANDOR. - betekintés az Andor 2. évadába Ahsoka: Join Dave Filoni and special guests as we look back at the first season of Ahsoka. - Visszatekintés az Ahsoka 1. évadára A Conversation with Oscar Isaac: Happy beeps here, buddy! On the 10th anniversary of Star Wars: The Force Awakens, Oscar Isaac takes the stage to look back at his time portraying ace pilot Poe Dameron. Bit Reactor Developer Panel featuring Respawn Entertainment and Lucasfilm Games: Join Bit Reactor, along with Respawn Entertainment and Lucasfilm Games, for a first look at a new Star Wars turn-based tactics game. Vasárnap meg ahogy láttam a Visions 3. évadáról fog szólni Hát mit ne mondjak, elég szegényes felhozatal. Ezek szerint az élőszereplős sorozatoktól tényleg búcsút veszünk egy időre Szerkesztve: Március 15. - Yoda József 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 15. Hozzászólás ideje: Március 15. Tényleg volt már erősebb felhozatal is. Ezek közül egyértelműen a Mandi film és az új animáció sorozat a legvárósabb (plusz az Andor második évada). Szerintem az animációs sorozat előzetese publikus lesz, és azt fogjuk kapni az Andor után. A mando már jobb kérdés. Jó lenne valami meglepetés, meglátjuk. Továbbra se értem ezt a Visiont minek erőltetik ennyire. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 15. Szerző Hozzászólás ideje: Március 15. (szerkesztve) Pont a napokban elmélkedtem azon, hogy miképp fogják az új animációs sorozatot bejelenteni és eszembe jutott, hogy idén 20 éves a Lucasfilm Animation. Milyen lenne, ha megünnepelnék a múltját (TCW, Rebels, Resistance), jelenét (TBB, Tales szériák) és a jövőből kapnánk egy betekintést. Úgy néz ki az elmélkedésem bejött. Van itt még több érdekesség is, az időpontok magyar időben kifejezve: Péntek (Április 18): - The Mandalorian & Grogu (2:00-3:00) --> Favreau és Filoni mellett felfog tűnni néhány vendég, hogy a filmről beszéljenek. TALÁN lesz bemutatva valamit, amit mi is láthatunk. De egyelőre 50/50, hogy publikus lesz-e, vagy sem. - Lucasfilm Publishing: Magna Mania (4:00-5:00) --> A mangákról lesz szó, lesznek bejelentések. Gondolom a korábban bejelentett Path of the Lightsaber is itt lesz bemutatva. - Light and Magic (5:00-6:00) --> A 2. évadról lesz szó. - Lucasfilm Publishing (6:00-7:00) --> Az előzményektől a folytatásokig lesz itt minden, de persze a Köztársaság Fénykora lezárásáról is szó lesz. Adam Christopher, Tessa Gratton, Marc Guggenheim, Lydia Kang, Ethan Sacks, Phil Szostak, Alyssa Wong és C.B. Cebulsky lesznek jelen. - Lucasfilm Animation 20 (7:30-8:30) --> 20 éves évforduló a stúdió múltjáról és jelenéről. Valamint betekintést a jövőbe. - Doug Chiang: Designing the World of SKELETON CREW (9:00-10:00) --> Doug mindig érdekességeket oszt meg a sorozatokról. Régebben beszélt a Mandóról, az Obi-wanról, stb. Most is érdekességeket fogunk kapni, gondolom én. Szombat (Április 19): - Andor (2:00-3:00) --> Betekintő a 2. évadba. - Ahsoka (5:00-6:00) --> Filoni és a többi vendég visszatekint az első évadra. Tippem szerint egy aprócska 2. évados infócsokrot azért megosztanak majd a panel végefelé. - A Conversation with Oscar Isaac (6:45-7:45) --> A TFA 10. évfordulója alkalmából Oscar beszélni fog a karakteréről. - Bit Reactor Developer Panel featuring Respawn Entertainment and Lucasfilm Games (8:30-9:30) --> A videójátékokról lesz szó, méghozzá a körökre osztott taktikai játékról. Vasárnap (Április 20): - First Look: Star Wars Visions Volume 3. (2:00-3:00) --> A 3. évadról lesz szó, betekintés az évadba a készítő stúdiókkal. - ILM Presents The Mandalorian and Beyond: Behind the Scenes of The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Ahsoka and More (4:00-5:00) --> John Knoll és a többiek az Új Köztársaság korszakának színfalak mögötti dolgairól fog beszélni. - The Fett Family (5:00-5:45) --> Daniel Logan és Temuera Morrison kap egy közös panelt, hogy a Fett családról beszéljenek. - The Heroic Sidekicks of Star Wars (5:00-6:00) --> Ahmed Best, Anthony Daniels és Alan Tudyk fognak beszélni a karaktereikről. - FIFTY YEARS OF MAGIC: Celebrating the Legacy of Industrial Light & Magic (6:00-7:00) --> Az ILM 50 éves megünneplése, miket értek el eme évtizedek alatt. - Closing Ceremony (7:30-8:00) --> A záróceremónia. Itt fogjuk megtudni majd, hogy mikor és hol lesz a következő Celebration. Szerkesztve: Március 15. - Bence1997 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 15. Hozzászólás ideje: Március 15. Szerintem a mando csak exkluzív lesz, de meglátjuk. Valami nagy durranást prezentálni kellene, de még így is baromi messze a premier. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 15. Szerző Hozzászólás ideje: Március 15. Na közben fentebb kiírtam a magyar időket és a szerintem fontosabb paneleket. Hát picit többre számítottam így 2 éves "éheztetés" után, no mind1. Az érdekes, hogy most nem fognak évfordulókkal szórakozni, mint az eddigi Celebrationök esetében (2017 - 40 év, 2019 - TPM 20, 2022 - AOTC 20, 2023 - ROTJ 40). Bár Oscar a TFA 10 éves évfordulója miatt lehet ott, de rajta kívül úgy tűnik nem igen lesz más vendég. A ROTS megemlékezését se látom, bár azt hiszem itt írták korábban, hogy se Ian, se Ewan nem ér rá. Hát ez van. Gondolom mint legutóbb, így a mostani nagyobb panelek se lesznek közvetítve. Remélem azért az Animationt fogják. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 15. Hozzászólás ideje: Március 15. Jacinto miben fog szerepelni? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 15. Szerző Hozzászólás ideje: Március 15. Az alábbi oldal alapján csupán csak vendégeskedik, lehet vele fotózkodni és autogramot fog adni. https://www.starwarscelebration.com/en-us/explore-the-event/guests.html#/artist/manny-jacinto 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 15. Hozzászólás ideje: Március 15. Lesz vajon most a főbb panelekről live stream? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 15. Hozzászólás ideje: Március 15. A Mandóról szerintem lesz. Azt kell most legjobban köztudatban tartani. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 15. Szerző Hozzászólás ideje: Március 15. Ha valamit megtanultunk az előző két Celebration alatt az az, hogy ne számítsunk arra, hogy az első fontosabb paneleket közvetítik. Lesznek szelektálva panelek, amiket majd közvetítenek, de az első panelek nem lesznek prezentálva számunkra. Ha tippelnem kéne, ezek lesznek streamelve: Péntek: - Light & Magic 2. évad - Doug Chiang: Designing the Worlds of SKELETON CREW Szombat: - A Conversation with Oscar Isaac - Bit Reactor játék Vasárnap: - The Fett Family VAGY The Heroic Sidekicks of Star Wars - Záróceremónia Marad majd az internet a számunkra, hogy megtudjuk, mik is történnek a fontosabb paneleken. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 15. Hozzászólás ideje: Március 15. 2 perccel korábban, Bence1997 írta: Ha valamit megtanultunk az előző két Celebration alatt az az, hogy ne számítsunk arra, hogy az első fontosabb paneleket közvetítik. Lesznek szelektálva panelek, amiket majd közvetítenek, de az első panelek nem lesznek prezentálva számunkra. Felvételről se adták a fő panelt? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 15. Szerző Hozzászólás ideje: Március 15. (szerkesztve) 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Felvételről se adták a fő panelt? Egyik fő panelt se adták le felvételről. A legtöbb, amit tettek az a legutóbbi Celebrationnél volt, ahol egy highlightot tettek közzé a Showcase és az Ahsoka panelekről (másfél percesek voltak maximum). Most se számítok többre. A streamek amúgy mindig akkor kezdődtek el, amikor az első panelek végetértek. Szerkesztve: Március 15. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 23. Hozzászólás ideje: Március 23. (szerkesztve) Itt vannak a panelek szépen sorjában szedve. Szerkesztve: Március 23. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.