Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 07:10 Hozzászólás ideje: Tegnap 07:10 Eddig elég gyenge a felhozatal. Jacintot kivéve a bejelentett vendégek már sokszor voltak Celeben, akikért nem feltétlen éri meg elutazni a világ másik végébe. Hiányzik egy nagy durranás, akire úgy az ember igazán felkapná a fejét. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Tegnap 08:36 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:36 A nagyobb vendégeket később szokták bejelenteni, nem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 09:11 Hozzászólás ideje: Tegnap 09:11 Lehetséges, nem tudom. Még van három hónap. Mondjuk egy Natalie Portman nagyot szólna. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Tegnap 09:49 Hozzászólás ideje: Tegnap 09:49 Hayden is biztos ott lesz Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 09:59 Szerző Hozzászólás ideje: Tegnap 09:59 (szerkesztve) A nagyobb nevekre én is később számítanák, hiszen még a panelokat se ismerjük és szerintem a tavasz kezdetéig nem is fogják közölni őket. Az hogy kik lehetnek ott nagyban befolyásolja szerintem az, hogy idén két filmnek is ünnepeljük az évfordulóját: az Ep7 10 éves lesz, míg az Ep3 20 éves. Az OT-ból gondolom hoznak még színészeket (bár jó kérdés, hogy pl. Billy Dee hogy van, hiszen már a Londoni Celebrationön is nehézkesen közlekedett, hát még egy Japáni kiruccanás). Az Ep7 miatt úgy gondolom (az eddigi "anniversary" panelekhez hasonlóan biztos vagyok benne, hogy ez a film is kapni fog egyet) a következő színészek/színésznők lehetnek a rendezvényen: Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Gwendoline Christie, Joonas Suotamo, Domhnall Gleeson és talán Adam Driver(?). Az Ep3 miatt a következő színészek/színésznők jöhetnek szóba: Hayden Christensen, Ewan McGregor, Temuera Morrison, Ian McDiarmid, rajtuk kívül még Natalie Portman lenne óriási hír, meg nem tudom, hogy Samuel L. Jackson is megjelenik-e. Anthony Daniels mindkettő film miatt ott lehet (meg alapból ő mindig ott van). Szerkesztve: Tegnap 10:00 - Bence1997 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Tegnap 14:50 Hozzászólás ideje: Tegnap 14:50 Natalie Portman feltűnése nagyot szólna, az biztos, ráadásul erősítené azt a pletykát, hogy Padmé megjelenik az Ahsoka s2-ben. Daisy Ridley-t már csak a jövőbeli Rey film(ek?) miatt is érdemes lenne meghívni. Akár egy, akár több filmre terveznek Rey-jel, mint meghatározó arca a jövőnek, mindenképpen promotálni kell. Persze konkrétumok nélkül csak a mosolyát nézegethetjük, de egye fene, szép mosolya van. John Boyega és Oscar Isaac meg szintén a jövőbeli Rey film(ek?) miatt lehetnének érdekesek. A jelenlétüket lehetne előjelként (is) értékelni. Mondjuk, ha bejelentenék, hogy Boyega vagy Isaac is csatlakozott a vagy akármelyik Rey-film stábjához, az szintén bíztató lenne. Már csak azért is lenne jó valami bíztatót hallani, mert nem kicsit gáz, hogy a Londonban bejelentett filmek még Japán után is "talán elkészülnek" státuszban leledzenének, és mi nekünk még mindig csak szegény Ridley (szerintem lassan már csak megjátszott) lelkesedése lenne a kezünkben. 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.