Ugrás a kommentre

Star Wars Celebration Japan - Chiba 2025

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Eddig elég gyenge a felhozatal. Jacintot kivéve a bejelentett vendégek már sokszor voltak Celeben, akikért nem feltétlen éri meg elutazni a világ másik végébe. Hiányzik egy nagy durranás, akire úgy az ember igazán felkapná a fejét.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A nagyobb nevekre én is később számítanák, hiszen még a panelokat se ismerjük és szerintem a tavasz kezdetéig nem is fogják közölni őket.

Az hogy kik lehetnek ott nagyban befolyásolja szerintem az, hogy idén két filmnek is ünnepeljük az évfordulóját: az Ep7 10 éves lesz, míg az Ep3 20 éves.

Az OT-ból gondolom hoznak még színészeket (bár jó kérdés, hogy pl. Billy Dee hogy van, hiszen már a Londoni Celebrationön is nehézkesen közlekedett, hát még egy Japáni kiruccanás).

Az Ep7 miatt úgy gondolom (az eddigi "anniversary" panelekhez hasonlóan biztos vagyok benne, hogy ez a film is kapni fog egyet) a következő színészek/színésznők lehetnek a rendezvényen: Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Gwendoline Christie, Joonas Suotamo, Domhnall Gleeson és talán Adam Driver(?).

Az Ep3 miatt a következő színészek/színésznők jöhetnek szóba: Hayden Christensen, Ewan McGregor, Temuera Morrison, Ian McDiarmid, rajtuk kívül még Natalie Portman lenne óriási hír, meg nem tudom, hogy Samuel L. Jackson is megjelenik-e.

Anthony Daniels mindkettő film miatt ott lehet (meg alapból ő mindig ott van).

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:

Natalie Portman feltűnése nagyot szólna, az biztos, ráadásul erősítené azt a pletykát, hogy Padmé megjelenik az Ahsoka s2-ben.

Daisy Ridley-t már csak a jövőbeli Rey film(ek?) miatt is érdemes lenne meghívni. Akár egy, akár több filmre terveznek Rey-jel, mint meghatározó arca a jövőnek, mindenképpen promotálni kell. Persze konkrétumok nélkül csak a mosolyát nézegethetjük, de egye fene, szép mosolya van. :) 

John Boyega és Oscar Isaac meg szintén a jövőbeli Rey film(ek?) miatt lehetnének érdekesek. A jelenlétüket lehetne előjelként (is) értékelni. Mondjuk, ha bejelentenék, hogy Boyega vagy Isaac is csatlakozott a vagy akármelyik Rey-film stábjához, az szintén bíztató lenne.

Már csak azért is lenne jó valami bíztatót hallani, mert nem kicsit gáz, hogy a Londonban bejelentett filmek még Japán után is "talán elkészülnek" státuszban leledzenének, és mi nekünk még mindig csak szegény Ridley (szerintem lassan már csak megjátszott) lelkesedése lenne a kezünkben.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.