Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 2. Hozzászólás ideje: 2023. Május 2. (szerkesztve) 1. rész - Sith Írta: Rodrigo Blaas Rendezte: Rodrigo Blaas Helyszín: - Szereplők: Lola - Úrsula Corberó Kutu mester - Luis Tosar Érdekességek - Az El Guiri szerint, számos kihatás figyelhető meg ebben az epizódban, többek között Miro, Picasso és Monet munkássága, vagy az amerikai expresszionizmus és az UPA rajzfilmek. - A "Lola" nevet az Ursula Corberóval való egyeztetés után választották a főszereplő karakternek. A színésznőnek ez az egyik kedvenc neve. - Luis Tosar hangját, aki a Mestert szólaltatja meg, egy festő maszk viselése közben vették fel. - A Sith Mester fénykardja a La Tizona alapján készült, amely egy El Cid által hordott középkori kard. - A hangár külső megjelenését azok a klasszikus háztetők és épületek ihlették, amelyeket Madridban és számos más spanyol városban lehet látni. Concept Art galéria View post on imgur.com Szerkesztve: 2023. Augusztus 11. - Ody Mandrell Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Május 4. Hozzászólás ideje: 2023. Május 4. Az animáció különlegessége és a zene tetszett, de a "történet" (ha van olyan egyáltalán) végtelenül sablonos és átlagos. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Május 4. Hozzászólás ideje: 2023. Május 4. Szerintem az évad leggyengébb darabja. A látvány egyedi, de azon túl nincs benne semmi. 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Május 4. Hozzászólás ideje: 2023. Május 4. Nagyon tetszett ennek az epizódnak a rajzstílusa, formavilága, ahogy megalkották a helyszíneket, karaktereket, járműveket, fegyvereket. Különösen az az űrhajó tetszett a végén, amivel elhagyta a bolygót, de ezek az átdizájnolt fénykardok is jól sikerültek. Az egész részben a legjobb talán mégis az volt, ahogy a színekkel játszottak. Legyen szó akár az alkotói szabadságról a festékkel, vagy ahogy nyomatékot adtak egy-egy jelenetnek a vágásoknál, ahogy teljesen megváltozott a színvilág és fény - sötétség összecsapásánál is remekül nézett ki ez a koncepció. Sajnos a hősnőről, az előtörténetéről és az egész konfliktusról nem túl sokat árult el ez a röpke betekintés, leginkább a homályban maradt számomra a sztori mikértje, de a hangulat, amit átadott, szépen illusztráltan az nagyon tetszetős volt. Nem tudom ezeknél a mini-epizódoknál volt e időkorlát megszabva nekik, de itt még elfért volna egy 10 perc simán. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Május 4. Hozzászólás ideje: 2023. Május 4. Hát hát ez eléggé gyengusra sikerült történetileg és karakterileg. Az animáció nagyon szép volt és próbálták vele eladni ezt a festős vonalat, de nem igazán sikerült. 5/10 így elsőre. Ennél jóval mélyebb is lehetett volna ez. Ennél jobbakra számítok. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Május 6. Hozzászólás ideje: 2023. Május 6. 2023. 05. 04. - 19:49, kudar írta: Hát hát ez eléggé gyengusra sikerült történetileg és karakterileg. Az animáció nagyon szép volt és próbálták vele eladni ezt a festős vonalat, de nem igazán sikerült. 5/10 így elsőre. Ennél jóval mélyebb is lehetett volna ez. Ennél jobbakra számítok. Nem értek egyet. Pont hogy egyedi részt alkottak. Ennél a résznél ráadtam a HDR-t is, nekem nagyon tetszett. De itt most az egész évad tetszett, nem úgy mint az 1. évad esetében. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Május 10. Hozzászólás ideje: 2023. Május 10. Wow. Tetszett nagyon. Elsősorban persze a látvány. Sosem láttam még ehhez fogható látványt animációs alkotásban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 11. Elkészült a komplett guide. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.