Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Jelentkezem Tényleg, mi van, ha az utolsó kört Obi1 vagy én nyerem meg, mert mindenki más kiesett már, és csak m ketten vagyunk? Elmarad a döntő?
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hát ilyenbe még nem gondoltam bele, de ha ebben a harmadik fordulóban már csak ketten maradtok, tényleg értelmetlen tovább folytatni ezt a fordulót, és onnantól kezdődhet a döntő.
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Én is szeretnék jelentkezni.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Én is szeretnék jelentkezni. Hohóóóó! Újra köztünk a jó öreg Gunray mester.
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hohóóóó! Újra köztünk a jó öreg Gunray mester. Muszáj volt... A közelgő sorozat és film felébresztett álmomból, hogy visszatérjek a valóságba, a Star wars világába
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Muszáj volt... A közelgő sorozat és film felébresztett álmomból, hogy visszatérjek a valóságba, a Star wars világába Üdvözöllek, örülök hogy új játékosként csatlakozol hozzánk! kis off: ismerős az érzés, most hétvégén a Diablo III bejelentése hozott még így lázba engem.
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. (szerkesztve) Ezennel lezárom a jelentkezést. A játékosokat ABC sorrendben alább bogarászhatjátok át! Az Erő legyen mindegyikkel! Végső játékoslista ABC sorrendben: Donát Dzséjt frenkie kolmilan Lara Strong lokatelli Nute Gunray Obi1 Ody Mandrell Pildi Rog A játék start meg legyen mondjuk a holnap esti órák körül, körülbelül 9 fele. Szerkesztve: 2008. Július 4. - Coce_Plant
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. John Rambo nem jelentkezhet?
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. AZ első fordulóban is tettünk kivételt, akkor nem lenne fair, ha most nem tennénk. Jelentkezhet. De a jövőben mostantól vérkomoly lesz a határidős jelentkezés, mert úgy tűnik akkor, hogy nincs is komoly jelentősége... Szóval ilyen esetek már nem lesznek.
Ajánlott hozzászólás