Donát Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Szavazás megnyílik: Május 10, szerda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 10, 2023 Author Share Posted May 10, 2023 Megnyílt a szavazás. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Plo Koon a kezdetektől fogva a kedvenc jedim, nem is kérdés. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Lehet simp vagyok, de Bix 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 10, 2023 Author Share Posted May 10, 2023 Korábban begyűjtött szavazatok: Plo Koon - 35 Bix Caleen - 0 Valin Hess - 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Nem vagyok meglepődve, hogy Plo Koon vezet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Plo Koon nálam kiesik, sosem került hozzám közel. A filmekben csak egy biodíszlet, semmivel sincs több funkciója, mint a Royal Guardoknak. A TCW-ben több szerepet kapott, szimpatikus is volt, de még így is csak tucat-Jedinek érzem. Bix szép nő, és ha szépségversenyben mérettetné meg magát ez a három, gondolkodás nélkül rá szavaznék. Karaktere érdekesen indul, mint zuglázadó, és néhány jel arra mutat, hogy sötét múltja van. Ugyanakkor az Andor első évada végül nem igazán bontotta ki a karaktert, és inkább eszközként használták a Birodalom kegyetlenségének prezentálására. De még így is Plo Koon fölé kerekedik. Valin Hess sem egy nagy karakter, ugyanakkor nagyszerű partner abban a beszélgetésben, ami a Star Wars egyik legjobb diskurzusa. A fickó félelmetes módon testesíti meg a Birodalom összes negatív tulajdonságát: a lelketlenséget, az arroganciát, az erőszakosságot és a vak ostobaságot. És bár csak ebben az egy jelenetben szerepel a csávó, számomra sokkal emlékezetesebb lett, mint Plo Koon vagy Bix. Éppen ezért rá szavazok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Valin remek szerep, de csak egy jelenet. Bix nekem nem elég combos karakter pedig szépek a combjai. Szóval Plo Koon. Élősszereplősben ő is elég senki, a TCW-ban viszont már szépen teljesít és az ősi Jedi Power Battles-t sose felejtem el, és az ottani sárga kardját sem! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 1 órával korábban, csoli1138 írta: Az ősi Jedi Power Battles-t sose felejtem el, és az ottani sárga kardját sem! Nekem is azóta nagy kedvenc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 3 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Nekem is azóta nagy kedvenc! Örülök, hogy valaki tudja miről beszélek. Nem volt annyira népszerű. De mi nagyon imádtuk. A betanulható kombó listák a karakterekhez. De tényleg...sárga kard 99-ben? 20 évbe telt egy cameo a nagyvásznon, ha a templomőröket leszámíthatjuk.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Nálam is Plok a nyerő, a TCW-ben emlékezetesre sikerült. Nem mellékesen a kevés normális Jedik egyike. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 11, 2023 Author Share Posted May 11, 2023 A hivatalos végeredmény: Plo Koon - 13 Bix Caleen - 2 Valin Hess - 3 Plo Koon simán behúzta és összesen a 2. selejtezős győzelmét aratta. Eddig összesen 48 pontot szerzett a játékok történetében. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts