Ugrás a kommentre

Group 25: Admiral Ackbar, Nien Nunb, Carson Teva


Donát

Star Wars Winter Madness Group 25  

20 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?

    • Admiral Ackbar
    • Nien Nunb
      0
    • Carson Teva

A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

Egyelőre gondban vagyok. Ackbar sosem volt a szívem csücske, de azért a jelentősége nagyobb mint a másik két karakternek. Nien Nunb maszkja nekem mindig túl fura volt, így sosem lopta be magát a szívembe. Hármuk közül Carson Teva a legszimpatikusabb, de lehet csak azért mert ember (bocsi a rasszizmusért), így könnyebben tudok vele azonosulni.

 

Ezen még gondolkodnom kell. :hmm:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Egyik kedvenc jelenetem az EP6-ból Ackbarhoz kötődik (és az nem az it's a trap), így rá megy a szavazatom. Viszont akkor sem lennék szomorú, ha Teva győzne. Nien Nunb hozzájuk képest esélytelen.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az Ackbar "kultuszt" igazából sose értettem. Volt pár mondata a Jediben, szimpatikus is volt de ennyi nem elég, hogy pl. megverje Carson Tevát! Szimpatikus karaktert, akiben megvan a kellő aggódás és józanság, hogy megérezze a nagyobb összefüggéseket. A történetének ráadásul még nincs vége. Nien Nunb a harmadik induló. :P 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Gondolkodás nélkül Teva. Emlékszem, volt, aki hisztizett, mert Nien Nunb félig-meddig off-screen halt meg, mintha legalábbis jelentős szereplő lenne. Pedig ő csak az a béka Lando mellett. Emberi szövege sincs, és csak és kizárólag azért létezik, hogy az endori csatában Landónak legyen kihez beszélnie. Hangos biodíszlet, se több, se kevesebb. Az ep7-9-ben meg pusztán fan service. Nem rossz, van ott helye, de a fan service-ek népes sorában szerintem a legjelentéktelenebb. Ő a béka az X-szárnyúban, a totál felesleges Tantive IV-en, vagy a Millennium Falconon a tömegjelenetben. Annyira jelentéktelen, hogy miközben ezt írtam, az előzőekben eredetileg úgy fogalmaztam, hogy az ep7 és 9-ben, mert elfelejtettem, hogy az ep8-ban is cameozik. Úgy néha feltűnik a semmiből, és oda is tűnik el.

 

Ackbar admirális számomra nem sokkal több számomra. A szerepe nyilván több, szimpatikus figura is (neki legalább van jelleme Ninennel ellentétben), ugyanakkor, ha rajta múlott volna, az endori csatát a Lázadók Szövetsége simán feladta volna. Ami nem csak azt jelentett volna, hogy az Uralkodó nyer és a Halálcsillag II felépül, terrorba és örök sötétségbe taszítva a Galaxist, de a holdon harcolókat is magára hagyta volna, hiszen az erősítés az U-szárnyúakkal csak a pajzs felrobbanása után landolhatott. Szóval ilyen téren azért Ackbar nekem mégsem olyan szimpatikus.

 

Carson Teva viszont simán viszi itt a prímet. Megjelenésében is bizalomgerjesztő ember, és nagyon gyakorlatias figura. Olyan köztársasági tiszt, amilyennek mindenkinek lennie kéne az új Köztársaságban. Segít, ha arról van szó, megbocsát, ha látja, van miért. Nem kötözködik feleslegesen (gondolok itt arra, hogy amikor Din megpattant az N1-gyel a Tatooine fölött, lebeszélte a hadnagyot arról, hogy jelentsék), és túllát a Köztársaság határain - talán azért, mert részint ott dolgozik. Látja, hogy valami baj van, talán az elsők között figyelt fel erre. És igyekszik tenni valamit, valamennyire a saját hatáskörén belül, de ha itt falakba ütközik, azon kívülre merészkedik. Én sem kétlem, hogy harmadik évadbeli szerepe eredetileg Cara szerepe lett volna, de őszintén szólva, így utólag tetszik a csere. Dune nem volt a szívem csücske, nem rendített meg a színésznő kirúgása. Carson Tevával szerintem sokkal jobban jártunk.

Szerkesztve: - Dzséjt
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nagyon könnyű volt! 

Tevának igazi szerepe, van szimpatikus is. 

A másik kettő full klasszik, de Nien Numb egy senki, az "it's a trap!" meg messze a legtúlhasználtabb paródia alapanyag, nekem már nem poén. Ejtem is miatta az admirálist.. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Donát megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.