Ugrás a kommentre

Group 31: Amilyn Holdo, Mas Amedda, Cham Syndulla


Donát

Star Wars Winter Madness Group 31  

16 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?

    • Amilyn Holdo
    • Mas Amedda
      0
    • Cham Syndulla

A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

Holdo tragikus karakter, hőstettet végrehajtva mentette meg az Ellenállást. Poe ha nem kezd magánakcióba, talán túlélte volna a TLJ-t. :(

 

Mas Amedda totális mellékkarakter, nagyvezír meg minden, de nekem akkor se nagy kedvencem.

 

Cham egy fokkal jobb, mint Amedda, de Holdót nem éri fel nálam.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Holdo és Cham között vacillalok. Holdo hősies húzása kellett ahhoz hogy életben maradjon az Ellenállás. De a Poe-val táncolt tangoja nem a szívem csücske. 

 

Cham derekasan küzdött a Clone Warsban is és az elsők között ismerte fel a Birodalom elnyomó arcát és nem volt rest folytatni a harcot. Sajnos van benne egy adag rövidlátóság és egy csipetnyi Saw fanatizmusából de Hera révén képes felülemelkedni a saját makacsságán. Apropó Hera, félig ő nevelte fel, szóval a Hera iránti tisztelet miatt is erősen hajlok arra hogy Chamre szavazzak. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Itt nem kellett agyalnom, azonnal böktem Holdóra. Chamot nem igazán bírom. Szembefordult a lányával pusztán azért, mert szűklátókörű és kissé fanatikus. Nem jó kombó, ejtve van.

Mas Amedda szintén a hangos biodíszletek sorát erősíti, nagyon eréjesen tudja kiabálni, hogy "Ordáááá!" Később nagyvezírként még ennyi szerepe sincs, lényegében Palpatine szócsöve.

Holdo viszont egy tökös katona, aki nem borult hasra az ászok előtt, hanem elhessegette őket, hogy tegyék azt, ami a dolguk, és ne üssék bele mindenbe az orrukat. Kiagyalt egy remek tervet, csak egy hibája volt: nem vágta be a fogdába Poe-t, amikor az durván túllépte a hatáskörét, majd hisztizni kezdett a hídon. Az az arany szíve, az okozta a vesztét. Ha Dameronról volt szó, nem a fejével gondolkodott...

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ebből a háromból Cham volt számomra a legkarakteresebb. Ebben nagy segítséget jelentett, hogy három különböző sorozatban, három különböző szerepben is láthattuk. Még a klónok háborúja idején még a rylothi ellenállásban mozgó katonaként, aztán a Birodalom hajnalán egyfajta kirakat vezetőként, akit megpróbáltak felhasználni és végül már a Lázadás érájában pedig egy idősebb énjét láthattuk. A kapcsolata Herával is sokat adott a karakteréhez, sohasem éreztem egy kifejezetten jó embernek, de mint karakter érdekesre lett megírva. 
Holdo ugyan csak egyetlen filmben szerepelt, de abban kifejezetten maradandót alkotott, így az az egy szereplése is emlékezetes volt. Sajnos sosem tudtam megkedvelni igazán a karakterét, még azzal együtt sem, hogy Laura Dern nagyon jó volt. Mas Amedda meg mellettük nálam nem igazán rúg labdába, de amennyire szegényes ábrázolást kapott a többi mezőnyben is ez lenne a sorsa...

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.