Jump to content

Group 31: Amilyn Holdo, Mas Amedda, Cham Syndulla


Star Wars Winter Madness Group 31  

16 members have voted

 1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?

  • Amilyn Holdo
  • Mas Amedda
   0
  • Cham Syndulla

This poll is closed to new votes

 • Please sign in or register to vote in this poll.
 • Poll closed on 05/28/2023 at 05:59 PM

Recommended Posts

Holdo tragikus karakter, hőstettet végrehajtva mentette meg az Ellenállást. Poe ha nem kezd magánakcióba, talán túlélte volna a TLJ-t. :(

 

Mas Amedda totális mellékkarakter, nagyvezír meg minden, de nekem akkor se nagy kedvencem.

 

Cham egy fokkal jobb, mint Amedda, de Holdót nem éri fel nálam.

Link to comment
Share on other sites

Holdo és Cham között vacillalok. Holdo hősies húzása kellett ahhoz hogy életben maradjon az Ellenállás. De a Poe-val táncolt tangoja nem a szívem csücske. 

 

Cham derekasan küzdött a Clone Warsban is és az elsők között ismerte fel a Birodalom elnyomó arcát és nem volt rest folytatni a harcot. Sajnos van benne egy adag rövidlátóság és egy csipetnyi Saw fanatizmusából de Hera révén képes felülemelkedni a saját makacsságán. Apropó Hera, félig ő nevelte fel, szóval a Hera iránti tisztelet miatt is erősen hajlok arra hogy Chamre szavazzak. 

Link to comment
Share on other sites

Itt nem kellett agyalnom, azonnal böktem Holdóra. Chamot nem igazán bírom. Szembefordult a lányával pusztán azért, mert szűklátókörű és kissé fanatikus. Nem jó kombó, ejtve van.

Mas Amedda szintén a hangos biodíszletek sorát erősíti, nagyon eréjesen tudja kiabálni, hogy "Ordáááá!" Később nagyvezírként még ennyi szerepe sincs, lényegében Palpatine szócsöve.

Holdo viszont egy tökös katona, aki nem borult hasra az ászok előtt, hanem elhessegette őket, hogy tegyék azt, ami a dolguk, és ne üssék bele mindenbe az orrukat. Kiagyalt egy remek tervet, csak egy hibája volt: nem vágta be a fogdába Poe-t, amikor az durván túllépte a hatáskörét, majd hisztizni kezdett a hídon. Az az arany szíve, az okozta a vesztét. Ha Dameronról volt szó, nem a fejével gondolkodott...

Link to comment
Share on other sites

Ebből a háromból Cham volt számomra a legkarakteresebb. Ebben nagy segítséget jelentett, hogy három különböző sorozatban, három különböző szerepben is láthattuk. Még a klónok háborúja idején még a rylothi ellenállásban mozgó katonaként, aztán a Birodalom hajnalán egyfajta kirakat vezetőként, akit megpróbáltak felhasználni és végül már a Lázadás érájában pedig egy idősebb énjét láthattuk. A kapcsolata Herával is sokat adott a karakteréhez, sohasem éreztem egy kifejezetten jó embernek, de mint karakter érdekesre lett megírva. 
Holdo ugyan csak egyetlen filmben szerepelt, de abban kifejezetten maradandót alkotott, így az az egy szereplése is emlékezetes volt. Sajnos sosem tudtam megkedvelni igazán a karakterét, még azzal együtt sem, hogy Laura Dern nagyon jó volt. Mas Amedda meg mellettük nálam nem igazán rúg labdába, de amennyire szegényes ábrázolást kapott a többi mezőnyben is ez lenne a sorsa...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information