Ugrás a kommentre

Star Wars: Outlaws


Bence1997

Ajánlott hozzászólás

Kétlem, hogy egy vicces videó készítése volt a fő mozgató rugója a megalkotásnál, pláne, most mikor divat ekézni a játékot és várhatóan egy ilyen videó alá odagyűlnek nyálcsorgatva a fikázók, amik pörgetik a megtekintés számot. Ha egy év múlva jönne ki egy ilyen videó nem is lennék gyanakvó, de most nem hinném, hogy csak pusztán nevettetni akar.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ami durva, hogy nálam az eltöltött játékidő alapján az Outlaws már most a negyedik helyen áll a Playstation-ön. Eddig 86 órám van benne. Az első helyen a Witcher 3 van, de ott a 127 óra kb. két év alatt jött össze. Az Outlaws még nincs kint egy hónapja. A második helyen egyébként a Star Wars: Battlefront 2 van (96 óra), harmadik az Assassin's Creed Odyssey (91) óra, de azt valszeg pár napon belül be is hozom az Outlaws-al. A "Jedi" játékok ettől jócskán lemaradva, 58-56 óránál járnak.

 

Valahogy az Outlaws ébresztett rá, hogy mit szerettem én annyira régen a nyilt világú játékokban. Pokoli jó csak úgy ellenni ebben a játékban.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

https://www.pcgamer.com/games/action/star-wars-outlaws-coming-to-steam-in-november-sales-have-been-softer-than-expected/

 

Idézet

Regarding Outlaws, which released in August, Ubisoft says that its dev teams are "currently fully mobilized to swiftly implement a series of updates to polish and improve the player experience in order to engage a large audience during the holiday season to position Star Wars Outlaws as a strong long-term performer."

 

Szerkesztve: - Odumin
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Azért gondolom ott a cégnél a gazdasági osztályon fel tudják mérni, hogy a Ubi+ előfizetőkhöz képest mennyi lenne az, ami jó fogyásnak számítana. Mert ugye nem az egész világ U+ előfoizető (itt a fórumon van egyáltalán ilyen?), de szerintem még a Ubisoft-játékok vásárlóinak nagyobb hányada sem feltétlen az. Meg eleve, például Playstationon a PS Plus Premiumon keresztül férhetsz csak hozzá a Ubisoft+-hoz, de csak és kizárólag a Classic csomaghoz, amiben nincs benne az Outlaws. Szóval ezen a platformon a U+ egyáltalán nem befolyásolja az eladásokat.

Szóval a hozzáértők az általuk elérhető számadatok alapján csak ki tudják okoskodni, hogy a U+ mellett mennyi lenne az a szám, ami jó fogyásnak számítana. Eleve, ők azt is tudják monitorozni, hogy az új előfizetők közül hány jött kifejezetten az Outlaws miatt, és a meglévők közül hányan kezdték el játszani, szóval ilyen téren a U+ is beleszámít az eladásba.

Szerkesztve: - Dzséjt
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.