Bence1997 Posted June 11 Share Posted June 11 (edited ) 2024-ben érkezik a Ubisoft játéka. Edited June 11 by Bence1997 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted June 11 Author Share Posted June 11 Infók: - A játék az Ep5 és az Ep6 között fog játszódni. - Holnap a Ubisoft Showcasen lesz gameplay bemutatva. - Kockáztass mindent Kay Vess, egy feltörekvő gazember szerepében, aki társa, Nix társaságában szabadságot és új életet akar kezdeni. Harcolj, lopj és cselezz a galaxis bűnszövetkezetein keresztül, miközben csatlakozol a galaxis legkeresettebbjeihez. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted June 11 Share Posted June 11 Hát egyelőre alábbhagyott a lelkesedésem ez iránt a játék iránt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted June 11 Share Posted June 11 Lehet egy EP 9 utáni időkszak jobb lett volna, hogy nincs ÚK a bűnszervezetek tuti újra erőre kaptak. És akkor lehetett volna egy kis teasere akár a New Jedi Order-nek is. De persze így is menő 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted June 11 Share Posted June 11 (edited ) Ez valamilyen akció-kalandjáték lesz? Lehet tudni, hogy Yavin után mikor játszódik? Szerk. Most láttam, hogy A Birodalom és a Jedi között leszünk. Edited June 11 by Darth Revan9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdani20 Posted June 11 Share Posted June 11 (edited ) Marha jó néz ki, de megint ep5-6? Nem elég ez az éra a képregényekben? Edited June 11 by kdani20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted June 11 Share Posted June 11 Nekem ilyen kettős érzésem van a játékkal kapcsolatban. Mert egyrészt a kinézettel, meg az akcióval semmi bajom nincsen, de a korszakot baromira unom már. Ahogy @NorbiLordi írta, jobb és érdekesebb lenne ez a játék ha az ep9 után helyezkedne el, úgy még a képregényelhez sem kéne igazodni, vagy a játékhoz nem kéne a képregényeknek igazodnia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpt. Rex Posted June 11 Share Posted June 11 2 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Lehet egy EP 9 utáni időkszak jobb lett volna, hogy nincs ÚK a bűnszervezetek tuti újra erőre kaptak. És akkor lehetett volna egy kis teasere akár a New Jedi Order-nek is. De persze így is menő Köztársasági éra is lehetett volna. Ott is működött már a szindkikátus. Szerintem az jobb lett volna, javában dúlna a klón háború a galaxisban a story mellett. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted June 11 Share Posted June 11 Úgy látom mások is kezdik unni az eredeti trilógia környékét. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted June 11 Share Posted June 11 4 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Lehet egy EP 9 utáni időkszak jobb lett volna, hogy nincs ÚK a bűnszervezetek tuti újra erőre kaptak. És akkor lehetett volna egy kis teasere akár a New Jedi Order-nek is. De persze így is menő A Resistance-nél már lyukra futottak ezzel hogy olyasmit próbáltak megalapozni ami még nem is volt teljesen kitalálva. Ezt nem kéne erőltetni. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted June 11 Share Posted June 11 Lehet, hogy megkaptuk a választ arra, hogy miért húzzák el még mindig azt a négy képregény sorozatot? Számítani lehet arra, hogy 2024-ben is végig A Birodalom és A Jedi között játszódik a legtöbb képregény kivéve a Köztársaság Fénykorát és A mandalori adaptációt. Lehet, hogy ez a játék lesz az új Shadows of the Empire? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 12 Share Posted June 12 Nem tudom miért, de nem igazán hozott lázba. Hátha a játék jó lesz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted June 12 Share Posted June 12 Úgy örülnék már egy prequel érás játéknak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted June 12 Share Posted June 12 A grafikája mindenesetre szép. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted June 12 Share Posted June 12 Ez csak egy videó... hogy a játék, hogy fog kinézni ebből nem lehet megítélni, teszem azt stratégiai játékokhoz, felül nézetes RPG-khez is kiadnak szép cinematic videókat, de ugye egyiknek sincs köze ahhoz, amit a játékban valóban láthatunk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted June 12 Share Posted June 12 14 órával ezelőtt, Bomarr írta: A Resistance-nél már lyukra futottak ezzel hogy olyasmit próbáltak megalapozni ami még nem is volt teljesen kitalálva. Ezt nem kéne erőltetni. Akkor lehetett volna a High Republic időszaka is akár vagy EP 6-7 között. Csak ezt a birodalmi érát hanyagolják már kicsit 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted June 12 Share Posted June 12 3 perccel korábban, NorbiLordi írta: Akkor lehetett volna a High Republic időszaka is akár vagy EP 6-7 között. Csak ezt a birodalmi érát hanyagolják már kicsit Egyetértek. Sőt, most így eszembe jutott, hogy ez a játék nyugodtan játszódhatna akár a Köztársaság Fénykorában is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted June 12 Share Posted June 12 Jó kis cinematic, de a gameplay-re inkább kíváncsi vagyok, addig nem formálok véleményt. Az éra nem zavar, amíg jó a sztori, a játék és a karakterek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted June 12 Author Share Posted June 12 Megérkezett a gameplay is. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted June 12 Share Posted June 12 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Jó kis cinematic, de a gameplay-re inkább kíváncsi vagyok, addig nem formálok véleményt. Az éra nem zavar, amíg jó a sztori, a játék és a karakterek. Vélemény? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted June 12 Share Posted June 12 Ejha, hát ez valami cseszett jól néz ki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted June 12 Share Posted June 12 Helyes a lány, aranyos a kis lény. Szép a grafika. Viszont egyelőre nem mozgat meg. Amikor visszatérek a Star Wars játékok világába, valószínűleg a Fallen Order és a Survivor élvez majd nagyobb prioritást. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted June 12 Share Posted June 12 Ha a történet jó lesz, szeretni fogom. Azért a város a kocsmával nem tűnt túlontúl vibráló helynek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted June 12 Share Posted June 12 A beharangozóban sikerült Outlaws helyett Outlook-ként hivatkozni a játékra, úgyhogy akár át is lehet nevezni a topic-ot 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpt. Rex Posted June 12 Share Posted June 12 Én elfogadnék egy Republic Commando alaptémájú game-t, a Bad Batch tagjaival is, akár. Látnék benne fantáziát, bezony! Ide is be lehetne hozni ezt a reputation dolgot. Lényegében a TBB tagjai is menekültek a Birodalom elől, mint a kis csaj ebben... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted June 12 Share Posted June 12 Ohh shit. Asszem fejlesztenem kell a gépem. Ez baromi jól néz ki. Remélem a játékmenet - amiből azért sokat nem mutattak - is ütős és kellőképp nehéz lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted June 12 Share Posted June 12 Lehet még egyből egy tök jó játék, a gameplay nézése közben volt párszor GTA érzésem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted June 12 Share Posted June 12 Nekem tetszik, amit eddig láttam. Talán végre elkészül az a Star Wars játék, amire kicsiny szívem mindig is vágyott: egy nyílt világú program, ahol szabadon járkálhatunk sok-sok bolygón, űrcsatázhatunk, akciózhatunk, speederezhetünk, stb. Igen, Star Wars GTA, ez az én vágyálmom. A Jedi: Survivors már ebbe az irányba kacsintgatott Koboh-val, de ez az igazi. És külön tetszik, hogy nem Jedit kell irányítani. Csak legyen élettel teli a világ, meg változatos. Szóval én várom. Amúgy is a kedvenc zsánerem az oper world, úgyhogy jó, hogy végre valaki ezt a lehetőséget megpróbálja kiaknázni a Star Wars-ban, ami igazából évtizedek óta üvölt ezért. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacerX Posted June 12 Share Posted June 12 Na most már tényleg érik az a PS5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted June 13 Share Posted June 13 Ez nagyon tetszik hogy bepattanhatsz az űrhajódba és repkedhetsz. Amikor a Jedi Survivor elsö elözetesei kijöttek ott is reménykedtem hogy lesz benne ilyesmi. Na majd itt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts