Jump to content

Star Wars: Outlaws

Recommended Posts

Infók:

- A játék az Ep5 és az Ep6 között fog játszódni.

- Holnap a Ubisoft Showcasen lesz gameplay bemutatva.

- Kockáztass mindent Kay Vess, egy feltörekvő gazember szerepében, aki társa, Nix társaságában szabadságot és új életet akar kezdeni. Harcolj, lopj és cselezz a galaxis bűnszövetkezetein keresztül, miközben csatlakozol a galaxis legkeresettebbjeihez.

Lehet egy EP 9 utáni időkszak jobb lett volna, hogy nincs ÚK a bűnszervezetek tuti újra erőre kaptak. És akkor lehetett volna egy kis teasere akár a New Jedi Order-nek is. De persze így is menő :D 

Nekem ilyen kettős érzésem van a játékkal kapcsolatban. Mert egyrészt a kinézettel, meg az akcióval semmi bajom nincsen, de a korszakot baromira unom már. Ahogy @NorbiLordi írta, jobb és érdekesebb lenne ez a játék ha az ep9 után helyezkedne el, úgy még a képregényelhez sem kéne igazodni, vagy a játékhoz nem kéne a képregényeknek igazodnia. 

2 órával ezelőtt, NorbiLordi írta:

Lehet egy EP 9 utáni időkszak jobb lett volna, hogy nincs ÚK a bűnszervezetek tuti újra erőre kaptak. És akkor lehetett volna egy kis teasere akár a New Jedi Order-nek is. De persze így is menő :D 

Köztársasági éra is lehetett volna. Ott is működött már a szindkikátus. Szerintem az jobb lett volna, javában dúlna a klón háború a galaxisban a story mellett. :) 

4 órával ezelőtt, NorbiLordi írta:

A Resistance-nél már lyukra futottak ezzel hogy olyasmit próbáltak megalapozni ami még nem is volt teljesen kitalálva. Ezt nem kéne erőltetni.

Lehet, hogy megkaptuk a választ arra, hogy miért húzzák el még mindig azt a négy képregény sorozatot? Számítani lehet arra, hogy 2024-ben is végig A Birodalom és A Jedi között játszódik a legtöbb képregény kivéve a Köztársaság Fénykorát és A mandalori adaptációt.

Lehet, hogy ez a játék lesz az új Shadows of the Empire?

Ez csak egy videó... hogy a játék, hogy fog kinézni ebből nem lehet megítélni, teszem azt stratégiai játékokhoz, felül nézetes RPG-khez is kiadnak szép cinematic videókat, de ugye egyiknek sincs köze ahhoz, amit a játékban valóban láthatunk.

14 órával ezelőtt, Bomarr írta:

A Resistance-nél már lyukra futottak ezzel hogy olyasmit próbáltak megalapozni ami még nem is volt teljesen kitalálva. Ezt nem kéne erőltetni.

Akkor lehetett volna a High Republic időszaka is akár vagy EP 6-7 között. Csak ezt a birodalmi érát hanyagolják már kicsit

• Like 1
  • Tetszik 1

3 perccel korábban, NorbiLordi írta:

Akkor lehetett volna a High Republic időszaka is akár vagy EP 6-7 között. Csak ezt a birodalmi érát hanyagolják már kicsit

Egyetértek. Sőt, most így eszembe jutott, hogy ez a játék nyugodtan játszódhatna akár a Köztársaság Fénykorában is.

Jó kis cinematic, de a gameplay-re inkább kíváncsi vagyok, addig nem formálok véleményt. Az éra nem zavar, amíg jó a sztori, a játék és a karakterek.

5 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Jó kis cinematic, de a gameplay-re inkább kíváncsi vagyok, addig nem formálok véleményt. Az éra nem zavar, amíg jó a sztori, a játék és a karakterek.

Vélemény? :D 

Helyes a lány, aranyos a kis lény. Szép a grafika. Viszont egyelőre nem mozgat meg. Amikor visszatérek a Star Wars játékok világába, valószínűleg a Fallen Order és a Survivor élvez majd nagyobb prioritást.

Én elfogadnék egy Republic Commando alaptémájú game-t, a Bad Batch tagjaival is, akár. Látnék benne fantáziát, bezony! Ide is be lehetne hozni ezt a reputation dolgot. 

Lényegében  a TBB tagjai is menekültek a Birodalom elől, mint a kis csaj ebben... 

Ohh shit. Asszem fejlesztenem kell a gépem.

Ez baromi jól néz ki. Remélem a játékmenet - amiből azért sokat nem mutattak - is ütős és kellőképp nehéz lesz.

Nekem tetszik, amit eddig láttam. Talán végre elkészül az a Star Wars játék, amire kicsiny szívem mindig is vágyott: egy nyílt világú program, ahol szabadon járkálhatunk sok-sok bolygón, űrcsatázhatunk, akciózhatunk, speederezhetünk, stb. Igen, Star Wars GTA, ez az én vágyálmom. A Jedi: Survivors már ebbe az irányba kacsintgatott Koboh-val, de ez az igazi. És külön tetszik, hogy nem Jedit kell irányítani. Csak legyen élettel teli a világ, meg változatos. Szóval én várom. Amúgy is a kedvenc zsánerem az oper world, úgyhogy jó, hogy végre valaki ezt a lehetőséget megpróbálja kiaknázni a Star Wars-ban, ami igazából évtizedek óta üvölt ezért.