Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Középdöntő 17: Count Dooku vs. Hondo Ohnaka

Középdöntő 17 - Star Wars Winter Madness 19 felhasználó szavazott

1. 1. Ki jusson tovább?

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2023-06-23 17:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Uhh, érdekesen alakul az állás. Nekem egyértelműen Dooku a kettő közül. Dooku amúgy is nagy kedvencem, nem véletlenül, hiszen az EpII nagyon sokat jelent a számomra, abban pedig a Dookut övező misztikum mindig nagyon hangsúlyos volt.

Hozzászólás ideje:

Dooku számomra jóval érdekesebb és sokrétűbb karakter, aki még mindig nincs igazán kibontva és a Tales of the Jedi is bizonyítja hogy még sok potenciál van benne.

Hozzászólás ideje:

Ha nem lett volna a Tales of the Jedi, most gondolkodás nélkül leszavaztam volna Hondóra. A kalóz stílusa, a tény, hogy kalóz mivolta ellenére csak gondolatban tett igazán elítélendőt, magáig a tettig nem jutott el, és még azt is igyekezett a maga kurtán furcsa módján jóvá tenni (végül segített a Jedi gyerekeknek elmenekülni Grievous elől, utána meg jószerivel csak a Köztársaságnak és a lázadóknak dolgozott be). Ellenben Dooku egy görény, egy háborús bűnös, egy szadista állat és egy tetves áruló. És sajnos sokáig csak ennyit tudtunk róla. A Tales of the Jedi viszont hatalmas merőkanállal mélyítette ki ezt a karaktert, és adott hozzá dimenziókat. Látni, hogy Dooku tényleg jó ember volt, idealista, aki érthető okokból csalódott nagyot a Jedi Rendben és a Köztársaságban, s szeretett volna valamit tenni ez ellen. Persze az, hogy a Sith-ekben látta meg erre a szövetségest, és a Sötét Oldalban az eszközt, már egy elég magas fokú ostobaságról is tanúbizonyságot tesz, és attól kezdve, hogy lepaktált Sidiousszal és Maullal, már érvénybe van a "ezt is tarkón kéne lőni" elv, valamint igazzá válik rá mindaz, amit fentebb írtam. De legalább most már több, mint amennyit ott írtam. És emiatt Darth Tyranusra tettem a voksom.

Hozzászólás ideje:

Engem is leginkább a Tales of a Jedi sodort Dookuhoz, bár az igazat megvallva egyik karaktert se kedvelem annyira.

Hozzászólás ideje:

Ez a meccs lement a TCW-ban. Érdekes kiket fúj össze a szél. Nem egy súlycsoport. Egy élőszereplős Hondo az Ahsokában viszont még dobhat a karakteren. 

• Ody Mandrell megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.