Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Oldie! Ezek a képek nem látszódnak (ne tévesszen meg, hogy nálad igen)! Szerintem tedd fel valami képfeltöltő helyre. Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Köszi Mina!!! K*rva jók! Jut eszembe Te mikor szándékozol megnézni eme művet? Úgy volt, hogy kimegyek Angliába és ott a premieren nézem meg, de mivel nem tetszik a története, így lehet, hogy megvárom a DVD megjelenését, vagy ha sokan összejönnek ismerősök akik meg akarják nézni, akkor elmegyek velük. Nekem amúgy nem tetszik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Velünk is megnézheted ha van kedved. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Fogalmam sincs miért nem jelenik meg nálad/nálatok. :S Mindenesetre kösz Minának, hogy megoldotta a dolgot. Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Velünk is megnézheted ha van kedved. Hát bocsi, de nem ismertek engem... Én folyton csacsogok meg mindenhez van hozzáfűznivalóm és nem szeretnélek titeket megbántani, ha a film közbe ilyeneket csinálnék. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Itt senki se ismerte egymást korábban. Persze a film közben nem szerencsés beszélni, de előtte/utána lehet bőséggel. Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Itt senki se ismerte egymást korábban. Persze a film közben nem szerencsés beszélni, de előtte/utána lehet bőséggel. Hát én közben szoktam... De ha sokan megyünk, akkor csatlakozhatok, ha ennyire akarod Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Én csak felvetettem (gondolom rajongókkal jobb megnézni mint nem rajongókkal). Mindjárt jön oldie és megvádol mindennel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hé, te Casanova! Vagy szólítsak Don Juannak? :P Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Én csak a Clone Wars moziélményt szeretném megosztani Minával (is). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Én csak a Clone Wars moziélményt szeretném megosztani Minával (is). Te kis élvhajhász. Groupen-en jár az eszed, mi? Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Te kis élvhajhász. Groupen-en jár az eszed, mi? Hó-hó-hó-hó! Nekem kapcsolatom van, de amúgy jól esik ha a fiukák rólam álmodoznak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Térjünk vissza a mozifilmhez. Remélem sokan eljönnek majd a fórumról! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hó-hó-hó-hó! Nekem kapcsolatom van, de amúgy jól esik ha a fiukák rólam álmodoznak Jaj Ody nem olyan. Nézd, rögtön visszavonulót fújt Megijedt szegény. :P Amúgy mi még párommal nem tudjuk mikor megyünk. Sok mindentől függ, de annyi szent, hogy digitális terem lesz ebből, mert múltkor az előzetes azonnal meggyőzött. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. (szerkesztve) Hó-hó-hó-hó! Nekem kapcsolatom van, de amúgy jól esik ha a fiukák rólam álmodoznak Mondjuk innen az egyik lentebbről valami oknál fogva ragaszkodik hozzám, de a többit viheted Én jövök a közös mozizásra, ha tudok Legalább is szándékomban áll, ha semmi nem jön közbe. Szerkesztve: 2008. Július 30. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szeptember 20. -án megnézhetnénk együtt. Az szombati nap, ráadásul két nappal a magyar premier után van. Westend digitális? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Eddig nekem oké. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Nekem is oks, csak jó lenne ha időben majd mindenki jelezné részvételi szándékát, mert rühelnék útcsó pillanatban jegyet venni....pocsék helyre. És igen, westend. Az szerintem mindenkinek ideális. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megrendeljük előre, a leghátsó sorba. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megrendeljük előre, a leghátsó sorba. Kicsit előrébb. Higgy nekem. Ott hátul piszok rosszul fogsz hallani bármit is Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Én is igyekszem szabaddá tenni magamat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Kicsit előrébb. Higgy nekem. Ott hátul piszok rosszul fogsz hallani bármit is Már voltunk a leghátsóba, bár csak a sima moziteremben. Az nagyon jó volt! A digitális nagyobb? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Már voltunk a leghátsóba, bár csak a sima moziteremben. Az nagyon jó volt! A digitális nagyobb? Közepes terem, de nem hinném, hogy a fejed fölött dübörgő hangszóró miatt tökéletesen élveznéd a filmet Itt is érvényes a késleltetés fogalma, akárcsak a házimozik esetében. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Na majd meglátjuk akkor. Remélem olyan nagyágyúk is eljönnek mint Tibur, vagy Plokék. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.