Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Oldie! Ezek a képek nem látszódnak (ne tévesszen meg, hogy nálad igen)! Szerintem tedd fel valami képfeltöltő helyre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Köszi Mina!!! K*rva jók! Jut eszembe Te mikor szándékozol megnézni eme művet? Úgy volt, hogy kimegyek Angliába és ott a premieren nézem meg, de mivel nem tetszik a története, így lehet, hogy megvárom a DVD megjelenését, vagy ha sokan összejönnek ismerősök akik meg akarják nézni, akkor elmegyek velük. Nekem amúgy nem tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Itt vannak: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Velünk is megnézheted ha van kedved. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Fogalmam sincs miért nem jelenik meg nálad/nálatok. :S Mindenesetre kösz Minának, hogy megoldotta a dolgot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Velünk is megnézheted ha van kedved. Hát bocsi, de nem ismertek engem... Én folyton csacsogok meg mindenhez van hozzáfűznivalóm és nem szeretnélek titeket megbántani, ha a film közbe ilyeneket csinálnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Itt senki se ismerte egymást korábban. Persze a film közben nem szerencsés beszélni, de előtte/utána lehet bőséggel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Itt senki se ismerte egymást korábban. Persze a film közben nem szerencsés beszélni, de előtte/utána lehet bőséggel. Hát én közben szoktam... De ha sokan megyünk, akkor csatlakozhatok, ha ennyire akarod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Én csak felvetettem (gondolom rajongókkal jobb megnézni mint nem rajongókkal). Mindjárt jön oldie és megvádol mindennel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hé, te Casanova! Vagy szólítsak Don Juannak? :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Én csak a Clone Wars moziélményt szeretném megosztani Minával (is). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Én csak a Clone Wars moziélményt szeretném megosztani Minával (is). Te kis élvhajhász. Groupen-en jár az eszed, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Te kis élvhajhász. Groupen-en jár az eszed, mi? Hó-hó-hó-hó! Nekem kapcsolatom van, de amúgy jól esik ha a fiukák rólam álmodoznak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Térjünk vissza a mozifilmhez. Remélem sokan eljönnek majd a fórumról! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hó-hó-hó-hó! Nekem kapcsolatom van, de amúgy jól esik ha a fiukák rólam álmodoznak Jaj Ody nem olyan. Nézd, rögtön visszavonulót fújt Megijedt szegény. :P Amúgy mi még párommal nem tudjuk mikor megyünk. Sok mindentől függ, de annyi szent, hogy digitális terem lesz ebből, mert múltkor az előzetes azonnal meggyőzött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. (szerkesztve) Hó-hó-hó-hó! Nekem kapcsolatom van, de amúgy jól esik ha a fiukák rólam álmodoznak Mondjuk innen az egyik lentebbről valami oknál fogva ragaszkodik hozzám, de a többit viheted Én jövök a közös mozizásra, ha tudok Legalább is szándékomban áll, ha semmi nem jön közbe. Szerkesztve: 2008. Július 30. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szeptember 20. -án megnézhetnénk együtt. Az szombati nap, ráadásul két nappal a magyar premier után van. Westend digitális? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Eddig nekem oké. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Nekem is oks, csak jó lenne ha időben majd mindenki jelezné részvételi szándékát, mert rühelnék útcsó pillanatban jegyet venni....pocsék helyre. És igen, westend. Az szerintem mindenkinek ideális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megrendeljük előre, a leghátsó sorba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megrendeljük előre, a leghátsó sorba. Kicsit előrébb. Higgy nekem. Ott hátul piszok rosszul fogsz hallani bármit is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Én is igyekszem szabaddá tenni magamat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Kicsit előrébb. Higgy nekem. Ott hátul piszok rosszul fogsz hallani bármit is Már voltunk a leghátsóba, bár csak a sima moziteremben. Az nagyon jó volt! A digitális nagyobb? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Már voltunk a leghátsóba, bár csak a sima moziteremben. Az nagyon jó volt! A digitális nagyobb? Közepes terem, de nem hinném, hogy a fejed fölött dübörgő hangszóró miatt tökéletesen élveznéd a filmet Itt is érvényes a késleltetés fogalma, akárcsak a házimozik esetében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Na majd meglátjuk akkor. Remélem olyan nagyágyúk is eljönnek mint Tibur, vagy Plokék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.