kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. (szerkesztve) Eszem megáll! A 'másik' fórumon máris árulják a Clone Wars filmet. Eddig a feliratra várt az ürge, de hogy most megvan már várja a maileket!! Oldie! Nem lehet ez ellen a tolvaj ellen tenni valamit? AZ ENYÉMET HASZNÁLJA???(bocs ezért) Készül neki a beolvasás. Szerkesztve: 2008. Szeptember 18. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. AZ ENYÉMET HASZNÁLJA???(bocs ezért) Egy magyar felirat elérhető. A tiéd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Oldie: Még ne tegyél semmit. Majd ha szólunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Sziasztok! De regen irtam mar ide... (amugy rendszeresen olvasom a forumot, nagy kedvencem) Nemreg jottem ki a filmrol... Nekem bejott, mivel tudtam, hogz ez eredetileg egy TV sorozat Pilot epizodja igy nem vartam tole SW mozifilm szinvonalat... am teljesen jol elszorakoztatott... tuti nezni fogom a reszeket. Am mozibol kifele termezetesen ment a fikazas ezerrel Mondtak, hogy ekkora moslekot reg lattak mar.... Gondolom a hatterinformacio nalunk egyenlo volt a nullaval. Ergo azt sem tudjak, hogy ez egy sorozat lesz... de de mindegy nem huzom fel magam... Szoval nalam bejott a film... Peace! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Jó, hogy beírtad az élményeidet Riddick bátyó! Örülök, hogy tetszett. Már csak 1,5 nap.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Oldie: Még ne tegyél semmit. Majd ha szólunk. Látom. Ha pénzért adja durván fog kapni tőlem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Látom. Ha pénzért adja durván fog kapni tőlem is. 600 Ft, szitázva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Srácok. Asszem akkor immár a jegyrendelések után lekonkrétizálhatjuk, hogy a találkozó fél tizenkettőkor legyen a második szinten lévő mozipénztárnál, közvetlenül a Media Markt mellett. Háromnegyedre mindenki érjen oda akinek rendelve lett jegy, mert előadás előtt fél órával át kell venni őket biztos ami biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. 600 Ft, szitázva. Ez komoly? Bár akinek nincs letöltési lehetősége........Én is voltam már így. De minimum azért hálát rebeghetne a felíratkészítőnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Remélem most nem késik a személy fél órát mint a múltkor... Izgalom van benned oldie? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Srácok. Asszem akkor immár a jegyrendelések után lekonkrétizálhatjuk, hogy a találkozó fél tizenkettőkor legyen a második szinten lévő mozipénztárnál, közvetlenül a Media Markt mellett. Háromnegyedre mindenki érjen oda akinek rendelve lett jegy, mert előadás előtt fél órával át kell venni őket biztos ami biztos. Rendben. Szóval akkkkor... tizennyolcan leszünk kábé? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Ez komoly? Bár akinek nincs letöltési lehetősége........Én is voltam már így. De minimum azért hálát rebeghetne a felíratkészítőnek. Igen! Írt neki kolmilan egy kreált email címről. Ez tényleg baráti annak akinek nincs lehetősége letölteni, bár illegális. Szerintem sejtelme sincs ki csinálta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Mi szerintem már 11-kor ott fogunk ténferegni, ha a buszom nem késik sokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. 600 Ft, szitázva. Gondolom, ezt a két nap késést a borítóterv okozta... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Remélem most nem késik a személy fél órát mint a múltkor... Izgalom van benned oldie? Izguljon az aki késik majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Izguljon az aki késik majd. A filmre gondoltam nem a késésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. A filmre gondoltam nem a késésre. Kiöregedtem én már ilyenekből No meg ez nem egy nagyfilm, hogy HŰHA legyen Persze azért várom, hogy milyen lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Én szeretek minél hátrább ülni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Gondolom, ezt a két nap késést a borítóterv okozta... Írtam neki szépen, nyíltan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Én olyan fél 11-háromnegyed 11-kor már ott leszek. kolmilan: ha jösz velem szóljál (küldj egy PM-et és majd megbeszélünk mindent) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Írtam neki szépen, nyíltan Remek lett. Egyébként én is nagyon kíváncsi vagyok a szinkronra és a nagy vászon nyújtotta látványra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Most olvasom, TF fórumon azt írják a szinkron nem sikerült túl jól..... nyugtassatok meg hogy felirattal nézzük! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Elég gusztustalan, tényleg, hogy egy mindenki által elérhető(torrent) helyen lévő filmet pénzért árul valaki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Most olvasom, TF fórumon azt írják a szinkron nem sikerült túl jól..... nyugtassatok meg hogy felirattal nézzük! Nyugodj meg Krande: szinkronosan nézzük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Most olvasom, TF fórumon azt írják a szinkron nem sikerült túl jól..... nyugtassatok meg hogy felirattal nézzük! TF fórum? Magyarul....? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. TF fórum? Magyarul....? Ezt én se értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. (szerkesztve) Most olvasom, TF fórumon azt írják a szinkron nem sikerült túl jól..... nyugtassatok meg hogy felirattal nézzük! Egyáltalán ki optimista itt rajtam kívül? Szerkesztve: 2008. Szeptember 18. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. miért ne lehetne, hogy a TF-n pont a magyar szinkront tárgyalják ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. mivel én se szeretek olvasgatni (nem vagyok gyors olvasó, bár egészségügyi gondom miatt jó lenne az lehetnék), így szinte minden filmet szinkronnal nézek így nekem mindegy milyen. Amúgy is feliratosan már 4x láttam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Amúgy is feliratosan már 4x láttam És ugye milyen jó volt? Ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.