Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Clone Wars mozifilm

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Köszi Mina!!! K*rva jók! :) Jut eszembe Te mikor szándékozol megnézni eme művet?

Úgy volt, hogy kimegyek Angliába és ott a premieren nézem meg, de mivel nem tetszik a története, így lehet, hogy megvárom a DVD megjelenését, vagy ha sokan összejönnek ismerősök akik meg akarják nézni, akkor elmegyek velük. Nekem amúgy nem tetszik.

Hozzászólás ideje:
Velünk is megnézheted ha van kedved.

Hát bocsi, de nem ismertek engem... Én folyton csacsogok meg mindenhez van hozzáfűznivalóm és nem szeretnélek titeket megbántani, ha a film közbe ilyeneket csinálnék.

Hozzászólás ideje:
Itt senki se ismerte egymást korábban. :D Persze a film közben nem szerencsés beszélni, de előtte/utána lehet bőséggel.

Hát én közben szoktam...

De ha sokan megyünk, akkor csatlakozhatok, ha ennyire akarod :P

Hozzászólás ideje:
Te kis élvhajhász. Groupen-en jár az eszed, mi? :P

Hó-hó-hó-hó! Nekem kapcsolatom van, de amúgy jól esik ha a fiukák rólam álmodoznak :D

Hozzászólás ideje:
Hó-hó-hó-hó! Nekem kapcsolatom van, de amúgy jól esik ha a fiukák rólam álmodoznak :D

Jaj Ody nem olyan. :P Nézd, rögtön visszavonulót fújt :P Megijedt szegény. :P :P

Amúgy mi még párommal nem tudjuk mikor megyünk. Sok mindentől függ, de annyi szent, hogy digitális terem lesz ebből, mert múltkor az előzetes azonnal meggyőzött. :P

Hozzászólás ideje:

Mondjuk innen az egyik lentebbről valami oknál fogva ragaszkodik hozzám, de a többit viheted :P

Én jövök a közös mozizásra, ha tudok :P Legalább is szándékomban áll, ha semmi nem jön közbe.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Nekem is oks, csak jó lenne ha időben majd mindenki jelezné részvételi szándékát, mert rühelnék útcsó pillanatban jegyet venni....pocsék helyre.

És igen, westend. Az szerintem mindenkinek ideális.

Hozzászólás ideje:
Már voltunk a leghátsóba, bár csak a sima moziteremben. Az nagyon jó volt! A digitális nagyobb?

Közepes terem, de nem hinném, hogy a fejed fölött dübörgő hangszóró miatt tökéletesen élveznéd a filmet :D Itt is érvényes a késleltetés fogalma, akárcsak a házimozik esetében.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.