Donát Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 25. 11 perccel korábban, Yoda József írta: Nektek amúgy nem tűnik úgy, hogy Baylan itt akar maradni? Mert nekem tisztára úgy tűnt, hogy úgy beszél erről a helyről, mintha ez lenne itt az új kezdet. És Shin szavaiból is azt hallom ki, hogy nem kéne itt maradni, a boszorkák se véletlen akarják itt hagyni a helyet Igen, határozottan érezni, hogy Baylan a hívás személyének függvényében akár maradna is. Shin meg abszolút nem. Itt lehet egy törés köztük, ami akár Baylan vesztét is okozhatja egy váratlan pillanatban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 25. 30 perccel korábban, Yoda József írta: Nektek amúgy nem tűnik úgy, hogy Baylan itt akar maradni? Mert nekem tisztára úgy tűnt, hogy úgy beszél erről a helyről, mintha ez lenne itt az új kezdet. És Shin szavaiból is azt hallom ki, hogy nem kéne itt maradni, a boszorkák se véletlen akarják itt hagyni a helyet Szerintem se siet semmivel. Attól független, hogy az a valami hívja, mégse azt keresi hanem Ezra után koslat. De lehet, hogy vele kapcsolatos a dolog. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Október 2. Hozzászólás ideje: 2023. Október 2. (szerkesztve) ------ Szerkesztve: 2023. Október 2. - Rog Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.