Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Fehérvárra mostanában nem megyek, de a reményt visszaadtad, hogy még előfordulhatnak ezek a lemezek a boltokban. Majd figyelem a kínálatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. A zenei CD track listája. Spoiler: 1. Star Wars Main Title & A Galaxy Divided2. Admiral Yularen 3. Battle Of Christophsis 4. Meet Ahsoka 5. Obi-Wan To The Rescue 6. Sneaking Under The Shield 7. Jabba's Palace 8. Anakin vs. Dooku 9. Landing On Teth 10. Destroying The Shield 11. B'omarr Monastery 12. General Loathsom / Battle Strategy 13. The Shield 14. Battle Of Teth 15. Jedi Don't Run! 16. Obi-Wan's Negotiation 17. The Jedi Council 18. General Loathsom / Ahsoka 19. Jabba's Chamber Dance 20. Ziro Surrounded 21. Scaling The Cliff 22. Ziro's Nightclub Band 23. Seedy City Swing 24. Escape From The Monastery 25. Infiltrating Ziro's Lair 26. Courtyard Fight 27. Dunes Of Tatooine 28. Rough Landing 29. Padmé Imprisoned 30. Dooku Speaks With Jabba 31. Fight To The End 32. End Credits Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. (szerkesztve) Akkor lesz nyitószöveg! Szerkesztve: 2008. Július 27. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Jónak tűnik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Bárcsak nálunk is meglehetne rendelni valahonnan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Az amazon.com-ról biztos meg lehet rendelni, és onnan nekem még mindig minden küldemény rendre megérkezett. Ráadásul most a dollár árfolyam is igen kedvező. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Az amazon.com-ról biztos meg lehet rendelni, és onnan nekem még mindig minden küldemény rendre megérkezett. Ráadásul most a dollár árfolyam is igen kedvező. Össze kellene fognunk úgy érzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Rendben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Gyerekek ez nagyon jól hangzik! A rockos számon (asszem a negyedik) eldobtam a séróm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Belehalgattam négybe, nem lesz ez rossz, de talán olyan muzikális sem, mint az filmeké. De az original taktusok átdolgozása kifejezetten tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Belehalgattam négybe, nem lesz ez rossz, de talán olyan muzikális sem, mint az filmeké. De az original taktusok átdolgozása kifejezetten tetszik. És miért csak négybe hallgattál bele? Én nagyon izgalmasnak találom az ízelítő alapján. Bár én nem vagyok nagy zenei szakértő, így kíváncsi leszek a vájt fülűek értékelésére is. Mindenesetre én már berendeltem a kiadványt (vagyis pildi rendelte nekem ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. (szerkesztve) Új korszak, új zene! Nagyon más mint Williams apó muzsikája, de ez valami iszonyat bejön! Jól felspanoltam magam estére. Te jó ég mik vannak itt. Szerkesztve: 2008. Július 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Nekem nagyon nehezen indulnak el a számok, iszonyú lassú a netem. De nem tűnik rossznak, lehet, hogy kár, hogy magamnak nem rendeltem? De most már mindegy, majd a film megtekintése után, ha tényleg bejön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. És miért csak négybe hallgattál bele? Jobb szeretem először egyben hallani a zeneszámokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. (szerkesztve) Nekem a felgyorsított főtéma nem tetszik, de ami előtte van... Kétszáz. (csak hogy öreg napjaimban visszakereshessem, nem kell figyelembe venni) Szerkesztve: 2008. Július 28. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Így elsőre kutyafuttában bejövős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. (szerkesztve) Kint van a neten az album gagyi minőségben (56 kbps) Szerk: meghallgattam. Jó kis album Szerk2: Kint van jobb minőségben is. Szerkesztve: 2008. Augusztus 8. - Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Nagy a kísértés.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. "I am weak? I am too weak." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. LINKET A NÉPNEK!!! Tudom a rosszab minőség a MilleniumFalcon fórumán van fenn....nade a jobb minőség az hol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Spoiler: http://rapidshare.com/files/135866323/Star_Wars_-_The_Clone_Wars__2008__-_Soundtrack.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Marha rövidek a számok. Létezhet ez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Persze. Hisz 32 szám, 67 perc. Hisz a főoldalon is le van ez írva a "Clone Wars filmezene megjelenés" hírben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Oks, csak kicsit furcsának találtam amikor először néztem végig a tracklista mellett feltüntetett időket. Amúgy minőségileg jó az ide belinkelt változat, igaz a számok váltásánál van némi hangzaj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Gyün? nem mint a meszes, de gyün. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Köszönöm a linkeket...már le is szedtem. Nagyszerű zenét írtak hozzá. Hasonlít Williams muzsikájához...de mégis egyedi és tökéletesen passzol a Star Wars világához. Ügyes ez a Kevin srác....rosszabbra számítottam....de mesterművet kaptam. Thanks Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Én is leszedem, de én azzal takarózok, hogy megrendeltük az amazon.com -ról. Sajnos addig nem tudok várni így gyengébb minőségben meghallgatom most. Köszi a linket Mina. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Oks, csak kicsit furcsának találtam amikor először néztem végig a tracklista mellett feltüntetett időket. Amúgy minőségileg jó az ide belinkelt változat, igaz a számok váltásánál van némi hangzaj.Tetszik a zene oldie? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. (szerkesztve) Első hallgatásra jónak tűnik, de nagyon. Be van ütemezve holnapra. Nekem a felgyorsított főtéma nem tetszik Sztornó. Szerkesztve: 2008. Augusztus 8. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Nekem épp hogy tetszik az egész anyag. Már 3x meghallgattam, ez 100%, hogy megveszem (amúgy bevallom, mindig így szoktam. Meghallgatom előbb a lemezeket, majd HA tetszik akkor megveszem). Xpress-től vagy a Bookline-ról majd megveszem, ők úgyis annyira olcsón adják a dolgokat, hogy imádom mindkét boltot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.