Ugrás a kommentre

TOP32 #11 Ahsoka Tano vs. Lando Calrissian


Donát

Star Wars Winter Madness Top32 11  

24 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson tovább?

    • Ahsoka Tano
    • Lando Calrissian

A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

(Miért pont ez a Lando kép került be? XD)

 

Amúgy nálam ez a szavazás kicsit nehéz...de csak kicsit. Landot én bírtam mindig is, és bár a filmekben nem szerepel olyan sokat, de könyvekben igen, és az sokat hozzátett nekem a karakteréhez. Plusz hozzá kell tennem, hogy Ahsokát a CWban sokáig nem szerettem annyira, de mégis sokkal nagyobb ívet járt be a története mint Landoé, és hát a Rebels-szel és az Ahsoka sorival együtt...Landonak már nincs esélye.

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Landon nálam sokat dobott a sequel éra, amihez persze kellett a Sith-ek árnyéka könyv is. Szerintem itt teljesedett ki igazán, hisz az öreg koráról addig semmit nem tudtunk. Nem mellékesen ő az egyetlen a korábbi főhősök közül, aki élve úszta meg a folytatás trilógiát. :) Sajnos azonban még ez is kevés Ahsoka ellen, aki továbbra is felfelé ívelő pályán van, hála a sorozatának. És még hol a vége? 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

The Rise of Skywalker ide, Solo oda, A Sith-ek árnyéka amoda, meg valahová a sarokba a Rebels, és hiába volt a kedvencem a The Empire Strikes Back-ben és bírtam a Return of the Jediban is, Ahsokával még az Ahsoka nélkül sem tudná nálam felvenni a versenyt. Bár én nem utáltam Snipset (sőt emlékeim szerint még csak nem is idegesített, a B1-es droidok jobban irritáltak a TCW elején), amikor megjelent, sőt egyike voltam azoknak, akik azt mondták, várjuk ki, mi lesz belőle, semlegesnek meglehetősen semleges voltam vele kapcsolatban. És bár most sincs olyan közel hozzám, mint mondjuk Qui-Gon vagy Kylo Ren, de simán egy súlycsoportban van Luke-kal vagy Obi-Wannal. És erre az Ahsoka csak rátett egy jó nagy lapáttal.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szerintem Landónak van egy nagyon jó egyedi stílusa és mind a klasszikus trilógiában, vagy akár még idősebb korában a 9. részben is működött ez a sárm, sőt más megformálásban a Soloban is emlékezetes volt. Szóval kedvelem őt, de számomra valahogy mindig is megmaradt ebben a cool mellékszereplő kategóriában. Ezzel szemben viszont Ahsoka az első TCW-s feltűnése után nagyon kinőtte magát, talán jobban, mint bárki más a Sagaban és szinte felsorolni is nehéz, hogy hány helyen tűnt már fel és mindenütt nagyon jól működött. Lehet már korábban is leírtam, de nálam ő lenne a befutó a végső győzelemre is, úgyhogy itt is egyértelműen rá szavaztam.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Donát megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.