Jump to content

TOP32 #11 Ahsoka Tano vs. Lando Calrissian


Donát

Star Wars Winter Madness Top32 11  

24 members have voted

 1. 1. Ki jusson tovább?

  • Ahsoka Tano
  • Lando Calrissian

This poll is closed to new votes

 • Please sign in or register to vote in this poll.
 • Poll closed on 11/04/2023 at 06:59 PM

Recommended Posts

(Miért pont ez a Lando kép került be? XD)

 

Amúgy nálam ez a szavazás kicsit nehéz...de csak kicsit. Landot én bírtam mindig is, és bár a filmekben nem szerepel olyan sokat, de könyvekben igen, és az sokat hozzátett nekem a karakteréhez. Plusz hozzá kell tennem, hogy Ahsokát a CWban sokáig nem szerettem annyira, de mégis sokkal nagyobb ívet járt be a története mint Landoé, és hát a Rebels-szel és az Ahsoka sorival együtt...Landonak már nincs esélye.

 

Link to comment
Share on other sites

Landon nálam sokat dobott a sequel éra, amihez persze kellett a Sith-ek árnyéka könyv is. Szerintem itt teljesedett ki igazán, hisz az öreg koráról addig semmit nem tudtunk. Nem mellékesen ő az egyetlen a korábbi főhősök közül, aki élve úszta meg a folytatás trilógiát. :) Sajnos azonban még ez is kevés Ahsoka ellen, aki továbbra is felfelé ívelő pályán van, hála a sorozatának. És még hol a vége? 

Link to comment
Share on other sites

The Rise of Skywalker ide, Solo oda, A Sith-ek árnyéka amoda, meg valahová a sarokba a Rebels, és hiába volt a kedvencem a The Empire Strikes Back-ben és bírtam a Return of the Jediban is, Ahsokával még az Ahsoka nélkül sem tudná nálam felvenni a versenyt. Bár én nem utáltam Snipset (sőt emlékeim szerint még csak nem is idegesített, a B1-es droidok jobban irritáltak a TCW elején), amikor megjelent, sőt egyike voltam azoknak, akik azt mondták, várjuk ki, mi lesz belőle, semlegesnek meglehetősen semleges voltam vele kapcsolatban. És bár most sincs olyan közel hozzám, mint mondjuk Qui-Gon vagy Kylo Ren, de simán egy súlycsoportban van Luke-kal vagy Obi-Wannal. És erre az Ahsoka csak rátett egy jó nagy lapáttal.

 • Like 2
 • Tetszik 1
Link to comment
Share on other sites

Szerintem Landónak van egy nagyon jó egyedi stílusa és mind a klasszikus trilógiában, vagy akár még idősebb korában a 9. részben is működött ez a sárm, sőt más megformálásban a Soloban is emlékezetes volt. Szóval kedvelem őt, de számomra valahogy mindig is megmaradt ebben a cool mellékszereplő kategóriában. Ezzel szemben viszont Ahsoka az első TCW-s feltűnése után nagyon kinőtte magát, talán jobban, mint bárki más a Sagaban és szinte felsorolni is nehéz, hogy hány helyen tűnt már fel és mindenütt nagyon jól működött. Lehet már korábban is leírtam, de nálam ő lenne a befutó a végső győzelemre is, úgyhogy itt is egyértelműen rá szavaztam.

Link to comment
Share on other sites

 • Donát unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information