Ugrás a kommentre

Vélemények és javaslatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nagyon klassz (lesz) az új kezelőfelület még ha nincs is teljesen kész.

Pár dolgot feletnék, bár lehet hogy azok egy részével kapcsolatban is van tervbe véve korrekció.

- A HSz-ek szövege szerintem valamivel világosabbb árnyalatú is lehetne. A fehér könnyebben olvasható volt.

- Nem tudom hogy a "Média fájl beillesztése" funkció a későbbiekben Youtube-os videókon kívül más videómegosztók videóit is képes lesz-e ablakos formában megjeleníteni, de ha nem, akkor azt is jelezni lehetne hogy csak Youtube videókat lehet vele úgy beilleszteni.

- A videolejátszás egy teljes képernyőre nagyítás funkcióval is rendelkezhetne.

- Az "Előnézet" a "Válasz" módban "El?nézet" formában szerepel.

Hozzászólás ideje:

Érdekes, hogy az Abydos Gate fóruma is ezzel a motorral működik, de itt jobban szuperál.

Ez már egyel újabb. :P

Nagyon klassz (lesz) az új kezelőfelület még ha nincs is teljesen kész.

Pár dolgot feletnék, bár lehet hogy azok egy részével kapcsolatban is van tervbe véve korrekció.

- A HSz-ek szövege szerintem valamivel világosabbb árnyalatú is lehetne. A fehér könnyebben olvasható volt.

- Nem tudom hogy a "Média fájl beillesztése" funkció a későbbiekben Youtube-os videókon kívül más videómegosztók videóit is képes lesz-e ablakos formában megjeleníteni, de ha nem, akkor azt is jelezni lehetne hogy csak Youtube videókat lehet vele úgy beilleszteni.

- A videolejátszás egy teljes képernyőre nagyítás funkcióval is rendelkezhetne.

- Az "Előnézet" a "Válasz" módban "El?nézet" formában szerepel.

Köszi Rog. Mindjárt világosítok a szövegszínezeten. A youtube tag annyiban módosult most, hogy igaz, hogy nincs kiírva konkrétan, hogy youtube, ellenben most már elég a teljes linket beilleszteni. :)

Pofás lett :D

Köszi neked is! :P
Hozzászólás ideje:

Törölni azért lehet nem kellett volna. :D Na mindegy, már nálam is jónak tűnik minden.

Itt a hozzászólásoknál bal oldalt volt még hibás, pl. a június, de már javítottam.

Támogatott média formátumok:

- YouTube / Google Video

- MySpace video

- GameTrailers

- Flickr képszett

- MP3

- Flash videók / játékok

Úgyhogy kb minden videót le tud játszani, mindenféle tagek nélkül. :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon tetszik! :) Technikai dolgokhoz, hogy mit lehetne javítani, valószínűleg én nem fogok hozzászólni. :P

Köszi Pildi. :D

Nagyon klassz lett srácok :P Egy apró megjegyzés: Bal oldalt kicsit kilóg a "lóláb" :P Néhány pixel belefolyik a szélső bolygós háttérbe.

Köszi. :P A Mustafarra gondolsz? Eddig még senkinél nem lógott bele a széle. :P
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Úgyhogy kb minden videót le tud játszani, mindenféle tagek nélkül. :P

Én legelőször kíváncsiságból Tube-os videón kívül Indás, Videás és Dailymotion-ös videókkal próbálkoztam és azokat nem hozza elő ablakban a videót tartalmazó oldal linkjének a beillesztése után. Első blikkre azok jutottak eszembe amikor próbálgatni támadt kedvem. A felsorolt videomegosztók közül a MySpace videok ablakos megjelenítésével (nálam) még problémázik de a többi felsorolt videomegosztó anyagaival simán boldogul.

Ettől függetlenül persze nagy fejlődés hogy nemcsak Tube-os videót tud lejátszani. :)

A youtube tag annyiban módosult most, hogy igaz, hogy nincs kiírva konkrétan, hogy youtube, ellenben most már elég a teljes linket beilleszteni. :P

Igaz ami igaz a teljes link beillesztésével felhasználóbarátabb lett a videobeillesztés. :D Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:

Én legelőször kíváncsiságból Tube-os videón kívül Indás, Videás és Dailymotion-ös videókkal próbálkoztam és azokat nem hozza elő ablakban a videót tartalmazó oldal linkjének a beillesztése után. Első blikkre azok jutottak eszembe amikor próbálgatni támadt kedvem. A felsorolt videomegosztók közül a MySpace videok ablakos megjelenítésével (nálam) még problémázik de a többi felsorolt videomegosztó anyagaival simán boldogul.

Ettől függetlenül persze nagy fejlődés hogy nemcsak Tube-os videót tud lejátszani. :)

Igaz ami igaz a teljes link beillesztésével felhasználóbarátabb lett a videobeillesztés. :D

Jó, hogy kipróbáltad ezeket. :P Én csak a dailymotion-t és a videát néztem meg, de azok nálam se működtek. :P
Hozzászólás ideje:

Köszi. :) A Mustafarra gondolsz? Eddig még senkinél nem lógott bele a széle. :D

Pl ha a belső oldalakra lépek, akkor meg a szélső bannerek lógnak bele a fórumkeretbe. A felbontásom pedig ugyanaz maradt. Itt, a felső szinten pedig a "Profilod" nevezetű kis jelvényszerűség lóg ki főleg.
Hozzászólás ideje:

Pl ha a belső oldalakra lépek, akkor meg a szélső bannerek lógnak bele a fórumkeretbe. A felbontásom pedig ugyanaz maradt. Itt, a felső szinten pedig a "Profilod" nevezetű kis jelvényszerűség lóg ki főleg.

Hmmm.. Nem tudom mi lehet a baj, nálam teljesen jól működik. Az a kis jel (szenátusi jel :) ) alapból kijjebb van, de ez nem hiba. Viszont a bannerek belógása érthetetlen. Felrakhatnál ide egy screenshotot a problémáról.
Hozzászólás ideje:

Ez már egyel újabb. :)

Aha! Klafa! Akkor itt nem fog idegesíteni az, ami ott az agyamra megy (az utolsó hozzászólás gomb az esetek nagy többségében az első hozzászóláshoz repít...).

Csak jelzem, hogy a bannerek nálam is rendesen működnek.

Hozzászólás ideje:

Hmmm.. Nem tudom mi lehet a baj, nálam teljesen jól működik. Az a kis jel (szenátusi jel :) ) alapból kijjebb van, de ez nem hiba. Viszont a bannerek belógása érthetetlen. Felrakhatnál ide egy screenshotot a problémáról.

swsaga.jpg

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.