Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Wow, cool! Nekem bejön! Fő a változatosság. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Tök jó ez az új oldal design! Huhh nekem még meg kell szokni, de az már biztos hogy sokkal szebb mint volt. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Nagyon király az új kinézet! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Azta, nagyon jó ez az új kinézet Gratula és köszi Ody! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Köszi skacok, bár még rengeteg munka lesz vele hiszen újra fel kell építeni, ami nem olyan egyszerű mint gondoltam. A hangsúly a fejlődésen van. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Érdekes, hogy az Abydos Gate fóruma is ezzel a motorral működik, de itt jobban szuperál. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Nagyon klassz (lesz) az új kezelőfelület még ha nincs is teljesen kész. Pár dolgot feletnék, bár lehet hogy azok egy részével kapcsolatban is van tervbe véve korrekció. - A HSz-ek szövege szerintem valamivel világosabbb árnyalatú is lehetne. A fehér könnyebben olvasható volt. - Nem tudom hogy a "Média fájl beillesztése" funkció a későbbiekben Youtube-os videókon kívül más videómegosztók videóit is képes lesz-e ablakos formában megjeleníteni, de ha nem, akkor azt is jelezni lehetne hogy csak Youtube videókat lehet vele úgy beilleszteni. - A videolejátszás egy teljes képernyőre nagyítás funkcióval is rendelkezhetne. - Az "Előnézet" a "Válasz" módban "El?nézet" formában szerepel. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Nagyon tetszik az oldal! Roggal egyetértve a betűszín majd lehetne fehér, de gondolom Ody is így látja. :P Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Roggal egyetértve Inkább Rog-dzsal egyetértve. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Rog, állísd át a nyelvet magyarra, akkor lesz Előnézet kiírva Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Akkor "El?nézet" sztorno. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. A karakterkódolással van még probléma, így az ilyenek előfordulhatnak, de dolgozom rajta. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Pofás lett Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. A karakterkódolással van még probléma, így az ilyenek előfordulhatnak, de dolgozom rajta. Az angol csomag zavart be, kitöröltem! most már nálam is teljesen jók a bötűk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Érdekes, hogy az Abydos Gate fóruma is ezzel a motorral működik, de itt jobban szuperál. Ez már egyel újabb. Nagyon klassz (lesz) az új kezelőfelület még ha nincs is teljesen kész. Pár dolgot feletnék, bár lehet hogy azok egy részével kapcsolatban is van tervbe véve korrekció. - A HSz-ek szövege szerintem valamivel világosabbb árnyalatú is lehetne. A fehér könnyebben olvasható volt. - Nem tudom hogy a "Média fájl beillesztése" funkció a későbbiekben Youtube-os videókon kívül más videómegosztók videóit is képes lesz-e ablakos formában megjeleníteni, de ha nem, akkor azt is jelezni lehetne hogy csak Youtube videókat lehet vele úgy beilleszteni. - A videolejátszás egy teljes képernyőre nagyítás funkcióval is rendelkezhetne. - Az "Előnézet" a "Válasz" módban "El?nézet" formában szerepel. Köszi Rog. Mindjárt világosítok a szövegszínezeten. A youtube tag annyiban módosult most, hogy igaz, hogy nincs kiírva konkrétan, hogy youtube, ellenben most már elég a teljes linket beilleszteni. Pofás lett Köszi neked is! Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Törölni azért lehet nem kellett volna. Na mindegy, már nálam is jónak tűnik minden. Itt a hozzászólásoknál bal oldalt volt még hibás, pl. a június, de már javítottam. Támogatott média formátumok: - YouTube / Google Video - MySpace video - GameTrailers - Flickr képszett - MP3 - Flash videók / játékok Úgyhogy kb minden videót le tud játszani, mindenféle tagek nélkül. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Nagyon tetszik! Technikai dolgokhoz, hogy mit lehetne javítani, valószínűleg én nem fogok hozzászólni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Nagyon klassz lett srácok Egy apró megjegyzés: Bal oldalt kicsit kilóg a "lóláb" Néhány pixel belefolyik a szélső bolygós háttérbe. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Nagyon tetszik! Technikai dolgokhoz, hogy mit lehetne javítani, valószínűleg én nem fogok hozzászólni. Köszi Pildi. Nagyon klassz lett srácok Egy apró megjegyzés: Bal oldalt kicsit kilóg a "lóláb" Néhány pixel belefolyik a szélső bolygós háttérbe. Köszi. A Mustafarra gondolsz? Eddig még senkinél nem lógott bele a széle. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. (szerkesztve) Úgyhogy kb minden videót le tud játszani, mindenféle tagek nélkül. Én legelőször kíváncsiságból Tube-os videón kívül Indás, Videás és Dailymotion-ös videókkal próbálkoztam és azokat nem hozza elő ablakban a videót tartalmazó oldal linkjének a beillesztése után. Első blikkre azok jutottak eszembe amikor próbálgatni támadt kedvem. A felsorolt videomegosztók közül a MySpace videok ablakos megjelenítésével (nálam) még problémázik de a többi felsorolt videomegosztó anyagaival simán boldogul.Ettől függetlenül persze nagy fejlődés hogy nemcsak Tube-os videót tud lejátszani. A youtube tag annyiban módosult most, hogy igaz, hogy nincs kiírva konkrétan, hogy youtube, ellenben most már elég a teljes linket beilleszteni. Igaz ami igaz a teljes link beillesztésével felhasználóbarátabb lett a videobeillesztés. Szerkesztve: 2010. December 13. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Én legelőször kíváncsiságból Tube-os videón kívül Indás, Videás és Dailymotion-ös videókkal próbálkoztam és azokat nem hozza elő ablakban a videót tartalmazó oldal linkjének a beillesztése után. Első blikkre azok jutottak eszembe amikor próbálgatni támadt kedvem. A felsorolt videomegosztók közül a MySpace videok ablakos megjelenítésével (nálam) még problémázik de a többi felsorolt videomegosztó anyagaival simán boldogul. Ettől függetlenül persze nagy fejlődés hogy nemcsak Tube-os videót tud lejátszani. Igaz ami igaz a teljes link beillesztésével felhasználóbarátabb lett a videobeillesztés. Jó, hogy kipróbáltad ezeket. Én csak a dailymotion-t és a videát néztem meg, de azok nálam se működtek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Köszi. A Mustafarra gondolsz? Eddig még senkinél nem lógott bele a széle. Pl ha a belső oldalakra lépek, akkor meg a szélső bannerek lógnak bele a fórumkeretbe. A felbontásom pedig ugyanaz maradt. Itt, a felső szinten pedig a "Profilod" nevezetű kis jelvényszerűség lóg ki főleg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Pl ha a belső oldalakra lépek, akkor meg a szélső bannerek lógnak bele a fórumkeretbe. A felbontásom pedig ugyanaz maradt. Itt, a felső szinten pedig a "Profilod" nevezetű kis jelvényszerűség lóg ki főleg. Hmmm.. Nem tudom mi lehet a baj, nálam teljesen jól működik. Az a kis jel (szenátusi jel ) alapból kijjebb van, de ez nem hiba. Viszont a bannerek belógása érthetetlen. Felrakhatnál ide egy screenshotot a problémáról. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Ez már egyel újabb. Aha! Klafa! Akkor itt nem fog idegesíteni az, ami ott az agyamra megy (az utolsó hozzászólás gomb az esetek nagy többségében az első hozzászóláshoz repít...). Csak jelzem, hogy a bannerek nálam is rendesen működnek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hmmm.. Nem tudom mi lehet a baj, nálam teljesen jól működik. Az a kis jel (szenátusi jel ) alapból kijjebb van, de ez nem hiba. Viszont a bannerek belógása érthetetlen. Felrakhatnál ide egy screenshotot a problémáról. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Milyen böngészőt illetve felbontást használsz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Oldie! Egy kicsit arrébb húztam most jobb lett? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Firefox, 1024x768. A korábbi verzióval nem volt gond. Ody. Semmi változás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Firefox, 1024x768. A korábbi verzióval nem volt gond. Ody. Semmi változás. Frissítsd CTRL F5 -el. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Folyamatosan nézem (frissítem) Ody. Még két milliméter és rendben lesz Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.