Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Akkor visszaszívom a fejlesztők felé tett meggondolatlan kijelentésem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Ez érdekes, akkor mi lehetett nálam az Egyéb fontosban? Na mindegy, remélem, több gondom nem lesz, köszi Próbáld meg még egyszer. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Bomarr! Majd törölj a privát fiókod üzeneteiből, mert tele van és nem tudok írni neked. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Bomarr! Majd törölj a privát fiókod üzeneteiből, mert tele van és nem tudok írni neked. Csináltam neki helyet! Jöhet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Egy napig nem vagyok és eltűnnek a decimális jelek a számokból? Nálatok is így van? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Egy napig nem vagyok és eltűnnek a decimális jelek a számokból? Nálatok is így van? Milyen jelek, milyen számokból? Én nem látok változást. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Milyen jelek, milyen számokból? Én nem látok változást. Főoldalon pl: 181.973 helyett most 181973 van. Legalábbis nekem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Főoldalon pl: 181.973 helyett most 181973 van. Legalábbis nekem. Azok nálam is eltűntek. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Tényleg! A hozzászólás számokban is volt ezres elválasztó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Tényleg! A hozzászólás számokban is volt ezres elválasztó. Pedig nem nyúltam hozzá semmihez, így mondhatjuk, hogy magától tűnt el... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Visszatértek a pöttyök. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Az lenne a kérdésem hogy azonos topicban hogy lehet több beírásra egy válaszban válaszolni? Konkrétan a videójátékok topicban szeretnék több embernek válaszolni. Rányomtam a multiidézetre, de nem csinál semmit majd az Új válaszra. De csak azon hozzászólás jelent meg mely alatt a multiidézést megnyomtam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Az lenne a kérdésem hogy azonos topicban hogy lehet több beírásra egy válaszban válaszolni? Konkrétan a videójátékok topicban szeretnék több embernek válaszolni. Rányomtam a multiidézetre, de nem csinál semmit majd az Új válaszra. De csak azon hozzászólás jelent meg mely alatt a multiidézést megnyomtam. Pedig elvileg jól csináltad. A múltidézés gombot kell megnyomni minden olyan hsz-nél, amire válaszolni akarsz. Talán lépjél ki, majd be a fórumra. Hátha az segít. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Pedig elvileg jól csináltad. A múltidézés gombot kell megnyomni minden olyan hsz-nél, amire válaszolni akarsz. Talán lépjél ki, majd be a fórumra. Hátha az segít. Akkor ott rontottam el, hogy csak egy alatt nyomtam meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Akkor ott rontottam el, hogy csak egy alatt nyomtam meg. A múltidézés gombot minden olyan hsz alatt meg kell nyomni amit be szeretnél idézni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. A múltidézés gombot minden olyan hsz alatt meg kell nyomni amit be szeretnél idézni. Működik, köszi. Már rég így kellett volna csinálnom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Működik, köszi. Már rég így kellett volna csinálnom. Én azt hittem ismered ezt a módszert. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Én azt hittem ismered ezt a módszert. Nem ismertem. Azért floodoltam sokszor. De most már ezt fogom használni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Más nem érzékelt olyat, hogy tekeri fel vagy le az oldalt, és az kissé szétesik? Meg a nevem mellett a kis kép (bal felső sarok) is kicsúszott a bannerre, pedig eddig rendesen állt. Nálam van a hiba, vagy ez is egy olyan rejtély, mint az eltűnő pontok a számokban? Nagyjából múlt hét óta csinálja ezt, viszont én nem változtattam semmit a gépemen. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Nekem csak a betöltés pillanatában esik így szét, de aztán minden jó. Lehet, rosszul töltődik e nálad az oldal. Más böngésző is ezt csinálja? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. (szerkesztve) Más nem érzékelt olyat, hogy tekeri fel vagy le az oldalt, és az kissé szétesik? Meg a nevem mellett a kis kép (bal felső sarok) is kicsúszott a bannerre, pedig eddig rendesen állt. Nálam van a hiba, vagy ez is egy olyan rejtély, mint az eltűnő pontok a számokban? Nagyjából múlt hét óta csinálja ezt, viszont én nem változtattam semmit a gépemen. Minimális akadás van, de ennek a fórum nagyobb memória igénye az oka, amit a szerver nem tud kiszolgálni. Nálam gyakorlatilag észrevehetetlen. Sőt! Most már a kezdeti hibák is eltűntek amik az elején voltak. Szóval sajnos azt kell mondjam, nálad lesz a baj. Esetleg egy süti törléssel próbálkozhatsz, hátha az segít. Szerkesztve: 2011. Február 8. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Más nem érzékelt olyat, hogy tekeri fel vagy le az oldalt, és az kissé szétesik? Meg a nevem mellett a kis kép (bal felső sarok) is kicsúszott a bannerre, pedig eddig rendesen állt. Nálam van a hiba, vagy ez is egy olyan rejtély, mint az eltűnő pontok a számokban? Nagyjából múlt hét óta csinálja ezt, viszont én nem változtattam semmit a gépemen. Nálam simán megy. Nincs szétesés. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Nekem csak a betöltés pillanatában esik így szét, de aztán minden jó. Lehet, rosszul töltődik e nálad az oldal. Más böngésző is ezt csinálja? IE-n nem csinálja, és Firefoxon sem jelentkezik máshol, csak itt. Minimális akadás van, de ennek a fórum nagyobb memória igénye az oka, amit a szerver nem tud kiszolgálni. Nálam gyakorlatilag észrevehetetlen. Sőt! Most már a kezdeti hibák is eltűntek amik az elején voltak. Szóval sajnos azt kell mondjam, nálad lesz a baj. Esetleg egy süti törléssel próbálkozhatsz, hátha az segít. A sütik törlése volt a legelső, amit elvégeztem (amúgy is törlöm őket minden hétfőn). De akkor szerintem a memóriaigény lesz a megoldás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. De akkor szerintem a memóriaigény lesz a megoldás. Csak akkor mindenkinek szétesne. A felbontásod mekkora? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Csak akkor mindenkinek szétesne. A felbontásod mekkora? Nem feltétlenül. A felbontásom 1280x1024, és mivel múlt héten is az volt, sőt, múlt hónapban is, és már három éve az, valahogy kétlem, hogy ez lenne a baj, mikor egy hete még semmi gond nem volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Nem feltétlenül. A felbontásom 1280x1024, és mivel múlt héten is az volt, sőt, múlt hónapban is, és már három éve az, valahogy kétlem, hogy ez lenne a baj, mikor egy hete még semmi gond nem volt De valami mégis elállítódhatott ezek szerint. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Magától? Az egyetlen dolog, ami ezen a gépen december óta változott, az a háttér. Merthogy az három óránként változik A dologban az az érdekes, hogy nagyjából akkor kezdődött, mikor a pontok elmentek, azért (is) gyanús, hogy nem az én gépem a ludas. De mindegy, maximálisan használható az oldal, szóval no problemo. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. (szerkesztve) Magától? Az egyetlen dolog, ami ezen a gépen december óta változott, az a háttér. Merthogy az három óránként változik A dologban az az érdekes, hogy nagyjából akkor kezdődött, mikor a pontok elmentek, azért (is) gyanús, hogy nem az én gépem a ludas. De mindegy, maximálisan használható az oldal, szóval no problemo. De szétesik? Meg a logók is elcsúsztak? Ez nem tűnik apróságnak. Nem tudom mi lehet a baj, de ha mindenhol jó csak nálad nem, akkor valószínűleg a böngészőben kell valamit állítani, ezt diktálja a józan ész. Vagy vársz amíg magától megjavul. Szerkesztve: 2011. Február 9. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Dzséjt ilyen nálad is? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Dzséjt ilyen nálad is? Nálam akkor ilyen, ha kikapcsolom a CSS-t. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.