Ugrás a kommentre

Vélemények és javaslatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem Donát az egyetlen, akinek baja van vele. Nekem sem működik :sick: Biztos elszúrok valamit. Egyébként most Firefoxot használok.

Másnál is előfordul, hogy nem mindegyik topiknál ugrik az utolsó oldalra, miután elküldött egy hozzászólást? Mert nálam némelyik az elsőre ugrik vissza.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
Annyira nem fontos, csak jó lett volna. Azért köszönöm.

Donát.

Frissítsétek a böngészőt! Tuti az a baj.

Az utolsó oldalra való ugrálás nálam is van sajnos. :sick: De nem mindenhol.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
Kardee: jelentkezz ki és utána pedig vissza. :D Ez jobb esetben megoldja a problémát.

Jobb esetben. Most már komolyan lemondtam róla, hogy összehozzam. Tuti, hogy valamit nem jól csinálok, de mindegy. Köszi az eddigieket is :sick:

Hozzászólás ideje:
Jobb esetben. Most már komolyan lemondtam róla, hogy összehozzam. Tuti, hogy valamit nem jól csinálok, de mindegy. Köszi az eddigieket is :sick:

Nálam össze-vissza van. Egyik topicban rendesen az elejére ugrik, a másikban meg a végére. :D

Hozzászólás ideje:

Egyébként a téma címére vagy a kis nyilacskákra kattintotok? Mert csak a téma címére kattintva ugrik az első oldalra, egyébként nem. De dolgozok az ügyön, megpróbálom mindenhol egységíteni! :sick:

Egyébként a téma címére vagy a kis nyilacskákra kattintotok? Mert csak a téma címére kattintva ugrik az első oldalra, egyébként nem. De dolgozok az ügyön, megpróbálom mindenhol egységíteni! :D

Nálam csak akkor ugrik az utolsó oldalra, ha új hozzászólást küldök. De ez sincs mindenhol, csupán az EPIII és a Külvilág topicban. Na és persze itt is. :sick:

Hozzászólás ideje:
Szerintem cseréld le firefox-ra. Jobban jársz. :D

Áh, már annyira megszoktam az Operát. Annyira bejön nekem.

OFF

Most már arra is rájöttem, hogy hogy kell a jelszó beírót használni :o

ON

Mondjuk én itt az automatikus bejelentkezésen vagyok.

Utolsó oldalra ugrálás: Nálam eddig egyszer ugrott vissza, amúgy mindig az első oldalon lyukadok ki a hozzászólás elküldésekor :sick:

Donát

Várjuk, várjuk  :D

Lényegében nem tudom hogy megy, de elvileg mától él a regisztrált sagaforum.hu név. :D De, hogy mikortól lehet használni valójában is, na azt nem tudom. :D

Hozzászólás ideje:

Nálam semmi különös nem volt. Bejelentettem az igényemet, ők beregisztrálták a domainnevet és pár hét múlva jelezték, hogy használhatom. Addig meg adtak egy ideiglenes domainnevet. Miután készen lettek mindennel, küldték a csekket, és kész. :D Három vagy négy hét alatt lement az egész.

Hozzászólás ideje:

Nem fog :) Ha van mit írni, úgyis írunk, még ha egy-két nap szünettel, akkor is.

Ma pl. nem értem rá, mert sok volt a meló, itthon meg várt a palacsinta sütés, és eddig Rómát néztem. Van úgy, hogy elfoglaltabb az ember/ember lánya :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.