Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Semmi változás, és görgősáv sincs. Donát Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hmm, érdekes. Nekem működik Firefoxban és Internet Explorerben is. Te mit használsz? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. (szerkesztve) Opera, de explorerben sem látom. A képernyő felbontás lehet baja? Donát. Szerkesztve: 2006. Február 25. - Csabai Donát Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Mekkora felbontást használsz? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. 1024*768 Donát. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Az érdekes, mert nekem még 1280x1024-es felbontásban is van görgetősáv, nemhogy 1024x768-ban. Sajnos nem tudom mi lehet a probléma okozója. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Annyira nem fontos, csak jó lett volna. Azért köszönöm. Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Nem Donát az egyetlen, akinek baja van vele. Nekem sem működik Biztos elszúrok valamit. Egyébként most Firefoxot használok. Másnál is előfordul, hogy nem mindegyik topiknál ugrik az utolsó oldalra, miután elküldött egy hozzászólást? Mert nálam némelyik az elsőre ugrik vissza. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Épp az a jó, ha az elsőre ugrik vissza Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szóval akkor fordítva írtam Arra gondoltam, hogy a kezdő oldalra ugrik vissza, vagyis akkor az utolsóra. Nem figyeltem az oldalkiírások elnevezéseit Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. (szerkesztve) Annyira nem fontos, csak jó lett volna. Azért köszönöm. Donát. Frissítsétek a böngészőt! Tuti az a baj. Az utolsó oldalra való ugrálás nálam is van sajnos. De nem mindenhol. Szerkesztve: 2006. Február 25. - Ody Mandrell Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Kardee: jelentkezz ki és utána pedig vissza. Ez jobb esetben megoldja a problémát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Frissítsétek a böngészőt! Tuti az a baj. Az utolsó oldalra való ugrálás nálam is van sajnos. De nem mindenhol. És azt hogy? Hol tudom frissíteni az operám? Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. És azt hogy? Hol tudom frissíteni az operám? Donát. Szerintem cseréld le firefox-ra. Jobban jársz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Kardee: jelentkezz ki és utána pedig vissza. Ez jobb esetben megoldja a problémát. Jobb esetben. Most már komolyan lemondtam róla, hogy összehozzam. Tuti, hogy valamit nem jól csinálok, de mindegy. Köszi az eddigieket is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Jobb esetben. Most már komolyan lemondtam róla, hogy összehozzam. Tuti, hogy valamit nem jól csinálok, de mindegy. Köszi az eddigieket is Nálam össze-vissza van. Egyik topicban rendesen az elejére ugrik, a másikban meg a végére. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Egyébként a téma címére vagy a kis nyilacskákra kattintotok? Mert csak a téma címére kattintva ugrik az első oldalra, egyébként nem. De dolgozok az ügyön, megpróbálom mindenhol egységíteni! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. (szerkesztve) Egyébként a téma címére vagy a kis nyilacskákra kattintotok? Mert csak a téma címére kattintva ugrik az első oldalra, egyébként nem. De dolgozok az ügyön, megpróbálom mindenhol egységíteni! Nálam csak akkor ugrik az utolsó oldalra, ha új hozzászólást küldök. De ez sincs mindenhol, csupán az EPIII és a Külvilág topicban. Na és persze itt is. Szerkesztve: 2006. Február 25. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szerintem cseréld le firefox-ra. Jobban jársz. Áh, már annyira megszoktam az Operát. Annyira bejön nekem. OFF Most már arra is rájöttem, hogy hogy kell a jelszó beírót használni ON Mondjuk én itt az automatikus bejelentkezésen vagyok. Utolsó oldalra ugrálás: Nálam eddig egyszer ugrott vissza, amúgy mindig az első oldalon lyukadok ki a hozzászólás elküldésekor Donát Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Áh, már annyira megszoktam az Operát. Annyira bejön nekem. Ha az bejön a Firefox még jobban be fog jönni szerintem. Velem is így volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 28. (szerkesztve) Holnap délben eljön az igazság pillanata. (Remélem addig meglesz a banner ) Szerkesztve: 2006. Február 28. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Várjuk, várjuk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. (szerkesztve) Várjuk, várjuk Lényegében nem tudom hogy megy, de elvileg mától él a regisztrált sagaforum.hu név. De, hogy mikortól lehet használni valójában is, na azt nem tudom. Szerkesztve: 2006. Március 1. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Hát sajna most még nem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Hát sajna most még nem Nem tudom hogy megy ez, de elvileg már regelve van. Valaki tudja hogy zajlik egy ilyen névhasználati procedúra? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Nálam semmi különös nem volt. Bejelentettem az igényemet, ők beregisztrálták a domainnevet és pár hét múlva jelezték, hogy használhatom. Addig meg adtak egy ideiglenes domainnevet. Miután készen lettek mindennel, küldték a csekket, és kész. Három vagy négy hét alatt lement az egész. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Akkor várok...Itt még csak két hét telt el, de a név már él elvileg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Mindenkinek gratulálok a 20.000-hez. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 3. Sajnos úgy látom, ha nem vagyok itt egy napig, alig írtok valamit. Mi lesz ha dolgozni fogok és eltünök több napra? Meghal a fórum? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 3. Hozzászólás ideje: 2006. Március 3. Nem fog Ha van mit írni, úgyis írunk, még ha egy-két nap szünettel, akkor is. Ma pl. nem értem rá, mert sok volt a meló, itthon meg várt a palacsinta sütés, és eddig Rómát néztem. Van úgy, hogy elfoglaltabb az ember/ember lánya Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.