Ugrás a kommentre

Vélemények és javaslatok

Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Nem Donát az egyetlen, akinek baja van vele. Nekem sem működik :sick: Biztos elszúrok valamit. Egyébként most Firefoxot használok.

Másnál is előfordul, hogy nem mindegyik topiknál ugrik az utolsó oldalra, miután elküldött egy hozzászólást? Mert nálam némelyik az elsőre ugrik vissza.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Annyira nem fontos, csak jó lett volna. Azért köszönöm.

Donát.

Frissítsétek a böngészőt! Tuti az a baj.

Az utolsó oldalra való ugrálás nálam is van sajnos. :sick: De nem mindenhol.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje

Kardee: jelentkezz ki és utána pedig vissza. :D Ez jobb esetben megoldja a problémát.

Jobb esetben. Most már komolyan lemondtam róla, hogy összehozzam. Tuti, hogy valamit nem jól csinálok, de mindegy. Köszi az eddigieket is :sick:

A hozzászólás linkje

Jobb esetben. Most már komolyan lemondtam róla, hogy összehozzam. Tuti, hogy valamit nem jól csinálok, de mindegy. Köszi az eddigieket is :sick:

Nálam össze-vissza van. Egyik topicban rendesen az elejére ugrik, a másikban meg a végére. :D

A hozzászólás linkje

Egyébként a téma címére vagy a kis nyilacskákra kattintotok? Mert csak a téma címére kattintva ugrik az első oldalra, egyébként nem. De dolgozok az ügyön, megpróbálom mindenhol egységíteni! :D

Nálam csak akkor ugrik az utolsó oldalra, ha új hozzászólást küldök. De ez sincs mindenhol, csupán az EPIII és a Külvilág topicban. Na és persze itt is. :sick:

A hozzászólás linkje

Szerintem cseréld le firefox-ra. Jobban jársz. :D

Áh, már annyira megszoktam az Operát. Annyira bejön nekem.

OFF

Most már arra is rájöttem, hogy hogy kell a jelszó beírót használni :o

ON

Mondjuk én itt az automatikus bejelentkezésen vagyok.

Utolsó oldalra ugrálás: Nálam eddig egyszer ugrott vissza, amúgy mindig az első oldalon lyukadok ki a hozzászólás elküldésekor :sick:

Donát

A hozzászólás linkje

Várjuk, várjuk  :D

Lényegében nem tudom hogy megy, de elvileg mától él a regisztrált sagaforum.hu név. :D De, hogy mikortól lehet használni valójában is, na azt nem tudom. :D

A hozzászólás linkje

Nálam semmi különös nem volt. Bejelentettem az igényemet, ők beregisztrálták a domainnevet és pár hét múlva jelezték, hogy használhatom. Addig meg adtak egy ideiglenes domainnevet. Miután készen lettek mindennel, küldték a csekket, és kész. :D Három vagy négy hét alatt lement az egész.

A hozzászólás linkje

Nem fog :) Ha van mit írni, úgyis írunk, még ha egy-két nap szünettel, akkor is.

Ma pl. nem értem rá, mert sok volt a meló, itthon meg várt a palacsinta sütés, és eddig Rómát néztem. Van úgy, hogy elfoglaltabb az ember/ember lánya :)

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.