Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Gratulálok Ody. Szép szám. Nyitóoldalnak ez az oldal van beállítva ha kevés időm is van mindig elolvasom. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. November 23. Hozzászólás ideje: 2014. November 23. Csak nekem hoz folyamatosan SQL hibát az oldal hozzászóláskor? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. November 23. Úgy tűnik igen. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. November 23. Hozzászólás ideje: 2014. November 23. Nekem régebben csinálta, mostanában már nem fordul elő Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Kis érdekesség. A topikok nézettségi all time rangsora. Kíváncsi vagyok jövő ilyenkor hogy fog kinézni ez a lista. Külvilág 3670033 The Clone Wars 1134597 Star Wars Saga 734771 Star Wars Legends 592457 Star Wars Kvíz 518249 Star Wars Fan Art 427557 Star Wars hírportál 401822 A fórumról 328602 Episode III - Revenge of the Sith 311914 The Clone Wars - 1. évad 242289 The Clone Wars - 3. évad 238061 The Clone Wars - 2. évad 207769 Episode VII - The Force Awakens 189501 Episode I - The Phantom Menace 157834 Episode II - Attack of the Clones 132502 The Clone Wars - 4. évad 131785 The Clone Wars - 5. évad 118800 SimonZ Star Wars honlapja 116006 Episode IV - A New Hope 100557 Episode VI - Return of the Jedi 95344 Episode V - The Empire Strikes Back 91216 Rebels 88732 Star Wars - Underworld 76431 Star Wars szerepjáték 36376 The Clone Wars - 6. évad 25277 Clone Wars - 1. évad 22699 Rebels - 1. évad 15628 Star Wars Expanded Universe 12037 Spin-Off filmek 5193 Clone Wars - 2. évad 2701 Clone Wars - 3. évad 1700 The Clone Wars Legacy 1290 Összes 10229730 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Hozzászólás ideje: 2014. November 30. A Legends nagyon jó helyen áll. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. December 4. Hozzászólás ideje: 2014. December 4. Ody: légyszi törölj a privátodból. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. December 6. Hozzászólás ideje: 2014. December 6. Ody: Légyszi törölj már a magánból. Fontos lenne. Köszi. Nem tudok neked írni napok óta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. December 6. (szerkesztve) Ok, jöhet. Mostanában nem voltam, ezért nem töröltem. Szerkesztve: 2014. December 6. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. December 6. Hozzászólás ideje: 2014. December 6. Semmi baj. Köszi, már sikerült. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. December 17. Hozzászólás ideje: 2014. December 17. Máskor jobban tájékozódj. Ez a regény a TCW egyenes ági folytatása. Ha a Disney nem lövi le a sorozatot, ugyanúgy megfilmesítésre került volna mint pl. az Utapau történet. De erről írtunk is korábban. Igazság szerint tudtam nagyon jól, hogy a könyv a TCW Legacy multimédia projekt része. Csak szokatlan volt, hogy egy regény kapott külön témát. És erről eszembe jutott a következő. Minden A Klónok Háborúja epizódnak van külön témája, minden Lázadók epizódnak van külön témája. Sőt még a Tartakowsky sorozat epizódjainak is külön topikjai vannak. Mit szólnátok hozzá, ha a Legends és az Expanded Universe részleg alatt ezek után minden regénynek lenne külön topikja? Amolyan kibeszélőként működne, mint a sorozatok epizódjai esetében, ahol nem kéne használni a spoilert és azok írnának oda, illetve beszélgetnének róla, akik már olvasták. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. December 17. Hozzászólás ideje: 2014. December 17. Én ezt azért nem támogatom, mert így sem alakulnak ki nagy kibeszélések az újonnan megjelent könyvekről, mivel 1, jóval kevesebben vagyunk Legends-olvasók, mint TCW ill. Rebels nézők 2, teljesen más ütemben olvassuk a könyveket, máshogy rendelünk, van aki egyszerre, van aki egyenként stb. Én pl. most olvastam csak el a Kemp-könyvet, amit mások már fél éve Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. December 17. Hozzászólás ideje: 2014. December 17. Bár pontosan ezek az ellenjavallatok jutottak nekem is eszembe, kísérleti jelleggel az új Canon könyvek kaphatnak topicot. A Legends könyveinek feleslegesnek tartom, mert nem csak, hogy vagy ezer van belőlük, azokat igencsak össze-vissza olvastuk, így aligha alakulna ki akárcsak egy oldalt kitevő eszmecsere. Plusz spoiler szempontból ma már nem is igazán számítanak e művek. Ha valamit át is vesznek belőlük, úgyis megváltoztatják. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. December 17. Hozzászólás ideje: 2014. December 17. Mit szólnátok hozzá, ha a Legends és az Expanded Universe részleg alatt ezek után minden regénynek lenne külön topikja? Amolyan kibeszélőként működne, mint a sorozatok epizódjai esetében, ahol nem kéne használni a spoilert és azok írnának oda, illetve beszélgetnének róla, akik már olvasták. Nagyon jó ötletnek tartom, mert ez esetben nem kellene több hónapot visszaolvasni, mazsolázni a sok hozzászólás között, ha kíváncsiak vagyunk egy-egy olyan könyvvel kapcsolatos véleményekre, amellyel hosszabb csúszásban vagyunk. Köztes megoldásként elképzelhető, hogy valamilyen csoportosítva legyenek a Legends könyvek topikjai. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. December 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. December 17. Az új canon könyveknél tényleg nem lenne rossz, de a Legends az már úgy marad ahogy van. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. December 18. Hozzászólás ideje: 2014. December 18. Kár, hogy a Legends-könyvek olvasásának (és kiadásának sem) Mo-n és a fórumon messze nincs vége. A nem Legends pedig még sehol sincs. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. December 21. Hozzászólás ideje: 2014. December 21. Megkérhetek valakit, hogy tegye spoiler mögé Zééé 14:31-es hozzászólását a Tolkien-topikban? Köszi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. December 21. Ott olvastam és meg is tettem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. December 22. Hozzászólás ideje: 2014. December 22. Köszi Csak nem voltam biztos abban, hogy jó helyre írtam, de amott meg nem javítottam. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. December 24. Hozzászólás ideje: 2014. December 24. Riddick jelezte nekem , hogy nem tud írni a fórumra, egyik topikba se ... Ezt a hibaüzenetet kapja: [#20310] A biztonsági kulcsod amely a témán belüli üzenetküldés megerősítéséhez kell nem egyezik a megadottal. Kérlek, menj vissza, töltsd újra az űrlapot és próbáld újra. Arra kért, hogy Ody vagy a többi modi nézzen már utána a problémának Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. December 24. Sajnos nem tudjuk orvosolni. Törölje a sütiket, vagy frissítse fullra az oldalt. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. December 24. Hozzászólás ideje: 2014. December 24. (szerkesztve) Másik böngészőből megy a posztolás, az általam évek óta használt Chrome-ból viszont nem. Na erre varrjatok gombot. A gépem tegnap lett újratelepítve, szóval mondhatni egy totálisan friss Chrome került fel. Na mindegy. Szerkesztve: 2014. December 24. - Darth Riddick Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. December 25. Hozzászólás ideje: 2014. December 25. Sajnos én is egyre sűrűbben találkozom hibaüzenettel - és nálam megjelent már minden böngészőben, minden gépemen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. December 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. December 25. Nálam szinte sosincs ilyen baj. Szokás szerint user specifikus dologról van szó. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. December 25. Hozzászólás ideje: 2014. December 25. Nálam sincs sosem baj. Chrome-ot használok én is. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. December 25. Hozzászólás ideje: 2014. December 25. (szerkesztve) Nálam sem volt korábban soha. Ez az informatika rejtelmei... lassan öntudatra ébred és elkezdi küldeni a beszivárgókat Update: Chrome újratelepítés úgy tűnik megoldotta a problémát! Szerkesztve: 2014. December 25. - Darth Riddick Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Habár nem kerítettem nagy feneket az év végének, azért pár szót csak "szólnék" az előttünk álló évről. Annál is inkább mert 2015 több tekintetben is fényes esztendő lesz számunkra. Nyilván mindenki tudja, hogy az Episode VII premierjét már most hatalmas várakozások övezik, így ez az év ennek jegyében fog telni. Az idő előrehaladtával bizonyosan a hype is növekedni fog, amit én a magam részéről kíváncsian várok, hogy miként fogjuk megélni ezt a fórumon. Közülünk sokan még mindig alig hiszik el, hogy új SW film közeleg, annyira valószínűtlen az egész. Valószínűleg ez így is marad a full trailer érkezéséig. A másik dolog, ami inkább minket üzemeltetőket és a fórumtagokat érint, hogy a fórum idén ünnepli 10 éves születésnapját. Erről elöljáróban annyit tudok mondani, hogy tervezünk egy nagyobb szabású nyereményjátékot, ami természetesen ehhez az évfordulóhoz lesz köthető. Addig nem szeretnék bővebbet írni a dologról amíg nem tisztázottak a keretek. Egy biztos. Idén se fogunk unatkozni és remélhetőleg veletek éljük majd át a sok kiváló élményt. Ehhez kívánok erőt és kitartást. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Nem lehetne egy ilyen visszaszámlálót kirakni ide a fórumra, ami a premierig számolna vissza? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Ki lehetne rakni éppen, ha lenne olyan amit kirakhatnánk. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Itt elvileg ingyen lehet beágyazható visszaszámlálásokat csinálni Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.